reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
hello,
znalazlam chwilke. Aleksik pochlania kazda chwile. pelno go doookola. Mamy za soba rozwalona warge. Ostanio chcial przywitac tatusia jak wrocil z pracy i biegl (czyt. raczkowal jak torpeda) i zle polozyl raczki na panelach i udezyl twarza. Powoli szykujemy sie do Rzymu, a przyokazji mam stos biurokracji do zalatwienia. wsierpniu chrzciny Aleksa wiec kolejne przygotowania. juz nie moge doczekac sie wrzesnia (wakacje nad morzem)
pia no to tylko czekac i lada moment Malutka zacznie chodzic. caluski
nil masz racje, kazde dziecko ma swoje tempo. u nas tez juz pojawily sie kroczki. ale Aleksik sam wola by go przeprowadzic z mebla do mebla. chodz dzisiaj odwazyl sie i zrobil kolejne 3 kroczki sam, ale potem mu przypomnialo sie ze nie ma zadnej podpry i wolal "eeeeeeeeeee" by mu pomoc. calusy
corin moze Ewa czeka na swoje swieto by zaczac chodzic. buziaki

Cześć Wszystkim Mamusiom!

Widzę, że ostatnio pustki na naszym forum...dziewczyny wypoczywają pęłna parą :))))
U nas nocki średnie, kilka pobudek, a od 5.00 to już co chwilka...nie wiem, co tej mojej Kinii jest...

Corin, PiaLove, to i Ewcia i Blaneczka pewnie niedługo zaczną chodzić :)))

sylwia, hej! Buziaki dla Was :****

NiL, odnosnie chodzenia mam takie samo zdanie jak Ty:tak:

Aneta_85, sto latek dla Filipka!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Dzień dobry a to my :happy::happy::happy::happy::happy:

Moja mała gwiazda zasuwa już, ze nie mogę za nią nadążyć cały czas wstaje i kuca i robi pomalutku kroczki :) jest taka radosna i wesoła.
My dzisiaj na nogach od 7:00, Blanka pospała dość dłużej co mnie zaskoczyło no i dobrze ;) Niżej pokazuję Wam filmik z wczoraj jak zasuwała równo, no i ujęłam jak puściła się i przeszła kawałek. Film nie najlepszej jakości - wzięłam nie ten tel co trzeba do kręcenia :/

NiL wiem wiem.. :) dokładnie... każde dziecko inaczej się rozwija np teściowa pilnuje dziecka w wieku Blanki - Marysia ma na imię i ona dopiero zaczęła siadać! Nie chce w ogóle się ruszać... teściowa mówi, że to przez to, że jest grubiutka i na dodatek leń... a nasza takie postępy robi że szok!

[video=youtube_share;BCA5Y_W2Rwg]http://youtu.be/BCA5Y_W2Rwg[/video]

Tak dziewczyny jeszcze chwila a bedzie chodziła eh :):):):)
Zobacz załącznik 482471Zobacz załącznik 482472Zobacz załącznik 482473Zobacz załącznik 482474 (z ciocią Renią)

Ostatnia edycja:
Hej hej hej !!!!Maluchy sie rozpedzaja w chodzeniue zaczynam zazdroscic pia love brawka dla Bianeczki,cori napewno Ewcia bendzie lada moment chodzic jak torpeda trzymam mocno kciuki rozniez za nocke kochana ,&&&&&nil no wlasnie swiete slowa ,trzeba cierpliwie czekac i tyle w koncu pojdzie ,moja Nadia jeszcze niechodzi sama ,przy meblach tak ale tez ostroznie ,chyba strachliwa jest ,jak za raczki prowadze to idzie ale zaraz se siada i raczkiem najlepiej :tak:monia wbrew pozorom nie wszystkie wakacjuja ,ja nie wakacjuje ,tylko tak jakos zawsze nie podrodze mi tutaj heh ale postaram sie czesciej cosik naskrobac :) wszyskie mamusie i babelki serdecznie pozdrawiam ,jutro Nadusia konczy roczek:-Dale tort i poczestunek benda w niedziele

Hej Kochane nie dam rady odnieść się do Waszych postów bo nie nadrobię :-( u nas w miare... mamy niemiłe sytuacje z ludźmi którzy nam zazdroszczą i za wszelką cenę chcą nas rodzielić... mam dosyć... Lilusia pięknie chodzi :-) wiecznie na nóżkach mój kochany mały robocik :-) Wszystkim roczniakom życzę dużo zdrówka miłości uśmiechu na buźce i wszystkiego co najlepsze :-) Tak tuptam! :-) Mamo! Tato! Idę! - YouTube

wydrusiu witaj :tak:kochana tule w zwiazku z tą sytuacja ,mam nadzieje szybko wszystko sie wyjasni ,a was nikt nierozdzieli a ta sytuacja tylko wzmocni ale niech szybko sie skonczy to co zle u was buziaczki , brawo dla Lilenki :-)zuch dziewczynka ;-)mam nadzieje ze niedlugo i ja sie doczekam tej wiekopomnej chwili ,pamietam jak panikowalam ze nie raczkuje i wogole a teraz jak jeszcze nie chodzi to wrzucilam na luz ,przyjdzie pora bendzie chodzc;-)

reklama
hejka
Tesiu już sie balam ze nie chcesz do nas zagladac bo na fb siedzisz:wściekła/y: nie no zartuje oczywiscie. Zastanawiałam się jak tam Nadusia, czy udało się ją do własnego łózeczka przyzwyczaic?

pia no tak jak Gabrielek miał 10 mies to sąsiadka się wypytywała ciągle czy już sam chodzi bo JEJ córka już chodziła!
a Gabrielek robił wtedy swoje pierwsze kroczki sam i musiałam go u niej puścić żeby się przekonała, że sam też trochę potrafi. Tak się zdziwiła, że męża swojego zawołała:eek:

wydrussiu Lilcia ślicznie chodzi, co nie dojdzie to doraczkuje:-D Gabek raczkować nie chce a dzisiaj próbowałam go nauczyć. Pomyslał chyba, że matka wariatka bo człapałam na czworaka a on tak się śmiał ze az się cały trzasł

Ostatnia edycja:
Do góry