reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

witam kochane
no ja może trochę o nas bo podczytuję was na raty
Filip staje się powoli mobilny nie raczkuje a pełza ,sam siada i podnosi się w łóżeczku na kolanka dla nas to wielki sukces bo był z niego straszny leń ....strasznie się cieszymy . gratuluję konwalianko dla chodzącego tymka - widok pewnie boski
magnio - głowa do góry - mała będzie pod dobrą opieką a ty wypoczywaj , wypoczywaj i wypoczywaj i nie pozwól sobie na wyrzuty sumienia ... szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecię ... będzie fajnie zobaczysz
ps. zdjęcie w zmywarce wymaiata:-D:-D
wydrusiu to mnie zawiodłas...myśałam ze zatestujesz pozytywnie ;-)
tesiu fajnie ze udało ci się kupic tez wózeczek no i racja sprzedasz stary i kaska będzie jak znalazł
monia super że kąpiel udana .... :tak:
aneta spojrzałam na suwaczek i już ten wielki dzień lada moment - gdyby nie udało mi się wskoczyc życzę wam dużo miłości ,szacunku, przyjaźni i zdrowia a reszta się ułoży
anetkaa dobrze że poród koleżanki zakończył się szczęśliwie - gratulacje
wisienko skąd ja to znam brak czasu na wszystko hmmmm czy ma ktośc sposób na wydłużenie doby?

no i ściskam już pozdrawiam z cichego już domu
ps. szkoda tylko że czeka sterta prasowania i zmywanie buuuuu

reklama
I ja się melduję wieczornie :-D
Kinga też padła jak mucha o 20, kapiel dziś też spoko, trochę skomlania ale ogólnie nie jest źle :tak: A mi dziś wyskoczyła mega opryszczka na wardze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

maqnio, Róża "wymiata" na tych drzwiczkach :-D:-D:-D:-D:-D:-D no i gratki za kolejnego ząbka!

wydrusia :*

daga
, moja Kinga często szarpie się za uszy, ale nie dlatego że mnie nasladuje (bo ja tak nie robię hehe :-D), tylko dlatego że ponoć dzieci na zęby szarpią sobie uszka, bo jakiś tam nerw jest drażniony i niektóre bobasy tak to odczuwają...też na początku myślałam, że uszy ją bolą.

wiśnia, no właśnie - to staranka już rozpoczęte?

tesiu, to super że zakup udany :-D oby wózeczek się sprawdził :tak::-D

konwalianko,
tak na marginesie - zajrzałam na Twojego bloga - dla mnie SUPER!

Daguś ciesz się że jest bystra:-) Lilcia też dzwoni zabawkami :-)
Aneta mały słodziak to czaruje:p
Madzia się okaże co dalej bo okresu nie ma:-D a dziś mnie ochota brała na kakao a wczoraj przed 23 pizze jadłam :D

aneta rózia plywa" w pieluszce basenowej:)
monia dobrze, ze kapiele wracaja na dawne tory, a co do opryszczki to czyzbys całowała sie gdzies na wietrze?:-D
madzia brawo dla malego i jak chcesz, umawiam cie z moim szefem i jedz kobieto za mnie, ja z checia zostane w domku i zajme sie nasza dwojeczka:-D
sis pewnie ze wychowamy!!!!

reklama
wydrusiu, tak tak stanowczo za dużo lodów :-D:-D:-D zimnych ;-):-D:-D:-D:-D a co do braku okresu: może się okazać tak, że nadszedł czas na rodzeństwo dla Lilci :-D
maqnio, mnie całowanie na wietrze obce nie jest :-D:-D:-D musiałabym mieć oprychę co tydzień :-D:-D:-D

Madzia, siemanko kochana :*

Do góry