reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

hej kochane,,
u nas nic nowego..chociaż..wczoraj w dzien Tymek spał 3h a dzisiaj już był tego efekt.. pobudka o 5.30 :-( brr..no nic, zobaczymy jak dzisiaj będzie:-D całuski i miłego dnia..

ps. Tymek rozhulał się na dobre, sam już łazikuje po całym mieszkaniu, ale to jest słodkie:blink:

reklama
Witajcie !!!!U nas dzien zakonczony ,Nadia poszla spac ,od 2 dni obchodzi sie bez popoludniowej drzemki zazwyczaj schemat u nas wyglada tak wstaje tak;5 30-6 ,pranna drzemka 8-30-9 spi tak z godzine czasem krocej ,pozniej o kolo 13 jest dzramka tu spi 1-1.5 h no i dawniej byla jeszcze drzemka 16-17 tu drzemala co najwyzej 40 minut a na nocke spanie 19-20 ,a teraz bez tej drzemki pada o 18;30,no i wstaje przed 6 kiedy ja mam najlepszy sen ,faktem ze zasypia wczesnie jest to ze troche ja mam czu dla siebie i meza ,chociaz dla meza od paru dni niemam jak bo wychodzi o 7 rano wraca o 20 wieczorem echh:szok::-(same przez caly dzien .Dzisiaj trafilam na okazje kupilam spacerowke parasolke w biedronce 169 zl a ze akurat przyszly pieniazki moja kuronowka 500 zl wiec po konsultacji z mezem zakupilam ,choiaz zastanawilam sie bo prawie 200 zl przy naszym niskim budzecie domowym to jest spora kwota ale tak naprawde to jest niedrogo za taka spacerowke ,zreszta nasz co teraz mamy sprzdac wozek bo jest chetna wiec sie wyrowna w cenie a my bendziemy mogli lzej smigac :tak: Zycze wam mamusie spokojnego wieczorku i przespanej nocki :*

Ostatnia edycja:
Hej Kochane melduje że u nas ok :-) Lili lobuzuje. Dziś byliśmy po raz ostatni u chirurga. Co do pępuszka pięknie się wchłonął. Jutro odbieram wyniki mojego wycinka a później nocka u rodziców i w sobote wracamy do domku :-) Buziam Was mocno :*

Hej, Tesia to udany zakup i dobrze! Ważne abyś była zadowolona
wydruś, no pewnie, że Lilcia łobuzuje:-D a co! Niech mama wie, że ją ma :) No i super z tym pępuszkiem!
daga, dziękuję ma się dobrze:) też łobuzuje, już mi wszystkie prowadnice od rolet oderwał:dry: łobuz jeden!

no a my jutro zaczynamy to zakraplanie..a jakby tego było mało to też wyjeżdzamy i sobotnią noc maly ma spędzić z moim (byłym) chłopakiem, bo my idziemy na urodziny ale robione jak wesele, w restauracji i takie tam.. ale się boję jak mały to zniesie..ale co poradzić, najwyżej będziemy jeździć choć to 30km od restauracji.. mam nadzieję, że Arek (opiekun)sobie poradzi..ma świetne podejście do dzieci! trzymajcie kciuki

Tymek tez już śpi..padł jak mucha..

hej mamuski!!
alez fajny dzien za nami (prócz szkolenia, bo wynudzilam sie okropnie). bylismy z Rózinką na basenie, super było, bylismy jedynymi ludzmi, wiec super, wszystkie baseny dla nas. Rózia z koła wyjsc nie chciała. Potem wielki obiad i 2-godzinny sen.:szok::szok: potem spacer i mega grzeczna Rózia szok.:szok: bo ona zazwyczaj z lekka piszczy w wózku. takze jestem mega happy. oby wiecej takich dni a i mamy kolejny zabek - dzieki czemu nocka była super - jedna pobudka ha

tesiu :* widziała ten wózeczek a tv i wyglada bardzo fajnie. daj znac jak sie jeździ:)

daga ja jestem z x-landera mega zadowolona. jezdzi sie nim swietnie, bardzo lekko sie prowadzi, ale sam w sobie nie jest najlżejszy, tylko tylne koła ma dosc szeroko rozstawione, wiec moze byc problem z pakowanie do auta, choc powiem ci ze ja mam mega małe auto i spokojnie go mieszcze.. Co prawda nic wtedy juz do bagaznika nie wejdzie, ale wazne ze wozek sie miesci. moge ci z cała odpowiedzialnoscią go polecic. to fajny wózek na spacery, ale na krotkie wypady chce kupic taka typowa parasolke, bez funkcji spania i tych wszystkich bajerów:)

moniu super ze nocka udana

anetka no wąłsnie jak mama z dzidzia sie czuja?

aneta &&&& zeby wszystko wam sie z tym slubem udało!!

sis, wisnia *:*:* my obgadane!!!
konwi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a i jeszcze jedno: rózia buszuje po kuchni, ja poszłam na chwilke do jej pokoju, po sekundzie słysze: "mama, mama" i co widze?"
ot co:

az poleciałam jej foto zrobic, łobuziara moja! Młoda sama weszła,otworzyła dzwiczki dzieki bogu ze sie nie urwały. od dzis zamykamy zmywarke na 4 spusty:) diabeł maly no

Konwi :-) wow :D były chłopak super nianią ? :D ja mojemu byłemu nawet królika bym nie zostawiła :D kciuki za zakrapianko
Daga Sis Sylvia Tesia Konwi Marzenka Monia Wiśnia i wszystkie inne mamuśki których nie wymieniłam:-)
Sis
to już 6 ząbków? :D brawo! super dzień i nocka również! :-) Cioci mała słodziara i bystrzacha :-) Buziole dla Was moje Duszki :**

Ostatnia edycja:
sis 6 mamy juz:-D dzis rano czor sie ujawnił:) buzi skarby!!!
daga jak macie 7-osobowe to spokojnie zmiescicie:) i brawo dla Małej, moja tez ciagle "dzwoni" swoim zabawkowym telefonem:) fajnie to wyglada:-D

reklama
Byłam dzisiaj z Filipem i moją mamą u kosmetyczki. I powiem jedno: moje dziecko zrobiło furorę wśród pracowników i samej szefowej kosmetyczki. Nie dość że uśmiech nie schodził mu z buźki aż do końca zabiegu, to jeszcze wsadził całą łapkę do ust kosmetyczki.

Teśka, jak mus to mus z tą spacerówką. Ja też bym chciała zmienić, ale na roczek Filip dostanie rowerek więc w nim już będzie jeździł na spacery, więc nie widzę sensu kupowania nowej spacerówki, która potem nam już posłuży od święta.
Konwalianko, kciuki za atropinę.
Maqnio, zazdroszczę tego basenu. My w końcu musimy się wybrać, tylko musimy kupić małemu jakieś kąpielówki.

Do góry