reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

hej Słonca!!!

bardzo dziekujemy za wyrazy troski o Różane zdrówko!!! mamy sie już dobrze, po kaszlu ani sladu, tylko niewielkie ilości wycieku z noska zostały,ale to już bułka z masłem. spanie wróciło do normy:-)nie mam chwilki na doczytanie zatem dzis tylko życze miłego dnia!!!!!

reklama
Dzień Dobry,

U nas średnio dobry niestety :no: ale mam na sam początek dobre wieści, Blaneczka spała spokojnie całą noc w swoim łóżeczku!!! Może to dlatego, że ząbek się już przebił. Ale za to kiedy się obudziła zaczęła - kaszleć! - katarek już prawie się kończy a tutaj coś takiego nas jeszcze zaskoczyło. Zarejestrowałam ją już do pediatry ale u nas on jest w przychodzi dopiero od 16:00 także muszimy jeszcze chwile poczekać, na dzień dobry dałam jej syropek na gardło. Chyba pomogło bo nie kaszlała już potem, oby. Dla reszty dzieciaczków MNÓSTWO ZDRÓWKA!!!

Monia, dziekuję :* zobaczymy... ja się szczerze jeszcze zastanawiam.
Wisieńka, uwielbiam marynowaną paprykę, sama marzę sobie ją zamarynować. Dzięki wielkie :*
Barbara, witaj :)
Ania, zdrowia dla Was moc!
Daga, zdrowia!!!!!! :*

Na obiad moje Drogie ugotowałam dzisiaj BARSZCZ CZERWONY, z ziemniakami go zjemy :) drugi raz w swoim życiu go gotowałam (aż wstyd się przyznać) i wyszedł mi mniam.... dobry :)

MIŁEGO DNIA!!!​

Hej Kochane!

Pogoda dziś do kitu, siedzimy więc w domu i nie bardzo wiadomo co ze sobą zrobić. Nie lubię takiej aury sprzyjającej dennemu nastrojowi. Szymek śpi już 1,5 godziny i oby jeszcze pospał. Ja piję kolejną z rzędu kawę, która i tak nijak na mnie działa... Z braku laku wpadłam w allegrowy szał :-D:-D Niech mnie ktoś powstrzyma bo wydam ostatnią złotówkę :sorry:
Nocka u nas średnia z wieloma pobudkami. Rano stwierdziłam, że dałam chyba młodemu za ciepłe spodenki do spania i pewnie było mu za gorąco. Mnie w krótkich było gorąco.

Nil zdrówka dla taty i niech może faktycznie trochę przystopuje bo z serduchem nie ma żartów. Chociaż jeśli to taki typ jak mój tato to łatwo nie będzie. Co do wysypki to nie wiadomo skąd to się wzięło, to coś w rodzaju pieluszkowego zapalenia ale nie do końca. Ślimaczy się już drugi tydzień. Chociaż teraz dostaliśmy Pimafucort i Neomycynę w razie "W" i wydaje mi się, że jest trochę lepiej.

Pia niech Wam z tym domem wyjdzie tak jakbyście chcieli &&&&

Daga super, że dzisiaj już lepiej!

Malamii mam nadzieję, że apropo męża dzisiaj już wróciłaś do poprzednich poglądów ;-) Też mamy czasem takie dni, że posłałabym swojego do pięciu diabłów ale przychodzi co do czego to po godzinie tęsknię :-D:-D Jak Mati po szczepieniu?

Asica kciuki za szybkie wyklucie ząbków!

Kamisia kciuki za szybką przeprowadzkę. Wiem jak może wkurzać wtrącanie się osób trzecich we wszystko :crazy:

Wiśnia to w związku z tym pępkowym kibicuję Wam jeszcze bardziej hehe :-D:-D:-D

Barbara84 witamy i rozgość się u nas!

Ania zdrówka dla Karoli!

hejka:-)
Miczka tak, to chyba ten typ:-) nie ma na niego rady:no: a te Wasze masci sa na recepte bo jak nie to bym chetnie corci sprawila ona tez ma czesto taka wysypke:baffled:
Wisienko 5 bedziemy czekac:-D
Ania masz racje z ta afera:tak: chyba w sumie zgaduja jaki antybioyk dziecku przepisac:baffled: jak nie ten to inny:baffled:
daga zdrowka, czytajac juz myslalam ze o Jowitce piszesz:szok: przepaszam Cie ale ,,na szczescie'' o sobie:-D tez by mi sie ten Twoj syrop przydal kurcze ostatnio dzieci mi takie akcje w nocy robia ze spie od 3 dni po 4 godz:baffled:

kamisia no juz w sumie nie jestescie tak daleko od przeprowadzki. Wystarczy jedynie troche...kasy hehe jak zwykle, a ja dzis bylam obejrzec ,,moja'' dzialke (ktorej jeszcze nie kupilismy oczywiscie):-D
barbara
witaj wsrod nas. Wrzuc fotke malej i napisz cos o Was:-)

Ja juz padam z nog. Nawet obiadku nie robilam tylko placki z bananami dzieciom smazylam. Dobrze, ze moja mama zrobila pomidorowa i pulpeciki to dzieci zjadly:-) Gabrielek zrobil sie tak szkudny ze tylko biegam za nim i caly czas cos mu zabieram albo ,,krzycze'':-).Dzisiaj postanowil zjezdzac na dupsku po schodach. Córa zalapala i byl jeden wielki raban. Dziewczyny Wasze maluchy jak sie przewroca (tak normalnie na pampka) to placza? bo Gabek to drze sie w nieboglosy (chociaz nic mu nie jest) i Liwia razem z nim. Juz glowa mi peka od tego ciaglego halasu. Jak nie ryk to krzyk jak nie krzyk to rechot. Obydwoje zawsze to samo:-)

Ostatnia edycja:
oj dawno nie zaglądałam.. kurcze dni mi uciekają i nie wiem kiedy.. już 20 dni odkąd pracuję.. szok:szok:
wisienko, właśnie dzisiaj tak sobie myślałam, że 2 lata temu okres miałam 24 września a w ciażę zaszłam 8 października no i teraz okres też ma być właśnie 24 września i na sentymenty mnie wzięło.. jakby się tak "wstrzelić", to Tymek na 2 urodzinki miałby rodzeństwo, ale nie wydaje mi się aby był zadowolony z tego prezentu urodzinowego:-D Tobie życzę szybciutkich efektów
Ania, no i Wam takze, obyś szybko "muusiała" testować:tak:
Pia, gratulacje dla Blanki za samodzielne spanie.. u nas tez tak to się odbywa..aj jakie to fajne:)
Miczka, pochwal się co tam wypatrzyłaś na all? Ja wlaśńie butów szukam, ale nic ciekawego nie znalazłam;/
Nil, Tymek rzadko płacze jak upadnie, tylko gdy naprawdę go boli lub widzi, że ktos się nad nim użala..

no lece, bo Tymek mi przyniósł już 4 butelki i gnębi do zabawy.. i tak od 3h, padam juuż na pyszczek a on pełen sił i werwy..jak te dzieciaki to robią?:rofl2:

PS. Mamy bunt w noszeniu okularów, to trwa już 2 tygodnie i nie mam pomysłów co robić aby je jednak nosić:cool: Macie jakies pomysły?plisss

Witajcie kochane

Ja ostatnio nie mam weny na nic tylko bym lezała lezala i lezała strasznie mnie doluje taka paskudna pogoda nie nawidze tej pory roku , jestem senna osowiała okropnosc

Wisienko trzymam kciukasy mocno kochana , i uwazaj na zdrówko swoje bo to bardzo wazne
Nil Klaudia nigdy nie płacze jak klapnie na tylek to zaraz wstaje i dalej maszeruje maja pampki to ich chyba to nic nie boli , jak sie palnie gdzies mocniej to sie skrzywi , pogłaska po tym miejscu i dalej maszeruje szkoda czasu na placz , nie zazdroszcze ci pisków w domku i placzu dzieciaków , to potrafi bardzo umeczyc , pamietam za czasów jak mialam moje starsze corki małe jak sie bawiły a za chwile płacz , pisk jedna przez druga , taki okres u dzieci minie spokojnie za kilka lat:-D
Pia Duzo zdrówka dla niuni
Konwalianka nie mam pomysłu nie wyobrazam sobie jak kazac tak malemu dziecku w okólarkach chodzic i strach i dzieci nie chca bo im przeszkadza , wspołczuje wam tego
Daga Zdrówka tobie zycze
Barbara Witaj wsród nas i pokaz dzieciaczka
Maqnio
cale szczescie ze niunia juz zdrowa tak trzymac
Reszte mamusiek i babelkow pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Konwalianko nie wiem czy jest jakis sposob. Chyba tylko konsekwentnie zakladac mu okulary to moze w koncu znowu sie do nich przekona. Nie boisz sie kupowac buty na allegro? Ja to musze zobaczyc na zywo:)

Pia i co bylyscie u lekarza? Zdrobka dla Blanki.

Daga zdrowka dla Ciebie:)

MArzena chyba nikt takiej pogody nie lubi. A bedzie gorzej, jeszcze kilka miesiecy i o 16 bedzie juz ciemno:/

Karola juz lepiej, ale wciaz do konca zdrowa nie jest, chociaz duzo jej nie brakuje. Jutro pojde do lekarza i niech mi powie co mam dalej robic i co podawac.

Do góry