Witajcie Kochane,
stęskniłam się za Wami, nie było mnie kilka dni a to dlatego, że u nas słońce na całego i zaliczamy spacer za spacerem
U nas mała zaczyna znów mieć mniejszy apetyt.
Górna lewa trójka się przebiła.
Monia dokładnie. Są Mamy którym nie przeszkadza to, że dziecko brudne chodzi i to ich sprawa ale tak jak piszesz - czasem nie miło się robi na taki widok.
Ja też kurcze zawsze jak idziemy na spacer czekam aż zrobi kupię przed wyjściem po jedzeniu, jak zrobi to jest ok ale jak nie zrobi to cały spacer modlę się, żeby czasem nie zrobiła mi niespodzianki, wczoraj sie udało, spacer trwał 3h - całe szczęście kupę zrobiła wieczorem
biedna Kinia
Ja bym chyba Moniś nie wchodziła z nią na pole z kaszlem bo nie wiadomo co to się potem z tego wykluje - oby nic!!!!
Mała Moniś wiesz coś w tym jest. Mam kuzynkę która ma synka o 1,5 miesiąca młodszego od mojej Blanki i jak już skończył chyba 8 mscy to już pił mleko z kartonu!
a wcale BIEDNI NIE SĄ!!! Z mężem zdziwiliśmy się strasznie. Nawet nie szczepili Żadnymi zalecanymi (płatnymi) szczepieniami. Dziwini ludzi no ale to ich wybór. Mają dziecko też drugie - córeczkę ma 4 lata i jest strasznie wyrośnięta jak na 4 lata, wygląda spokojnie na dziewczynkę idącą do komunii - na 8 lat. I też piła od dziecka mleko krowie. szok. I też dzieci byle jak poubierane
Tak, niech żyją
Dada to znaczy nie powalił ale w czym?! Ja nie pisałam, że w tym sklepie są super wypasione markowe warte swojej ceny ciuszki dla dzieci. To są zwykłe ciuszki gdzie można coś kupić za grosze dla dzieci na po domu.
Maqnio aha osz Wy
Ania ja piorę na zmianę
Persil lub
Vizir i od niedawna zaczęłam używać Vanish'u ale u mnie tak samo, mała rzadko się brudzi jak już coś to niechcący gdzieś coś jej skapnie no ale ja jestem uczulona i lubię mieć wszystko czyste.
Kiedyś używałam E i Dosię ale niestety mi się dopierały plam.
Tesia trzymam kciuki! :* :* :*
Mała Moniś i
Tesia u nas też już lepsze dni przyszły. Ma całe szczęście nie musieliśmy się zapożyczać. Mamy jeden mały dług i trzeba go spłacić ale jak to zrobimy na razie to nie wiem bo teraz nadrabiamy to co straciliśmy przez prawie ROK kiedy mąż miał mniej pracy. No cóż takie życie. Będzie dobrze! :*
Miłego dnia :*