reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

wydruś, to czekamy z niecierpliwością....kurczę, ja pewnie na neta wejdę ok. 12.00 więc pewnie dowiem się ostatnia :-D:-D;-);-)

wiśnia, ty to masz fajne teksty :-Do tej miłości Pawła - padłam się śmiechu :-D:-D buziole :********

malami, moja Kinga namiętnie wali drewnianą łyżką w blat stoliczka do karmienia, a ile przy tym hałasu i uciechy...a jak jej zwracam uwagę, żeby ciszej bębniła to ona to mocniej robi :-D raz to się tą łyzką w głowę palnęła tak waliła, po chwili przestała (myślałam że płacz będzie), a ona popatrzała na mnie i dalej bębni :-D

sylwia, oj spokojnej nocki, oby Aleksik spał słodko :*

Miłego wieczorku :))))

reklama
sunset - cieszę się, że ci pomogla moja historia! tak trzymac..mnie się wydaje, że nastawienie jest kluczowe.. BRAWO
Anula, gratki obrony!
wydrusia, nie denerwuj sie kochana!
wisienko, tule:*

a ja padam na pyszczek, wiec tylko linka Wam sprzedam i zaproszę do siebie by przeczytać o moim dzisiejszym dniu...Konwaliankowy świat: To był po prostu zły dzień..

dobrej nocy moje drogie!

Wydrusiu, ja to kiedy zechcę to pójdę. Marny ten lekarz prowadzący i kolejek u niego za bardzo nie ma. A innego w okolicy brak. Ale do południa też będę już po.
Konwalianko, współczucia. Co do okularów, to zakładać chociaż na chwilę. I cierpliwości jak zdejmuje to założyć i jak zauważysz że chce zdjąć to zainteresować go czymś innym. Na początku może być ciężko, ale wierzę że się uda.

Witajcie Dziewczyny, mam nadzieję, że dziś dzień minął Wam miło, bo mi i tak i nie ale jest ok :tak::tak: :*

Cały dzień mnie nie było, nie doczytam Was dokładnie ale postaram się, przyjechała do nas o 11:00 chrzestna Blaneczki i została u nas na obiad, także fajnie było a co dalej to do kończę może jutro :-(...

daga0707 no tak to musisz ją odkładać cały czas ;) aż zaśnie ;)
ememte właśnie oni chyba myślą, że ranią mnie a tak naprawdę cierpi moja mała Żabusia która nie ma swoich rzeczy :-( jutro dokończę resztę na ten temat bo juz padam normalnie :-(...
Marzena197235 dzieki, wiesz NIKT tego nie rozumie! Rodzina, kuzyni nam pomagają im tłumaczyć a tutaj nic, grozi im za to kara w zawieszeniu, ja nie chce żeby Oni tak skończyli, mi tylko zależy na rzeczach dziecka :-(...
sunset tez tak bym chciała :-( skrzywdzili Nas bardzo ale uwierz, jest mi ich też żal bo pogrążyli się, niestety będą tego żałowali napewno, zbudowali sami dla siebie wielki MUR między nami, który nie wiem czy kiedyś się wyburzy w przyszłości...

ŚCISKAM WAS GORĄCO BARDZO MOCNO I DOBRANOC MAMUSIE TERAZ CZAS DLA WAS NA ODPOCZYNEK :* :* :*

Zobacz załącznik 466036

Dzień dobry:) Od 6 nie śpimy bo tak zdecydował mój diabełek:) W najbliższym czasie to ja się chyba nie wyśpię:no:
Wydrusia, Aneta trzymam kciuki za wizyty. Biegusiem potem się chwalić!!!
Pia ściskam mocno.

reklama
Dzień Dobry Wszystkim Dziewczynkom :*
My już na nogach od 5:30 a to dlatego, że malutka wczoraj zasnęła o 19:00 :tak:
A my potem pojechaliśmy na policje w sprawie moich rodziców no i tak się składa, że pomogą nam odzyskać rzeczy ponieważ to co oni zrobili jest karalne, do około połowy czerwca policjant mówił, że powinno udać się odzyskać rzeczy. :-D
Sprawa też jest taka, że moja mama zawsze otwierała mi pocztę, odkąd się wyprowadziłam czyli od grudnia do dziś dzień nie przywieźli mi poczta m in. poczty z Banku z wyciągami z konta, otwiera mi tą pocztę, powiedziałam policji o tym i niestety to jest przestępstwo :no: pogrążyli się moi rodzice strasznie, jeśli nie wskóra nic dzielnicowy to mogą oni nawet iść do więzienia za to.
Pozdrawiam WASZ WSZYSTKIE i mocno ściskam, miłego dnia, u mnie za oknem słonecznie, ciekawe jak będzie ta pogoda, oby ciepło było....
Zobacz załącznik 466051...

Przypominam, że bierzemy udział w KONKURSIE i bardzo prosimy o WASZE GŁOSY!
Fajnie było by coś wygrać. Więc do DZIEŁA!!!
Dziękujemy ślicznie :* http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/4724

Ostatnia edycja:
Do góry