reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

witam kochane
no ja może trochę o nas bo podczytuję was na raty
Filip staje się powoli mobilny nie raczkuje a pełza ,sam siada i podnosi się w łóżeczku na kolanka dla nas to wielki sukces bo był z niego straszny leń ....strasznie się cieszymy . gratuluję konwalianko dla chodzącego tymka - widok pewnie boski
magnio - głowa do góry - mała będzie pod dobrą opieką a ty wypoczywaj , wypoczywaj i wypoczywaj i nie pozwól sobie na wyrzuty sumienia ... szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecię ... będzie fajnie zobaczysz
ps. zdjęcie w zmywarce wymaiata:-D:-D
wydrusiu to mnie zawiodłas...myśałam ze zatestujesz pozytywnie ;-)
tesiu fajnie ze udało ci się kupic tez wózeczek no i racja sprzedasz stary i kaska będzie jak znalazł
monia super że kąpiel udana .... :tak:
aneta spojrzałam na suwaczek i już ten wielki dzień lada moment - gdyby nie udało mi się wskoczyc życzę wam dużo miłości ,szacunku, przyjaźni i zdrowia a reszta się ułoży
anetkaa dobrze że poród koleżanki zakończył się szczęśliwie - gratulacje
wisienko skąd ja to znam brak czasu na wszystko hmmmm czy ma ktośc sposób na wydłużenie doby?

no i ściskam już pozdrawiam z cichego już domu
ps. szkoda tylko że czeka sterta prasowania i zmywanie buuuuu

reklama
I ja się melduję wieczornie :-D
Kinga też padła jak mucha o 20, kapiel dziś też spoko, trochę skomlania ale ogólnie nie jest źle :tak: A mi dziś wyskoczyła mega opryszczka na wardze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

maqnio, Róża "wymiata" na tych drzwiczkach :-D:-D:-D:-D:-D:-D no i gratki za kolejnego ząbka!

wydrusia :*

daga
, moja Kinga często szarpie się za uszy, ale nie dlatego że mnie nasladuje (bo ja tak nie robię hehe :-D), tylko dlatego że ponoć dzieci na zęby szarpią sobie uszka, bo jakiś tam nerw jest drażniony i niektóre bobasy tak to odczuwają...też na początku myślałam, że uszy ją bolą.

wiśnia, no właśnie - to staranka już rozpoczęte?

tesiu, to super że zakup udany :-D oby wózeczek się sprawdził :tak::-D

konwalianko,
tak na marginesie - zajrzałam na Twojego bloga - dla mnie SUPER!

Daguś ciesz się że jest bystra:-) Lilcia też dzwoni zabawkami :-)
Aneta mały słodziak to czaruje:p
Madzia się okaże co dalej bo okresu nie ma:-D a dziś mnie ochota brała na kakao a wczoraj przed 23 pizze jadłam :D

aneta rózia plywa" w pieluszce basenowej:)
monia dobrze, ze kapiele wracaja na dawne tory, a co do opryszczki to czyzbys całowała sie gdzies na wietrze?:-D
madzia brawo dla malego i jak chcesz, umawiam cie z moim szefem i jedz kobieto za mnie, ja z checia zostane w domku i zajme sie nasza dwojeczka:-D
sis pewnie ze wychowamy!!!!

reklama
wydrusiu, tak tak stanowczo za dużo lodów :-D:-D:-D zimnych ;-):-D:-D:-D:-D a co do braku okresu: może się okazać tak, że nadszedł czas na rodzeństwo dla Lilci :-D
maqnio, mnie całowanie na wietrze obce nie jest :-D:-D:-D musiałabym mieć oprychę co tydzień :-D:-D:-D

Madzia, siemanko kochana :*

Do góry