Byłam u lekarza z małym i okazało się że ma afty. Masakra jakaś. Najgorzej że na to lekarstwa jako takiego nie ma, a ja już nie mogę patrzeć na to jak się biedny męczy i płacze razem z nim. Z dobrych stron jego stanu jest taki, że jest szansa na zrezygnowanie ze smoczka, bo w ogóle nie chce trzymać w buźce nic tylko trzyma w dłoni. Nocka lepsza odkąd wzięłam go do nas do łóżka.
reklama
NiL
Fanka BB :)
Aneta a lekarz nic Wam nie dał na to? Pewnie to przez zabki. Liwia tez miala afty jak zabkowala. Dostala aphtin i nystantyne. Okropne to ale pomoglo
NiL, nie, dostałam HascoSept. Słyszałam że aphtin jest niezalecane dla dzieci. Mam nadzieję że to pomoże, jak nie to będę dalej chodziła i prosiła o coś silniejszego. Teraz już wiem co to jest, to poczytałam sobie co mogę mu dać.Aneta a lekarz nic Wam nie dał na to? Pewnie to przez zabki. Liwia tez miala afty jak zabkowala. Dostala aphtin i nystantyne. Okropne to ale pomoglo
Dzień Doberek,
Oo jak Wy ładnie i dużo piszecie, aż mi głupio się wcinac w rozmowy
Moja malutka właśnie zasypia.
Co do naszych dziennych drzemek to od 2 dni juz obe trwają po 1h a trwały od 2 do 3h, ale chyba raz ja dziadek obudził a drugi raz psiak Bella bo jak weszlam do mieszkania to Blaneczka już smigala skakala w luzeczku. I przez to mała mi pada wszesniej
Madzia tak, oczywiście. PRZEPRASZAM.
A ja od 2 dni zmagam sie z ogromnym bólem głowy... Oby przeszło bo przeciez chyba umre
U nas pięknie slonecznie i bialo taką zime kocham
Milego i pięknego dnia Wam życzę :*
Oo jak Wy ładnie i dużo piszecie, aż mi głupio się wcinac w rozmowy
Moja malutka właśnie zasypia.
Co do naszych dziennych drzemek to od 2 dni juz obe trwają po 1h a trwały od 2 do 3h, ale chyba raz ja dziadek obudził a drugi raz psiak Bella bo jak weszlam do mieszkania to Blaneczka już smigala skakala w luzeczku. I przez to mała mi pada wszesniej
Madzia tak, oczywiście. PRZEPRASZAM.
A ja od 2 dni zmagam sie z ogromnym bólem głowy... Oby przeszło bo przeciez chyba umre
U nas pięknie slonecznie i bialo taką zime kocham
Milego i pięknego dnia Wam życzę :*
NiL
Fanka BB :)
Tak mnie naszlo. Tutaj moj ulubiony filmik na poprawe humoru:-) tylko nie umiem odwrocic.
Liwia jak miala 19 mies
[video=youtube;TfjNuYBGA2U]http://www.youtube.com/watch?v=TfjNuYBGA2U&feature=youtu.be[/video]
Liwia jak miala 19 mies
[video=youtube;TfjNuYBGA2U]http://www.youtube.com/watch?v=TfjNuYBGA2U&feature=youtu.be[/video]
Ostatnia edycja:
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
Nil ale fajna ta twoja córcia a jak ładnie już mówiła
Daga co kraj to obyczaj, ale ja też lubie jak jest tak fajnie świątecznie przystrojony dom:-) a co do tego co opowiadają dziecią na ich miejscu samabym się bała heh
Anetka co to są te afty???
Pia witaj kochana:-)
Jeszcze coś chciałam naisać ale już zapomniałam eh...
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
...a przypomniało mi się
Na początku tygodnia zapomniałam domknąć drzwi od łazienki, po kilku minutach słyszę płacz, rzuciłam wszystko i lece, patrzę a tam Adi stoi obiema nogami w sedesie i próbuje się nie udolnie wydostać całe spodnie mokre po pampersa. Jak sobie o tym przypomnę ciągle chce mi się śmiać :-) urwis jeden
Na początku tygodnia zapomniałam domknąć drzwi od łazienki, po kilku minutach słyszę płacz, rzuciłam wszystko i lece, patrzę a tam Adi stoi obiema nogami w sedesie i próbuje się nie udolnie wydostać całe spodnie mokre po pampersa. Jak sobie o tym przypomnę ciągle chce mi się śmiać :-) urwis jeden
Ostatnia edycja:
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
Anetka oj tak dzieciaki są nieprzewidywalne biedny filipek musi go to naprawdę boleć.
Mój młody tak marudzi że nawet na chwilę nie odstępuje mnie na krok chodzi nawet z mną do toalety. Może wpadne póżniej
Mój młody tak marudzi że nawet na chwilę nie odstępuje mnie na krok chodzi nawet z mną do toalety. Może wpadne póżniej
reklama
konwalianka
Mały bąbelek
hej,
ja nie dość po pracy, to jeszcze musiałam zawieź Tymkową chrzesną na auutobus i dopiero niedawno wróciłam..cały dzień zmarnowany..
Iwonuś, faktycznie dawno Cie nie było.. mały to prawdziwy agent
wydruś, to sporo Lili dostała prezentów.. a podobały jej się? jak szczepienie?
monia, u nas mowa coraz lepiej, zresztą Tymek to zawsze gaduła był.. coraz więcej mówi i wszystko rozumie..
sylwia, monia, ależ ja mu szykuję ubrania! ale oni zawsze wygrzebią nie wiem skad! ostatnio patrzę a on ma koszulkę wyciągniętą z kosza i założoną, bo zimno było..rece opadają
sylwia, szlkarlatyna z żłobka? oby szybko ustąpiły nieprzyjemne dolegliwości, buziak dla Aleksa
Ania, aż w szpitalu wylądowaliscie? jak doszło do tego zakażenia? w to samo miejsce wkuła? czy wystarczy ta sama noga? zdrówcia dla Karolci!
emka - no ubierał w to co szykowałam.. teraz nie wiem
cdn
ja nie dość po pracy, to jeszcze musiałam zawieź Tymkową chrzesną na auutobus i dopiero niedawno wróciłam..cały dzień zmarnowany..
Iwonuś, faktycznie dawno Cie nie było.. mały to prawdziwy agent
wydruś, to sporo Lili dostała prezentów.. a podobały jej się? jak szczepienie?
monia, u nas mowa coraz lepiej, zresztą Tymek to zawsze gaduła był.. coraz więcej mówi i wszystko rozumie..
sylwia, monia, ależ ja mu szykuję ubrania! ale oni zawsze wygrzebią nie wiem skad! ostatnio patrzę a on ma koszulkę wyciągniętą z kosza i założoną, bo zimno było..rece opadają
sylwia, szlkarlatyna z żłobka? oby szybko ustąpiły nieprzyjemne dolegliwości, buziak dla Aleksa
Ania, aż w szpitalu wylądowaliscie? jak doszło do tego zakażenia? w to samo miejsce wkuła? czy wystarczy ta sama noga? zdrówcia dla Karolci!
emka - no ubierał w to co szykowałam.. teraz nie wiem
cdn