reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

hej babulce!!

Kurcze ja nie wiem jak to jest. Z tego co czytałam to kilka z Was zmaga się z kiepskimi nockami a u Nas - dla odmiany druga nocka po prostu booska!! jedna pobudka dzis była a poza tym wczoraj Młoda społa w dzien 3 h ciągniem!! az weszłam do niej spr. czy wszystko ok:-D:-Dszok.:szok::szok::szok: niech juz tak zostanie!!!

sunset dzieki!! bo księżniczki trzeba stroic:):) hehe a tak na poważnie to ja mam z tego pewnie większą radoche niż Rózina:-D
moniu, marzenko współczuje nocki!! tulimy!!!!
konwalianko buzi dla Was, strasznie biedni jestescie z tym przeklętym AZS-em, oby szybciutko zeszło!!!!
daga Ty mieszkasz na Islandii? tak? jest wsrod nas jedna lipcówka, która tez tam mieszka. Co prawda ostatnio sie tu nie udziela, ale swego czasu czesto pisała. Teraz siedzi na FB:-D
i love my baby witaj!

całej reszcie: buzi na dobry dzień!!!!

reklama
Witajcie,
A ja właśnie się zastanawiałam co tam u Alex słychać.

sunset, mój to lubi bawić się wszelkimi lokomotywami. I jeszcze mamy taki samochodzik, coś w ten deseń Zobacz załącznik 470153 no i Filip bardzo lubi go pchać, popychać i chodzić przy nim.

Na dzień dziecka nic nie będziemy robić, może kupimy zabawki do piaskownicy ale na razie nie ma pogody żeby chodzić na piaskownicę więc już sama nie wiem. Poczekamy na roczek, gdzie zrobimy obiad dla rodziny.

Ostatnia edycja:
Hej !!!! U nas nocka jak zwykle do bani ,ida zeby ,placz marudzenie do tego katar armagedon poprostu ,ale niestety trzeba przecierpiec. My juz po spacerku i zakupach teraz pije kawe bo od rana niedawno dopiero zasnela Nadia ,biedactwo moje:-(a pozniej cos dla Nadi na obiadek uszykowac.
maqnio ciesze sie ze nocki masz fajnie przespane ,nalezy ci sie za tyle miesiecy nieprzespanych ,oby tak zostalo juz ,buziak:*
konwalianko ,sunset bardzo wspolczuje wam tego Azs ,a dzieciaczkow to juz mi wogole szkoda ,co za cholerstwo ,trzymam kciuki aby szybko wrocilo do normy :*
wydrusiu ,pia love ,monia ,daga ,ememte ,malami,ania,marzena,nil ,:*
monia bed kooope lat jak nie wiecej ,gdzie sie podziewalas dziewczyno ??;) swoja droga duzo zebow ma twoj Fifus mpozdrwiamy bywaj czesciej

Hej, my nadal walczymy z goraczka, dotego doszla biegunka.
Maqnio gratki dla Rozi Frozi.
Nil maly w domu będzie uczyl się wloskiego i polskiego. Potem pojdzie do szkol publicznych (takie sa plany) gdzie zaczynaja od francuskiego pierwszy rok, potem niemiecki I luksemburski, a na koniec dochodzi angielski.
Monia Mój Aleksik tez nie raczkuj jak wiekszosc dzieci. On przyjmuje pozycje do raczkowania, a potem kleknie na jednym kolanie i tak szura do przodu. Potem steka, jeczy by go wzasc i postawic na nuzki i tak chce chodzic. Jedynie na lozku czy sofie jak ma laptopa przed soba do poraczkuje. Może jeszcze twoja niunia zacznie raczkowac. Stawiaj jej rozne zeczy przed nia (u nas ida w ruch butelki pelne wody, mamy wiewiorke na baterie, zostawie laptopa na podlodze, przykrywki, plastikowe pojemniki, ostanio zostawilam mu chusteczki nawilzajace na podlodze z mysla ze ich nie otworzy i do tego odleglosc była spora, najpierw marudzil, jeczal, a pochwili cisza i dziecka nie było przez 30min, ja wchodze do pokoiku a tam Aleks wyciaga chusteczki jedna po drugiej)
Sunset, maly uwielbia bawic się w akuku i gonic go, a on ucieka w chodziku lub ktos go trzyma za raczki. Uwielbia godzinami wisiec na klamkach (tak myslalam mu kupic na dzien dziecka J ) bawi się misiem Taddy (polecam z chicco), slonikiem co spiewa po Pl, ma motylka ksiazeczke która spiewa, mamy telefon (chicco), mamy z tiny love taka kulke w ktorej siedzi gasienica (czy to jakis ufoludek) którego ciagnie i wibra. Mamy klocki na magnes (chicco) które uklada. I teraz jestesmy na etapie dawanie, oddawanie, i zawsze jest slowo proszę i dziekuje.
Konwalianka, sunset wspolczuje, i zycze duzo sily
Wisienka zdrowka dla niuni i duzo sily dla Ciebie
Tesia zdrowka dla Nadii
I Love my baby witaj
Maqnio gratki za nocki, oby tak pozostalo.

Mnie będzie teraz troche mniej, moja psiapsiola przyjechala, ale będę informowac co z Aleksikiem.

wszystkie buziam

maqnio, oby już tak Rózince zostało :-) gratki za kolejną super nockę!

tesiu, tulę za nockę :*

PiaLove, nie martw się tak tym ząbkowaniem...Blaneczka dzielna jest - oby bezboleśnie przeszła wyrzynanie...

sunset, Kinia to najbardziej lubi bawić się łyżką drewnianą, kartkami papieru i nakrętkami od słoiczków deserkowych :szok::tak::-) to ostatnio jest hit! Ma duży kubeczek po jogurcie i wkłada sobie te nakrętki do kubeczki i potrząsa nim aż wszystkie wypadną...ile uciechy przy tym :-D:-D;-) ma mnóstwo "normalnych" zabawek, ale jej się tak nie podobają.

Marzenko, Aneta_85, daga, NiL, sylvia i reszta Mamuś :*****

Ostatnia edycja:
Witajcie
Gabek w końcu zasnął. Nasza nocka też bardzo średnia. Niuniek za nic nie chciał iść spać. Biegał, rechotał się, bawił z siostrą. Zasnęli o 23:30!!! Koszmar
sunset moj mały najbardziej lubi skakanie (zwłaszcza na łózku i na gumowym ośle:-)), koła (przewraca wszystkie samochody i inne pojazdy i kreci sobie), piłkę (o zmoro!!! ma taką małą kauczukową piłeczkę z dinozaurem w środku. Trzeba go prowadzać za raczkę a on chodzi i odbija ja sobie o podłogę i podnosi. Tak może poł dnia dlatego tylko czasmi mu ją daje:-)). Poza tym lubi bawić się z siostrą w chowanego (ona się chowa on szuka bo on się nie umie chowac zaraz wychodzi:-)) i w berka (o nie) też muszę z nimi oczywiście biegać ale radochy co nie miara
silvia wow ambitna z Ciebie mamusia
maqnio oby Różyce tak zostało &&&&&&&&&
Miłego dnia dla wszystkich mamuś i dzidziusiów

reklama
dzieki wielkie za odzew :-) buziak dla Wszystkich :-)

sylwia i Tesia zdrowka dla Nadusi i Aleksika!

NiL ale Ci sie maluchy rozszalaly ;-) dobrze ze chociaz z usmiechem do spania niz z placzem. I jak fryzurka? Scinasz? :-)

Do góry