reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

ja się na dietę też raczej nie zdecyduje, tzn nie na jakąś konkretną jej formę. Natomiast cały czas staram się jeść bardziej niż racjonalnie - od kiedy wiem, że jestem w ciąży w zasadzie nie jem słodyczy, wcinam marchewki itp, które mi Mąż podtyka :)
A jutro wielki dzień - idziemy usłyszeć serduszko, tak powiedział Mr Gin na ostatniej wizycie, trochę mam stresa, już bym chciała być po, no i żeby wszystko było dobrze. Kurcze, chyba tak to już jest, że przed każdą wizytą będę się niepokoić... Myślę też, że emocje, na które czekam i tak mnie zaskoczą na maksa, ach, nie mogę się doczekać.

reklama
No ja przeczytałam i jeść mi się tylko zachciało:-D ale obiecuje sobie ,że będe patrzyła na to co jem aby dzidzia zdrowo rosła a mi nie zostały zbędne kilogramy.....ogólnie to patrze codziennie na ten mój suwaczek i się wkurzam ,że czas tak powoli leci:no:
ślimakowa każda z nas sie denerwuje trzymam za jutrzejszą wizyte kciuki!!! będzie dobrze ... hmmm ja nie mam nawet odwagi isć do lekarza odczekam jeszcze..... ja sobie tłumacze,że teraz i tak nie mam po co iśc ale tak ogólnie to trzęse gaciami.... bo boję sie powtórki z rozrywki....

Ostatnia edycja:
ślimakowa to ja zaciskam kciuki za wizyte i prosimy o wieści i zdjęcie. Ja tez jem zdrowo i racjonalnie. Za slodyczami nie przepadam , kocham warzywa i owoce to na razie mi dobrze idzie
margaritta ja mam ta wizyte 23 i powiem ci, ze mam to samo co ty.

reklama
Witam wieczorowo:-)

Na wstępie witam wszystkie nowe lipcóweczki i życzę spokojnej ciąży:-) fajnie, że jest nas coraz więcej:-)

Ślimakowa trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i daj koniecznie znać co i jak!!

Margerita wszystko będzie dobrze, zobaczysz!! ja też wierzę, że będzie dobrze bo nie może być ciągle źle prawda?

A ja dzisiaj przeleżałam praktycznie cały dzień w łóżku bo się nie koniecznie dobrze czułam, brzuch mnie boli i tak ciągle, dziwne uczucie, bylismy tylko z mężęm na obiedzie bo zaprosił mnie do restauracji więc nie mogłam odmówić a jedzonko pyszne:-)
Jutro o 10 mam wizyte u gina, wiem, że nic nie zobacze bo za wcześnie ale przynajmniej wypytam o wszystko i się uspokoję. Trzymajcie kciuki!!!!

Może założymy wątek z wizytami u lekarza i zdjęciami USG byśmy mogły sobie opisywać wizyty i w ogóle?

Do góry