reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Daga a wiesz jak ciasno bylo jak [ostawilismy to łozeczko turystyczne szkoda co mówic ale wolelismy to jak sie meczyc
Anula przekichane masz z tym spaniem małego co on sie tak w nocy budzi tak chyba miala Nil ze swoja córka cos sie pprzestawialo jej dzien z noca , cos trzeba z tym zrobic ,
Nil oj to fakt brat mój najmłodszy to wspaniały facet i ojciec i maz takich chlopów ze swieca sie szuka , moge go chwalic jak nie widzi i nie słyszy ale naprawde jest za co , dzieci kocha nad zycie a zwłaszcza takie malutkie to zacałowac tylko
Tesia ja ogarnelam bo dzieci to lubia rozpierduche i jak one chodza to sie nie sprząta bo nie ma sensu zaraz i tak lezy na ziemi

reklama
Witam sie i ja po dluzszej przerwie.

Niestety nie wszystko nadrobilam tylko ostatnie strony :-(

Wisienko duzo zdrowka i wiary. Bedzie dobrze. Teraz odpoczywaj w miare mozliwosci i sie nie zamartwiaj. Trzymamy mocno kciuki i jestesmy z Toba. Ja wierze ze wszystko z fasoleczka jest dobrze. tule!

Aneta super ze czujesz sie dobrze i mam nadzieje ze gorsze dni za Toba! zdoweczka dla Ciebie i Fasolinki.

maqnio!!! jejku. Kochana dobrze ze zrobilas badania. Mam nadzieje ze leki pomoga i obejdzie sie bez operacji. Bidulko nie stresuj sie tak! Dajesz sobie rade ze wszystkim tak wiec odpoczywaj i relaksuj sie! A jak stres idzie wielki to kielonek na rozladowanie ;-)

daga my dostalismy m.in obrazek z Aniolkiem (mnie sie pomysl bardzo podoba) z tylu prababcia nawet zrobila dedykacje :-) a moze zapytaj siostre czy czegos malej nie potrzeba - idzie zima moze jakis kombinezon czy buciki. Wiem ze praktyczne prezenty ale moze akurat im cos potrzeba.

Tesiulka jak nie ruszysz sie do lekarza to sama Cie tam zaprowadze! Migusiem zmykaj!! na doly oferuje przytulanie, bierzesz? za darmoche ;-)

Monia oby zdrowko juz nie szwankowalo!

basieniak zazdroszcze spania!! super ze sie dobrze czujesz oby tak dalej!

Anula wspolczuje. Mam nadzieje ze Bartolini sie wkrotce wyciszy. tule!

Marzenka super ze odpoczelas u brata! Ja tez uwazam ze brat to skarb :-) przepraszam ze zdjec z brzuszkiem nie wrzucilam ale po prostu nie mam jeszcze zadnego..

Nil :-*

u nas tez srednio.. w robocie mam straszny okres. Juz prawie zlozylam wymowienie. Eh. Przez to wszystko brzuch mnie tylko boli :-/ i snuje sie taka przybita :-/ Az Macius co chwile przychodzi aby mnie przytulic i poglaskac.

koncze Kochane bo zaczne zaraz smecic :-(

ps. malami halooo

Witam w piątkowy wieczór....

Daga
tak, już jestem spokojniejsza. Przyznaję się - spanikowałam :) Moja mała dostała na chrzest srebrny obrazek ze świętymi, biżuterię (kolczyki, łańcuszek) ale ogólnie pieniądze i ubranka dostawała. Nie wiem czy pomogłam :)

Maqnio jeju zdrówka kochana :* kurcze zdrowie jest bezcenne :(

Nil no już jest lepiej całe szczęście, kurcze tak naprawdę nie sądziłam, że aż ją tak złapie - aż parę na raz.

Wisienka trzymam kciuki!!! bardzo mocno trzymam!!!

Tesia co to się dzieje? Odpoczywaj!!!

my padnięci, spacer nas wykończył. Ostatnio w ogóle jesteśmy jacyś ospali, zwłaszcza ja, eh.
Malutka była dzisiaj bardzo grzeczna! Widzę, że ząbki wyżynają się. Może już coraz bardziej odpuszczają - oby!
Zapraszam na resztę info z dnia na moją stronę, link niżej.

Dziewczyny zdrowia dla Was wszystkich! Kurcze ja też coś ostatnio nie najlepiej się czuję - ale raczej psychicznie niż fizycznie...

Dobrej Nocy!!! Kiss :*

Zobacz załącznik 508744

Czesc !!!
No i chyba mnie przeziebienie łamie,stad ta wczorajsze i wczesniejsze kilkudniowe zle sampoczucie ,ta niemoc i ospalosc ,wieczorem dostalam goraczki ,echhh wzielam Gripxa i dzis juz troche lepiej ,ale nadal cos wybija poty ...nocki nawet nie skomentuje te okropne zebiska w natarciu ...
pia love zagladam na twoj blog regularnie ,tak samo jak i na wisienkowy i konwaliankowy :)
sunsetdzieki ,pewnie ze przyjmuje przytulaski :** i dla was ucalowanka i tulaski :**
anula biedny Bartus , moja Nadia wczoraj guza nse nabiła :/
nil no tak se mysle jesli mnie gorzej nie rozlozy to dzis dokoncze sprzatanko:)
maqnio a jak sie ogolnie czujesz ?
wisienko napisz jak ty sie trzymasz :*
monia ,ememte ,ania ,aneta 85,anetka ,malami ,daga ,marzena ... wszystkim milego weekndu zycze :**

daga maz jeszcze dzis pracuje ,ale krocej w soboty do 13 ,wiec przed 14 powinien byc,zobaczymy co z tego wyniknie ,u mnie dzis spagetti ide dzis na łatwizne ,a co wy pichcicie ??:)ja juz z Nadia zaliczylysmy spacer ,teraz poszla spac ,a ja zaraz zrobie kawke sobie no i wam rozniez :)a co do prezentu na chrzciny to niewiem ,Nadia dostala od chrzetnej krzeselko drewniane9 (foto ponizej ) do karmienia i taka ksiazeczke pamiatkowa a od chrzestnego i babc tez pamiatke i pieniazki .

Załączniki

• kawa i ciastkoo.jpg
    kawa i ciastkoo.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC02292.jpg
    DSC02292.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
hej:-)

My juz po bystrzaku:-) Cały czas chodze i miacze zeby zajecia dla maluchow zrobili w sobote a dla Liwii 4-5 lat. Zobaczymy co z tego wyniknie. Dzis ankiety dostalismy i rozpisalam sie ze hej:-D Babka musiala sobie troche poczekac az wszystko tam nadrukuje:-D Ciekawe czy wprowadz ktorys z moich pomyslow.
daga:* teraz to dzieci fakt wszystko maja. Moje tez np mnostwo zabawek maja i na urodziny czy swieta kazdy i tak sie pyta co kupic, zeby cos sie nam nie powtorzylo.
Tesia spagetti pychota. Ja wczoraj poszlam na lawizne zrobilam danie z paczki, tzn swidry z kurczkiem i pieczarkami. Dzis nie wiem moze moja mama cos zrobi albo sostra jak przyjedzie:-)
Anula nie wiem od czego to zalezy. Mój brat to chyba nie lubi dzieci. Denerwuja go. Jest troche pona 2 lata po slubie a dzieci poki co nie planuja. Ja sie absolutnie nie wtracam ale dziadkowie glownie (jak to dziadkowie) ich popedzaja i patrza ciagle czy bratowa przypadkiem nie ma o cm wiekszego brzucha:-D

Witajcie

mam chwile dla siebie niunia spi moge zalukac co słychac u was

Nil Mój brat zas uwielbia dzieci a zwłaszcza maluszki sa takie niewinne i kochane , twój brat jak bedzie miał swoje to zmieni zdanie napewno , a ty tam walcz moze swoim pismem cos wskurasz oby wiecej mamusiek tak myslało
Tesia spagetti pychotka ja uwielbiam , my mamy wczorajsza zupke barszczyk czerwony ja osobiscie nie lubie ale niunia zajada sie , Zdrowiej kochana szybciutko
Daga teraz wiekszosc rodziców stara sie zeby maluszki miały wszystko a nawet wiecej jak wszystko , najlepiej spytac sie co by chcieli
Sunset swietnie ze ciaza przebiega prawidłowo i dobrze sie czujesz , koniecznie prosimy o zdjecie brzucholka
reszte mamuniek i maluszkow witam cieplutko bo dzisiaj piekna pogoda

Dzień Dobry,

my na nogach od 7:30. Malutka spała ładnie, w nocy się przebudziła ale zasnęła zaraz po tym jak ją wzięłam do nas. No i niestety dzisiaj około 11:00 miała znów temp 37,6 st C - no i poszła spać, już widzę że jej nie ma, ale jak jej pomóc potem w razie czego jak już przez dwa i pół dnia dostawała Panadol... eh... mam nadzieję, ze jej już nie złapie, udało mi się jej posmarować dziąsełka - wzięłam ją sposobem że niby cumelka jej wkładam a podsunęłam palec i udało się :)

Tesia kurcze jeszcze raz trzymam kciuki aby Twoje zdrowie wróciło do normy! Dziękuję za wizyty (na blogu) ;)* Dziękuję za kawusie no i Twoja mała so sweet <3 my wczoraj mieliśmy spaghetti a dzisiaj jeszcze nie wiem co zrobimy ale trzeba się streszczać :D

Maqnio i jak się dzisiaj czujesz?!

Daga aha mała tez dostała na chrzciny huśtawkę (oczywiście nie skorzystała z niej i chyba już nie skorzysta - moi rodzice nam jej nie oddali:wściekła/y:) :) zapomniałam dopisać.

Miłej soboty, u nas pięknie słonecznie ale do 11:00 trzymała się mgła duża i nie wyszliśmy na spacer a mała już śpi od ponad godziny.

papa :*

Dla Was
pozdrawiam resztę mamusiek i dzieciaczków

Zobacz załącznik 508889

reklama
Dobry Wieczór Słoneczka!!

Bardzo dizekuję za takie miłe zainteresowanie moim zdrowiem! Jesteście przekochane! Odkąd biorę tabsy (czyt.od czwartku) żołądek wogóle nie boli. Diete muszę trzymać bezwzględnie, bo te tabsy powodują m.in prawie całkowite zatrzymanie wydzielania sie kwasów żołądkowych, stąd bezwzględnie musze jesć tylko mega lekkostrawne żarełko, zeby żołądek się regenerował a nie pracował na wysokich obrotach. nie wiem jak ja to wytrzymam, ale wiem, że warto. Trudne to bardzo, szczególnie, ze teraz musze kombinowac z gotowaniem, co tak naprawde z lekka komplikuje mi normalnie życie. To pewnie kwestia zorganizowania, także damy radę:-) Bylismy dzis u teścia, Rózina grzeczna i chyba jakis muzyk mi rośnie, uwielbia z teściem grać na klawiszach, śpiewa po swojemu, buja sie do rytmu, tańczy - kto wiem co z niej wyrośnie:-):-)

Marzenko niestety Różanka znowu chora, poki co nie gorączkuje, więc lekarza sobie odpuszczam, ale niestety coraz gorzej kaszle. Zobaczymy jak się to rozwinie do poniedziałku. Co do tego mojego żołądka to faktycznie dość szybko się „owrzodziłam” – stres tak naprawdę sieje zniszczenie w organizmie. A jak Ania? Dochodzi do siebie? A u Klaudii to najpewniej zły sen, Róża tez czasem budzi się w płaczem ze wyskakuje z łózka jak poparzona, ale utule, uspokoje i usypia ponownieJ

Sunset pomysł całkiem fajny, tylko chyba całą flache powinna wypic, żeby stres mnie opuścił:-)zdrówka dla ciebie a praca się nie przejmuj, nie zadręczaj, zdrowie maluszka i Twoje są najważniejsze!!!

Tesiu Kochana zdróweczka dla Ciebie i oby Nadusie ząbki już nie bolały. Nadusia boska jak zawsze!

Daga co do chrzcin to chyba faktycznie najlepiej podpytać:-)

pia, nil, anulka, moniu i wszystkie mamuski - śpijcie spokojnie!!!!

Do góry