Witam Serdecznie Wszystkie Mamusie
oooo nie było mnie tutaj sporo czasu. Z całą pewnością Was moje kochane nie nadrobię.
Co tam u Was słychać? Dzieciaczki zdrowe? Mam taką nadzieję!
U Nas wszystko dobrze, Blaneczka grzeczna, choć robi sobie jedną pobudkę na noc, ząbek siódmy (prawa dolna dwójka) już pięknie widoczny i sporo urósł, za to idą kolejne które nam tak dają popalić niestety
Dzisiaj nie wiem jakim cudem obudziliśmy się o 8:40! Nie wiem co to się stało, Blaneczka zaszalała ze spaniem, aż dziwnie mi było jak się tak późno podniosłam z łóżka, zawsze nasze dni zaczynały się od 6:30 albo od 7:00.
A my w sobotę mieliśmy Wesele. Blaneczka z nami nie pojechała bo było to bardzo daleko, i jeździć w jedną czy w drugą stronę i męczyć moje dziecko to już nie chciałam jej brać, poza tym nad ranem miała ciężką noc, nie spała ponad godzinę, zrobiłam jej jeść no i jeszcze długo się męczyła zanim zasnęła i już nie chciałam jej takimi podróżami w dzień męczyć. Została z Babcią od 14:00 no i powiem Wam, że podobno była bardzo grzeczna, a ja za nią tak bardzo tęskniłam!!! jeszcze nigdzie bez niej tak daleko i tak długo nie byłam!!! Wróciliśmy o 3:30 do domu. Przyznam szczerze że odpoczęliśmy z mężem i to bardzo, wybawiliśmy się super.
no i Blaneczka po 3h zrobiła pobudkę i już spać się nie dało
zresztą same wiecie jak jest
No a ja coś chora, gardło mnie boli od wczoraj. Ale to chyba od suchego powietrza bo zaczęli u nas porządnie grzać no i jak się wczoraj obudziłam to mówić nie mogłam, cały czas pić mi się chciało no i tak do teraz.
No nic, pozdrawiam wszystkich tutaj :*
I nie wiem co mi się stało z kontem tutaj na BB. weszłam ostatnio i wszystko miałam zresetowane, nie mam zdjęć tutaj ani nic, nie wiem jakaś awaria? Trudno
Miłego Dnia!
U nas od wczoraj pięknie słonecznie ale zimno...