reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

witam się i ja! My od 6 rano nie śpimy, bo Tymcio się wyspał a jak..za to mama? :no:Niekoniecznie..nie spałam do 3 rano, bo palec napierdzielał, więc jestem mooocno niewyspana :-(

wydruś, ale Lila to akrobatka
Anetaa, noo to Bartuś szaleje..nie przejmuj się..nie jesteś sama, ja też się chyba nie wyśpię przez najbliższe 2 lata!
Pia, głosik oddany no i oby udało się wcześniej odzyskać te rzeczy

Ja od rana zła, mąż mnie podq..wił..no to że ma egzaminy nie daje mu prawa do hodowania much pod nosem! wrr, dobre ze poszedł do pracy..
miłego dnia!

reklama
Witajcie Laseczki :-D

Dzisiejsza nocka gorsza, Kinga budziłą się od 22 do 1.000 co godzinę, po czym pobudka o 3.20 na kołysanie i wstałysmy o 6.00. Martwią mnie 2 czerwone punkciki na wardze małej, boję się, że się zaraziła tą opryszczką ode mnie :-(a może być też tak, że są to zadrapania np. po herbatnikach albo wafelkach ... oby...No i się właśnie dowiedziałam, że małż wróci dopiero jutro wieczorem z W-wy :wściekła/y:

Anetkaaa, ja też chyba się prędko nie wyśpię, chociaż ostatnie nocki były przyzwoite w miarę, no ale raz gorzej jest a raz lepiej...

PiaLove, głosiki oddaję codziennie :-D no i tulę za sprawę z Twoimi rodzicami, problemów i zmartwien ciągle tylko macie...

konwalianko, przeczytałam na blogu - oj współczuję wczorajszego dnia i tulę Ciebie mocno :* Szybkiego powrotu do zdrówka :)

wydrusia, Aneta_85, &&&&&&&& za dzisiejjsze wizyty :)))))) szybko dawajcie znać :))))

Miłego, słonecznego dnia!

monia_26 dziękuje Ci bardzo za głosy :* ... wiesz, jestem teraz spokojniejsza i wierzę mocno że wszystko się wyjaśni, jestem pewna że odzyskamy te rzeczy, tylko musimy jeszcze jakiś czas poczekać, musza przesłuchać jeszcze moich rodziców ale wszystko stoi na bardzo dobrej drodze :-D...
A to my z wczoraj :-)...
Blaneczka i ciocia Renia :*

Zobacz załącznik 466060Zobacz załącznik 466061

Hej dziewczyny.

Ja tez srednio wyspana. Niby Macius ladnie spal ale ja ostatnio w ogole nie moge spac. eh..
Macius tez od rana szaleje przy czym jest tak nieostrozny ze co chwile o cos zawadza.

Pia bidulko! Duzo sily zycze. Zawzieci Twoi rodzice. Oby dzielnicowy cos wskoral i obylo sie bez wiezienia!!

Konwi ale mialas dzien :-( oby bol szybko przeszedl!!

Monia Aneta naszym szkrabom szkoda dnia po prostu ;-)

Monia oj zeby to nie opryszczka tylko podraznienie ! Ale nie ma babli? Drapie to Kinia?

Wydrusia i Aneta milej wizyty.. owocnej :-)

Ostatnia edycja:
No tak- chroniczne niewyspanie chyba u nas wszystkich króluje:-D:-D:-D
Sunset ja wszystko rozumiem- szkoda dnia, chęć zabawy i ciekawość, ale nie można tego wszystkiego zrobić godzinkę później? Byłabym bardzo wdzięczna:)
Monia wydaje mi się że to nie opryszczka.
Konwalianko u nas na odwrót- ja od dwóch dni burczę a pod nosem to już mam dwa stada:-) Tylko że ja nie mam żadnego powodu. Zła jestem i już!

Anetka mnie tego tlumaczyc nie trzeba, bo mam tak samo i codzien rano pytam sie Malucha 'po kim Ty to masz?' bo ja tak uwielbiam spac.. no coz taki ich slodki urok ;-)

reklama
Dziewczyny, jestem zwolenniczką klapsów ale doskonale wiem że taki maluch jak nasze dzieciaczki nie są świadome tego co robią i dacie klapsa nie da mu absolutnie niczego bo on nie rozumie co robi źle. Ale takie dziecko powiedzmy 4-5 letnie już doskonale wie i jeśli robi coś z premedytacją, pomimo kar, gróźb, słów, to takiego klapsa powinien już dostać - może się opamiętać. Co nie znaczy że wolałabym nie dawać klapsów żadnemu mojemu dziecku :sorry:
hmm aneta nie zgadzam się - moim zdaniem klaps to żadna metoda a tylko objaw tego że rodzic sobie nie radzi i tyle i nie ma we mnie zrozumienia dla rodziców którzy biją dzieci :zawstydzona/y:tak ja to widzę ale każy ma prawo karać jak mu się podoba...

trzymam kciuki za wasze wizyty ( aneta , wydrusiu ) kciuki zaciśnięte

Ostatnia edycja:
Do góry