reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

malamii06 jak ja Cię rozumiem.............. moja mała to samo, płacz i krzyk jak cholera gdy zabierze jej się piloty, telefony itd dzisiaj to się tak rozpłakała mężowi, że się przestraszył i ja tak wytulił jak nigdy :-( co my mamy z tymi dzieciakami :-)

Blanka już śpi, ciężko jej się zasypiało :-( złapała dziś katarek biedna moja kochana, nie duży taki tylko przy kichaniu leci, mam nadzieję, że jej przejdzie przez noc, oby tylko się nie pogorszyło, będę czuwać dziś nad nią, mąż pojechał do pracy :-( miała też mały apetyt, od 16:00 mało zjadła, nic nie chciała ale to przez katar pewnie no i pogoda też taka dziwna, to tez pewnie no i ząbki ida przecież..... eh...

Zobacz załącznik 467986
moja mała Ptysia :*

reklama
hej babulce!!

przepraszam, ze tak długo do Was nie zaglądałam, ale ostatnie dni były mega intensywne słuzbowo. Wyjazd za wyjazdem. Jestem szczerze zmęczona i nie mam sił na nic. z utesknieniem czekam na weekend. dobrze ze dzis juz piatek. Sciskam Was bradzo mocno!! buzi dla maluszków!!!!!

Witajcie Dziewczyny :*
U nas pogoda niezbyt ładna. Moja mała spi od 20 min. W nocy spała ze mną, mąż wrócił nad razem to położył się koło nas. Spała spokojnie, na całe szczęście katar jej pszeszedł przez noc, troszkę ja jeszcze kicha ale nie jest tak źle, oby poszło wsio jak najdalej jak Marzena197235 mówi... :tak: oby przeszło szybko :-(
maqnio :*

A ja senna jak cholerka właśnie kawkę robię
Zobacz załącznik 468075
Mam nadzieję że pogoda się poprawi już od jutra bo u mnie 17 st C ma być, jest słonecznie ale chłodno :-( nie znosze takiej pogody, coś mało pozytywna jestem ostatnio.... może dlatego, że chcemy z mężem kupić mieszkanie ale nie wiemy kiedy będziemy mieć przypływ gotówki (czekamy na sprzedaż działki) mąż juz ma dla Nas upatrzone mieszkanie, musimy je tylko obejrzeć i tak sie składa, że za 3 tyg będzie do oddania, cena jest kusząca i jednak jest to bardzo ładne mieszkanie, na poddaszu, 3 pokojowe z tarasem dużym. Chyba będziemy musieli kredyt wziąć............ oj nie wiem nie wiem... mój mąż już wychodzi z siebie bo chce to mieszkanie koniecznie, ja też... ale marwie się właśnie tym kredytem, bo ja na razie nie pracuje. W chwili obecnej wynajmnujemy, kosztuja nas to 1500zł około, chyba wolała bym tyle kredytu spłacac a być na swoim i mieć w domu tak jak człowiek chce mieć.............................

Moja dzisiejsza niuńka, tak reaguje na swoją ulubioną piosenkę INNA - WOW (zobacz video) :) :) :) :)
Zobacz załącznik 468079

Buziaczki dla WASZYSTKICH MAM:*

Ostatnia edycja:
Hej!

U nas bez zmian, Kinia ok,zaliczyłyśmy już pierwszy spacerek...

Marzenka, PiaLove, zdrówka dla Waszych dziewczynek ....

PiaLove, oj doskonale Cię rozumiem z tym kredytem...A Malutka urocza jest! Moja Kinia też bardzo lubi teledyski oglądać, ale jej to się najbardziej poboba disco polo...nawet ma swoją ulubioną piosenkę i jak leci teledysk to uśmiech szeroki i okrzyki radości :-D

Maqnio,
:*

malami, wydrusia, tesia, basieniak, wisienka, asica, sunset, konwalianka, miczka, marzenka, sylwia i reszta dziewczyn - sciskam Was wszystkie baaardzoo mooocnooo ;))))))

Pozdrowionka że spaceru :) Mateusz spi już 20 minut a ja przycuplam na laweczce :) niby na dworze 19 stopni ale: w sloncu goraco a w cieniu i jak zawieje to zimno. Oby tylko deszcz nie padal bo cos chmury ciemne przywialo..

Marzenka- ponawiam pytanie: gdzie spacerujecie z Klaudusia? Ja często na Kazimierz jezdze bo tam duzo miejsca na spacery :)
Pia - slodka Twoja mala blondyneczka :) powodzenia z mieszkaniem! Ja też boje się kredytow, do tej pory jeszcze nie mialam ale pod koniec tego roku planujemy z mezem wziac :/
Maqnio - a na poludnie przypadkiem Cie nie wysylaja sluzbowo? ;)

Milego popoludnia :)

monia_26 dzięki, moja mała już czuje się lepiej także jestem zadowolona :* nooo moja to ma setki ulubionych piosenek m.in. Gotye, Inna, piosenka z serialu Julka i takie tam :D po prostu zaciesz i spokój przez około 4 min :tak:
maqnio :tak:
malamii06 nie dziękuję :* właśnie będziemy brać kredyt ehh... boje się trochę :-(

Moja mała spokojna była do czasu, teraz dokazuje mi troszkę, wsadziłam ją do wózka i siedzi ale zaraz biorę ją kąpać także do usłyszenia cmok :*

hej.dla tych które nas jeszcze pamiętają- witam was kochani. u nas wszystko ok, ja poszłam do pracy, na zmianę z mężem wiec dzis, od niepamiętnych czasów po raz pierwszy uzywam kompa:(. Fifik rośnie zdrowo, zbiera sie do chodzenia, jest bardzo energiczny i chyba jest w czołowce jesli chodzi o ilość ząbków: od marca jest szczęsliwym posiadaczem OSMIU sztuk, i teraz idą trzy czwóreczki. tylko nie pytajcie proszę, jak to u nas przebiega.:(
problemy z wybrzydzaniem na temat mleka już poszły w niepamięć, cale szczescie:p
wszyscy mówią na fifcia ze jest pączuszek, ale nie mogę powiedziec zeby duzo jadl lub za duzo. strasznie mnie to wkurza, ze tak inni mówią, bo myslą ze niewiadomo ile mu daję jesc.
pozdrawaiam was i waszw bąbelki, starsznie brakuje mi bb ale moze będe miec teraz więcej czasu. buziaki

reklama
Hej Laseczki!

Moja niunia już spi od pól godzinki, mąż właśnie wraca z W-wy, więc weekend dla mnie się zaczyna :-D

maqnio, nocki u nas spoko, 1-2 pobudki na 2-3 minutowe kołysanko (dobrze, że mamy bieguny w łózeczku). Pobudki ok. 6.00, także nie narzekam ;-):-)

mała moniś, witaj moja imienniczko kolejna! W dodatku z moich stron :-D super, że u Was ok! zaglądaj tu do nas :-)

Spokojnej nocki Kochaniutkie :*

Do góry