reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Nile och ty przylapalas mnie:sorry::-D a tak powanie to na fb albo czatuje z kolezankami albo wypatruje konkursow :tak:a jak wiesz tutaj zadko kto na biezaco tu siedzi a tam udaje sie czesto kogos zlapac i pogadulic ,normalnie czasem sie chce wygadac bo tak to za bardzo niemam z kim z Nadia non stop ,na spacerze tylko czasem ktos zagada albo nie ,ale lubie z Nadia siedziec a jak zaypia wchodze na fb jak jakas maniaczka hi hi ,ale czasem i udaje sie cos wygrac ,dzis np przyslali z Sante pare batonikow musli , platki musli i takie racuchy do zrobienia takie blyskwiczne owsiane ,a i jeszcze kilka udalo sie wygrac koszulek i zestaw kosmetykow do wlosow ,ale ogolnie to zadko wygrywam ale stram sie brac udzial, heh to zem sie wytlumaczyla lepiej niz przed mezem :D a co do spania lozeczkowego w dzien poloze lezy lezy ,sobie gaduli do misia i zasypia ,gorzej na wieczor ,znaczy w nocy ,niestety czesto nad ranem biore ja do siebie ,bo juz normalnie tak mi sie chce spac ze juz wszystko mi jedno :zawstydzona/y::sorry:

reklama
Hej!

U nas nocki ostatnio marne...w dodatku przyplątało się Kindze od wczoraj jakieś zapalenie oka, bo powieki czerwone:-:)baffled:

Tesiu, sto latek dla Nadusi!!!!!!!

NiL, u mnie też są takie sąsiadki co to nie dowierzają, jak się im nie udowodni...
:baffled::cool::growl:

MIŁEGO DNIA!

Witajcie kochane. Prawda jest taka, że ostanio nie daję z niczym rady. W pracy obłęd do kwadratu i przynosze do domu mase papierow i dłubię po nocach. W weekend nadrabiam zaległości z tygodnia i ręce mam urobione po łokcie. Dziś musiałam przemeblowac kuchnię, żeby zmieścił się nowy robot i wysprzątac ja dokładnie, bo po tygodniu sprzątania teściówki wiało grozą. Mam jeszcze masę cukini i będę robić pikle i sałatki na zimę. Na działce ogólny urodzaj i wekujemy ile mozna. Zaczynają się ogórki i patisony a cukinia i fasolka już w szczycie. Pół zamrażarki namroziłam owoców , groszku , fasolki i botwiny. I niech czekają az zima zaszczypie.
Maciek pojechał do swojego ojca do Włoch i ta podróz przysporzyła mi sporo stresu i roboty z pakowaniem i zakupami. Cóż pierwszy raz po 10 latach ziściły się obietnice o wczasach u niego. Całe szczęście bo u nas lipnie z kasa i nie stać by nas było w tym roku na obóz dla niego. Milusia dochodzi do siebie po tej okropnej sepsie i "niespodziankach" ze szpitala w postaci wirusów i bakterii. Zaczeła juz chodzić i podreptała roczek. Z Polem układa nam się dobrze )))). Ja z niecierpliwością czekam na październik, żeby już móc fasolkować))) i zostać w domu z Milusią a potem na wychowawczym bo masa cudownych chwil mi ucieka przez palce. Cóż realnie to o wychowawczym chyba tylko pomarzę...
Pozdrawiam wszystkie i czekam z utęsknieniem na lepsze czasy kiedy będę w domku i doba bedzie dłuższa

Hej dziewczyny!

Najlepszego dla naszych kochanych roczniakow :) z kazdym dniem ich coraz wiecej :)

My wracamy z zakupow :) pogoda nie rozpieszcza, deszc pada wiec zamiast spaceru w parku Mati jezdzil po centrum handlowym i rozdawal usmiechy na lewo i prawo :) tradycyjnie podrywal wszystkie panie ekspedietntki:maz się z duma usmiechal i mowil że tak jak tatus :)

Wisienko - nie wiedzialam że Milusia miala sepse!! Jejku jak dobrze że już po wszystkim!! A wiadomo skad się to przyplatalo? No i byle do pazdziernika :) powodzenia kochana :) moze ja też już bede miec nowa fasolke.. :) za niedlugo startujeMy bo już Matiego odstawilam od cyca a i nocki sa coraz lepsze :)

Tesia - ja też na fb szukam konkursow :p takie internetowe to ja lubie. Poza takimi na"lajki" bo te mnie denerwuja. Ostatnio probowwalismy wygrac poszewke na podusie ale niestety nie wygralismy :/ ale już dwa razy Mati wygral ubranka :) trzeba probowac :)

Buziaki dla wszystki mamus i dzieciaczkow :*

Filipku, Bianko, Nadusiu!
Twoje pierwsze wielkie święto
mój maluchu uśmiechnięty
Zawsze wesół pełen werwy
miłą minę masz bez przerwy
Nasz maluszku ukochany
bądź nam zawsze tak wspaniały
images.jpgimagesv.jpg

Hej kochane. Trochę mnie nie było bo się leniliśmy dalej. Wybraliśmy się tym razem na suwałki. Bartuś zmienił się nieziemsko zaczął w końcu mówić mama, cześć no i baba. Słodziak niesamowity. Tylko teraz w domu nie do ogarnięcia:)
Dla wszystkich roczniaczków spóźnione sto lat!!!

Anetka ech szkoda ze niewiedzialam nic ze byliscie na Suwalkach ,bo my tylko 30 km od suwalk mieszkamy ,i moze by sie udalo spotkac:sorry2:pia love Biancia slodziutka asicai wszystkie mamcie dziekujemy za zyczenia ,a imprezke mini robimy dzis na 15 ,bendzie tylko garstka osob z najblizszej rodziny ,babcie ,chrzestni my i moja siostra tort kawa ciacho i to wsio troszke posiedzimy ,tak skromnie .malamiw no ja tez nieznosze konkorsow na lajki bo zadko kto chce mi glosowac ,no i zazwyczaj sa tam rewgularni konkursowicze albo nabijacze ,buziaczki dla Mateuszka i powodzonka w starankach wisienko:* wszystkie mamusie serdecznie pozdrawiam i zycze milusiego dnia :-)

reklama
Również życzę Wam miłej niedzieli! :happy2: my na nogach od 6:30, Blanka już wstała po I drzemce, i teraz zabawy....

2 czerwiec 2012
[video=youtube_share;FbJudnpMZeQ]http://youtu.be/FbJudnpMZeQ[/video]

Do góry