Dzień Dobry Mamuskom!!
Corin no dziś mogę sobie z Tobą ręki podać.
Całą noc spałam jupi, już zapomniałam jak to jest miło nie budzić się
czarnulka super zdz dzidź zdrowy
Witam nową lipcóweczke
Miałam dziś taki dziwny sen, ze szok: śniło mi się, urodziłam wcześniaka w 6 miesiącu i ze od razu był ze mną w domku. Był strasznie ruchliwy i jeszcze bardziej marudny, nie dał się ubrać a jak już jakimś cudem zdołałam założyć mu ciuszki, to sam je sobie zdejmował!! i nie mogłam go przewijać, bo jak próbowałam podnieść ze pupę, to okazywał się taki ciężki, że nie miałam tyle siły. Potem jak włożyłam go do wózka, to okazało się, że ten wózek sam jeździ!...ponoć sny sprawdzają się na opak (moja babcia w to święcie wierzy), czyli tłumacząc mój: dzidzia urodzi się w terminie, będzie spokojniutka i mój wózek sam nie będzie jeździł..eh..no co za świat! :-)
co do wyprawki, to my mamy zamiar wydać max 2,000 tyś., bo wózek kupią dziadki, łóżeczko z załadunkiem kupią drugie dziadki (sami sie zgłosili), także te najdroższe rzeczy dostaniemy w prezencie. Pokoje mamy dwa, więc dzidzia dopoki będzie spała w łóżeczku, będzie w naszej sypialni miała zrobiony kącik. Pozostaje nam do kupienie komoda z przewijakiem, półka, ciuszki i cała reszta akcesorii, ale myśle ze tych 2 tyś nie przekroczymy. (no a poza tym chrzesni już się zapowiedzieli z prezentami. Mamy wybrac co potrzebujemy a kupia). Także tu jesteśmy w dosc komfortowej sytuacji
no i faktycznie cosik mało wczoraj było pisania. zasiadłam dziś przygotowana na 20 str a tu malutko. No ale nic trzeba koniecznie to nadrobić