reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Cześć Dziewczyny!

monia dziękuję :*

A my coraz bliżej końca, kolorek fajnie wyszedł, wybrałam cynamonowy brąz czy coś takiego bo chciałam koniecznie brąz i dwie ściany już są w tym kolorze a kolejne dwie w kolorze herbaciana róża będą, ten kolor już mężuś wybrał. Nie mogę się doczekać efektu końcowego.
Blaneczka grzeczna i dzisiaj mnie zaskoczyła, zjadła na II śniadanie dwie małe parówki!!! całe!!! bo zawsze to kończyła na jednej małej połówce. Bo już te owsianki i kaszki mi się znudziły a ona tylko je chciała jeść i nic poza tym. Chlebka tez coś ostatnio więcej zjada także niech już zjada więcej innych rzeczy bo to tylko lepiej dla niej.

A ja jakaś przybita.
Nie mam ochoty na nic. Wczoraj tutaj do nas wpadli rodzice męża a nie mają tutaj wstępu do babci i dziadka bo jakoś są tam pokłóceni i tak mnie to zdenerwowało bo oni tak bez niczego weszli, jak można wchodzić do czyjegoś domu bez pozwolenia właścicieli to nie wiem. Strasznie sobie na wszystko pozwalają ci teściowie. Ale na razie nie odzywam się bo obserwuję, bo jak u mnie mieszkaliśmy z początku to było to samo, moi rodzice sobie ich nie życzyli to oni też wpadali i chce zobaczyć co oni będę mówić bo to taka sama sytuacja...

Buziaczki już nie zamulam.
kiss :*

reklama
hej kochane, my już w domu.. rozpakowana już i jedno pranie za nami, ogarnęłam takze pokój na przyjazd mamy, nieco salon i kuchnie.. P jeszcze łazienkę posprząta jak Tymek pójdzie spać.. jak wrócę - doczytam co u Was..

buziaki

Hej Babulce!!

U Nas pogoda piekna. Urządziłyśmy sobie z Młoda piękny jesienny spacerek. Od razu jakos mi lepiej na duszy, bo ostatnio pogoda i wszystko inne wpływały na mnie dołująco.

Daga jak Jowitkowa warga? Mam nadzieje, że już sladu po uderzeniu nie ma. I mam andzieje, że humor już lepszy? Mnie wczoraj tak dopadło. Jakis dołek czy coś. Dziś już lepiej, byłyśmy z Młoda na fajnym spacerku i ciut mi lepiej ;-)

Miczka super, że Szymek tak pięknie sam usypia! Oby już tak zostało!!

Marzenko zdrówka dla Klaudusi!!!

Pia trzymam kciuki, żebyście jak najszybciej się urządzili!!!

Tesiu, Moniu,Anula uściski dla Was!!!
Konwalianko trzymam kciuki, żeby mamcia pieknie dała sobie radę z Tymeczkiem:)

[FONT=&amp]Miłego popołudnia[/FONT]!!!

Ostatnia edycja:
Hej kochane:) Mam nadzieję że o mnie nie zapomniałyście bo mnie trochę nie było. Masa spraw na głowie, jesienny leń i ponowna choroba Bartka skutecznie odciągały mnie od bb. Ale jestem:-)
Krasnoludek po dwóch tygodniach od choroby znowu się rozłożył. Od prawie tygodnia siedzimy w domu i się leczymy, ale poprawa jest. To najważniejsze.
A jak tam nasze ciężąróweczki? Mam nadzieję że wszystko ok a fasolki rosną zdrowo.
Pozdrawiam cieplutko w ten mokry dzień i mam nadzieję że będęmogła zaglądać częściej.

Witajcie

U nas niunia spi pieknie całe noce nie moge i zgrzeszyła bym jak bym narzekała , katarek ja jeszcze meczy , włazi co chwila mi na kolana potulac sie , teraz zalicza drzemke popołudniowa , a ja lukam co u was , nie chciało mi sie na kompa zagladac dopadły mnie korzonki ledwo łaziłam , to jest tak ani lezec ani stac ani siedziec paskudztwo brrr, dzisiaj troche mi pusciło juz lzej sie czuje

Anetko Zdróweczka dla Synusia i czesciej lukaj do nas

Babulki piszcie co u was bo jakos zaniedbujecie bb
Buziaki dla wszystkich

hej Kochane!!

U nas szaruga okropna za oknem i deszcz. A wczoraj było tak pięknie i ciepło! Szymek uskutecznia drzemkę, ja zjadłam obiad i nabieram sił na resztę dnia. Mamy mega maruda od paru dni, pewnie znowu te przeklęte zęby. Ostatnia czwórka nie może się przebić. Nocka też kiepska. O 3 Szymek postanowił sprawdzić moją cierpliwość i mieliśmy małą walkę charakterów z naprzemiennym wyrzucaniem smoka i misia. On wyrzucał, ja podawałam. I tak ponad godzinę. Ewidentny wymuszacz. Wygrałam i nie poddałam się :)

Anetka zdrówka dla Bartusia :*

Marzenko współczuję, wiem jaki to paskudny ból przy korzonkach. Mojego tatę co jakiś czas łapie i ruszyć się wtedy w żadną stronę nie może.

hej:-)
U nas nic owego własciwie. Meza nadal czesciej nie ma niz jest a jak jest to jest bardzo zmeczony. Jedyne co lepsze to to, ze troche wiecej pieniedzy mamy bo sezon na opony zimowe sie zaczal:tak:Liwia ma troche katar ale wlaczylam ciezka artylerie (krople do nosa, masc, pulmex, maliny, lipomal, inhalacja) i dzisiaj juz lepiej. Mam nadzieje, ze Gabrielek sie nie zarazi. Gabek nadal nie chodzi do bystrzaka bo nam dni nie pasuja ale Liwia chodzi i bardzo to lubi. Ja tez tam troche odzylam. Moge sie nagadac z mamusiami itatusiami. Ostatnio nawet zostalam przez meza o zdrade posadzona:-D Pytal sie Liwii co tam mieli a ona opowiadala i zaczela sie chwalic, ze juz nawet sama sie nie bala zostac jak mamusia poszla z jednym tata na kawe:-D
Marzenko zdrowka i zeby jak najszybciej bol minal:tak: kurcze wspolczuje bo sama z dzieckiem jestes i jeszcze to:-( mojemu tacie ze 2 tyg temu dysk wyskoczyl i nadal go boli. Nic nie pomaga:eek:
Anetka witaj po przerwie, zdrowka dla malego
Miczka fajnie to musialo wygladac, nie wiem czy ja bym tak godz wytrzymala ale grunt, ze wygralas:-) gratuluje zwyciestewa:-D

Ostatnia edycja:
witajcie ..
miczka
u nas to samo z pogoda ,szaruga i pada cały dzien ....niech te zeby szybko wyłaza naszym maluchom...:cmok :*
nil ahahahaa to niezle cie Liwcia wydala przed mezem ze kawkujesz z facetami:-Dnie ma to jak dziecieca szczerosc ;-)
marzena uwazaj na siebie ,moze smaruj czyms na te korzonki ... jak sie da ,zdrowka :*
maqnio super ze udalo sie z Rozyczka pospacerowac ,fajnie tez ze nastroj lepszy ?a jak twoje zdrowko ?nadal na diecie ?
daga niezazdraszczam pogody ale u nas nie lepsza ,poki co ,pozdrawiamy :tak:
pialove fajnie ze remoncik przebiega pomyslnie ,:)
anetko zdroweczka i zagladaj czesciej ,buziaczki Bartusiowi :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny :*

ja tylko napisze parę słów.
Malutka śpi już. Nie miała w ciągu dnia drzemki to już przypuszczam, że do rana mamy spokój ;) uciekam mężowi pomagać, teraz tylko zostało odkazić wszystko parownikiem i wprowadzamy się ale trochę tego do roboty jest także nie wiem kiedy tam się rozłożymy. Ściany wyszły super ;) zrobię Wam fotkę jak będziemy tak choć troszkę rozłożeni ze swoimi 'gratami' :p

Całuję i dziękuje za miłe słowa :*

Do góry