hej mamuski!!
alez fajny dzien za nami (prócz szkolenia, bo wynudzilam sie okropnie). bylismy z Rózinką na basenie, super było, bylismy jedynymi ludzmi, wiec super, wszystkie baseny dla nas. Rózia z koła wyjsc nie chciała. Potem wielki obiad i 2-godzinny sen.
potem spacer i mega grzeczna Rózia szok.
bo ona zazwyczaj z lekka piszczy w wózku. takze jestem mega happy. oby wiecej takich dni a i mamy kolejny zabek - dzieki czemu nocka była super - jedna pobudka ha
tesiu :* widziała ten wózeczek a tv i wyglada bardzo fajnie. daj znac jak sie jeździ
daga ja jestem z x-landera mega zadowolona. jezdzi sie nim swietnie, bardzo lekko sie prowadzi, ale sam w sobie nie jest najlżejszy, tylko tylne koła ma dosc szeroko rozstawione, wiec moze byc problem z pakowanie do auta, choc powiem ci ze ja mam mega małe auto i spokojnie go mieszcze.. Co prawda nic wtedy juz do bagaznika nie wejdzie, ale wazne ze wozek sie miesci. moge ci z cała odpowiedzialnoscią go polecic. to fajny wózek na spacery, ale na krotkie wypady chce kupic taka typowa parasolke, bez funkcji spania i tych wszystkich bajerów
moniu super ze nocka udana
anetka no wąłsnie jak mama z dzidzia sie czuja?
aneta &&&& zeby wszystko wam sie z tym slubem udało!!
sis, wisnia *:*:* my obgadane!!!
konwi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a i jeszcze jedno: rózia buszuje po kuchni, ja poszłam na chwilke do jej pokoju, po sekundzie słysze: "mama, mama" i co widze?"
ot co:
az poleciałam jej foto zrobic, łobuziara moja! Młoda sama weszła,otworzyła dzwiczki dzieki bogu ze sie nie urwały. od dzis zamykamy zmywarke na 4 spusty
diabeł maly no