Dobry wieczór!
Jak zwykle miałam położyć się dziś wcześniej i nie wiadomo skąd jest już po 23... Nockę mieliśmy dzisiaj super bo przespaną ciągiem do po 5 ale właściwie od 6 już nie było spania. Do tego dość intensywny dzień i padam.
Chciałam się jeszcze pochwalić, że sukces zasypiania z wczoraj dzisiaj został powtórzony! A nawet jeszcze lepiej bo wyszłam z pokoju zaraz po kołysance i nie było ani grama sprzeciwu. Jestem taka dumna! I jednocześnie nie dowierzam. Uwierzę w sukces chyba dopiero jak takie zasypianie powtórzy się przez co najmniej następny miesiąc ;-)
Ememte mam nadzieję, że konflikt z mężem zażegnany. Ale podoba mi się Twój sposób z tym wolnym
Niestety to prawda, że brak kasy jest często prowodyrem do kłótni. Może nie zawsze bezpośrednio ale jednak... Co do butów - u nas tylko CCC i Deichmann. Wybór marny. W CCC była jedna para butów w rozmiarze Szymka w Deichmannie dwie pary... U nas też ten problem, że Mały ma wysokie podbicie i buty musimy mierzyć.
Anula przepraszam ale rozśmieszył mnie Twój post w którym pisałaś o pomyśle teściowej. Myślałam, że to żart jakiś
Serio, nawet nie przyszedłby mi taki pomysł do głowy jak Twojej teściowej... Dziwna kobieta... Już widzę jak tłukłaby mu książeczki do głowy i zabierała wszystkie piłki. O dżizas... P.S. My buty na zimę też kupiliśmy 24 i raczej całej zimy w nich nie przechodzi.
Marzenko, Ememte zdrówka dla maluszków!
Nil ma apetycik Twój Gabek. Zupełnie jak Szymek
My mamy kapcie bo ciągnie od kafelek. Latem były tylko skarpetki. A też się nasłuchałam od mamy...
Aneta i jak tam Filip poznał nowych kolegów?
Konwalianko całe szczęście, że jakoś udało Wam się ten problem rozwiązać. Teść nie popisał się w stosunku do Was.
MADZIA co u Was? Dawno Was nie było słychać
Dobrej i przespanej nocki życzymy wszystkim!