monia_26
Mama Kingusi :*
Anula, jesli chodzi o te bóle wzrostowe to w moim przypadku było tak jak piszesz, tzn. moja mama 165 cm wzrostu, tata 177 cm, a ja - 180 cm. Brat mojego taty jest dość wysoki i to chyba po nim ten wzrost. Mój brat 188 cm ma i chyba też jakieś geny po nim...Jeśli bracia są wysocy, a Bartuś jest dość długi póki co z tego co pamiętam, jak pisałaś, to może po nich się wzrostem wrodzić. No ale teraz to sobie możemy tak tylko pogdybać. Czas pokaże.
maqnio, ja też poprosiłabym o tą Twoją dietkę przeslij mi na fb lub tu na priv super, że w 6 dni 2 kg udało Ci się zrzucić My choinkę ubieramy na 2-3 dni przed Wigilią.
ememte, ja również wiem, co to rozłąka z ukochanym i "miość na odległość"...tulę :*
Iwonuś, witaj i zaglądaj tu do nas jak najwięcej!
daga, oby z mieszkankiem się powiodło!
konwalianko, biedny Tymuś, chyba ugotował się w tym ubiorze w domu...Może szykuj teściom ubiór dla małego zaczem wyjdziesz do pracy? Niech ubiorą w to co naszykujesz! A jak z jedzeniem? Odpowiednio go karmią?
Dziewczyny, a jak jest z mową u Waszych dzieci?
maqnio, ja też poprosiłabym o tą Twoją dietkę przeslij mi na fb lub tu na priv super, że w 6 dni 2 kg udało Ci się zrzucić My choinkę ubieramy na 2-3 dni przed Wigilią.
ememte, ja również wiem, co to rozłąka z ukochanym i "miość na odległość"...tulę :*
Iwonuś, witaj i zaglądaj tu do nas jak najwięcej!
daga, oby z mieszkankiem się powiodło!
konwalianko, biedny Tymuś, chyba ugotował się w tym ubiorze w domu...Może szykuj teściom ubiór dla małego zaczem wyjdziesz do pracy? Niech ubiorą w to co naszykujesz! A jak z jedzeniem? Odpowiednio go karmią?
Dziewczyny, a jak jest z mową u Waszych dzieci?