Cześć Dziewczynki!
U nas ciągle nocki średnie...mała popłakuje przez sen, chce kołysania w nocy, niby tylko chwilę, ale takich pobudek na smoka i kołysanie jest 4-5. Dolne dwójki nadal nie wyszły...a już dziąsełka biela się chyba z miesiąć
Z nowości to to, że Kinia już ładnie zaczyna chodzić za jedną rączkę (moje dziecię raczej późno pójdzie na nogi - leniuszek mój kochany ;-)).
A ja dziś znów @ dostałam i leje się ze mnie dość mocno...
Aniaa, to gratulacje dla Malutkiej za pierwsze kroczki
Noszzz niestety te insekty ostatnio też moją Kinię pogryzły, miała 2 krostki na buzi mimo, że stosujemy środek przeciw komarom...
daga, to ile Jowitka waży, że Papmersy 4plus są juz małe?
Anetkaa, kciuki za torcik ! My obchodzimy roczek w niedzielę, ale wyprawiamy go 29 lipca, bo chrzestny Kingi (mój brat) idą z żoną na weselicho i byliby nieobecni, a nic nie szkodzi nam przełożyć, tym bardziej że 28-go mamy mszę zamówioną dla Kingusi...
Corin, nasze panny razem będą świętowały
;-)
Tesiu, nie osłabiaj mnie Kobietko...gdzie Ty masz jaki brzuch?????;-)
Ja to dopiero mam brzuchol jak w 6mcu ciąży
malami, my jeszcze nie zakupiliśmy Kinii nic na roczek, w piątek wybieram się na zakupy...rowerek już ma, więc odpada. Myśleliśmy o jakiejś zabawce interaktywnej albo o czymś w stylu organków grających z odgłosami zwierzątek albo o grającej książeczce...na pewno też coś z ubranek małej kupimy...
maqnio, Różyczka jak zwykle urocza
)) a Ty urocza Mamuśka jesteś
))
PiaLove, :*
No to se popisałam...Resztę mocno ściskam :*****
Miłego wieczorku :*