reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

hello, ale fajnie was poczytac. Oby tak daalej.
Konwalianka Jak Tymus znosi zakraplanie ?
Elzbieta witaj, zagladaj czesciej.
Anetkaaa jak twoja znajoma. masz jakiesc wiesci
Nil hej, kope lat. Ciesze sie ze z mezem sie uklada.
Maqnio buziole dla Rozinki
Tesia Hop hop, co sie dzieje, gdzie kawa?
Wydrusia :*
Wisienko, Caluski dla Emilki od Lubego
Marzenko :* dla Klaudusi
Asica :* dla Blazejka
Monia ciesze sie ze niunia przeprosila sie z woda. oby tak dalej.
Daga :* dla Jowity

U nas wszystko bez zmian. Zrobilo sie goraco wiec siedzimy na dworze, basen. Tylko nam sie spanie popsulo. Wczoraj od 15 do 21 byl mega aktywny. myslalam ze przynajmniej wstanie pozniej. przed 6 jestem na nogach. yeeeeeeeeeha. Ale nie nazekam. Buzia Aleksowi sie nie zamyka.zawsez ma cos do powiedzenia :-)

buziam was wszystkie

reklama
omg omg co ja pacze tyyle do nadrobienia po jend ym wieczorze szokkk zapomnialam juz jak to jest ,ale fajnie :-D:tak:Silvia jestem dobudzam sie wlasnie kawe ,i oczywiscie zaparzam i Wam wszystkim mamusiom Of course :tak:no taak zapomnialam co mialam napisac:confused::-DA wiec tylko sie przywitam
maqnio gratsy zebuszkow my nadal tylko dwa,:confused::-Dfajnie ze dzionek udany ,A Rozyczjka wymiata na tej zmywarce ,slicznotka :*
elzbieta nil zaneta wpadajcie czesciej
Wydrusia,konwalianko wisienko:*
daga ,monia , samea ,Ania ,anetka ,aneta 85,marzena asica ...... prosze sie dopisac o kim zapomnialam
:-D uff przybywa nas trzeba wiecej zapamietac ,ale to super :)milego dnia mamuśki :)

Hej Kochane my zaraz będziemy jesc śniadanko a potem na 12.40 musze być w poznaniu :D Żanetko witaj :-)
Nil witaj :-) trzymać kciuki?? tylko za dzidzi czy @? Elżbieta witaj! :-)Konwi witaj super że możesz na niego liczyć? :-) jak Tymuś i zakrapianie? Anetkaaaa,Sis,Silwia,Wisieńka,Marzenka,Asica,Monia,Daga mega buziole dla Was na dobry dzień :-)

czescc wydrusiu !!! a co tam w poznaniu za interesy ?;-)madzia brawo dla Filipka wiem jak bardzo sie martwilas ,ja miala tak samo ,i juz Nadia przewraca sie do raczkowania i cwiczy siadanie ,pada na brzuch podnosi sie pada i znow podnosi sie :-D

Witam ranne ptaszki:) Pochwaliłam się że ładnie noce przesypiamy no i masz. Druga noc pobudka o 3 i o 6 już na stałe.
Daga no to może Jowita chce przez telefon pogadać. Ja Bartkowi zawsze daję z babcią pogadać i dziecko jest zadowolone. Chociaż niewiele z tej rozmowy wynika:)
Nil :-)
Silvia Po 9 godzinach męczarni zrobili cc.
My wczoraj zalicziliśmy podczas spaceru koncert dosco polo i śmiałam się do małża że jeszcze na metallice skoczyć co by się dziecko rozerwało.:-D

Hej Kochaniutkie :*

U nas nocka spoko znów, 3 króciutkie pobudki, no ale pobudka na całego o 5.40 :szok::tak: Ja zaraz na zakupy się wybieram, weekend się zaczął, małż dziś wraca,a w lodówce pusto...muszę jeszcze zakupić jakiś prezencik dla mojej bratanicy (wczoraj skończyła pół roczku):tak::-D

NiL, witaj! No to trzeba zatestować :-D czekamy tu z niecierpliwością, która z Nas będzie kolejny raz mamą :-D na razie "typowana" jest Wydrusia :-D:-D:-D

Zanetko, hej! Wpadaj jak najczęściej....ostatnio na naszym forum wreszcie zaczęło być "głośno" i oby tak dalej :tak: super!

Wydrusia, no właśnie - kiedy pójdziesz na betkę lub tescik powtórzysz? ;-)

Anetkaaa, Tesia, konwalianka, sylwia, witajcie :*****

Dziewczyny, niedługo Dzień Matki...niektóre z Nas będą go po raz pierwszy obchodzić :tak::-D Ja to się strasznie wzruszam w takie dni....no i potem Dzień Dziecka....Myślałyście już nad prezentami dla swoich Maluchów???

Tesiu wyniki wycinka odbieram... i musze osobiście...
Anetkaaa moja odpukać śpi całe noce już dobry tydzień :p dwie pobudki to i tak nie źle :-)
Monia na bete na razie nie pójdę bo brak kasy( u nas beta 30zł) a teścik sie boje odczekam jeszcze... prędzej chyba dotre do gina :D odnośnie Dnia Matki już nie mogę się doczekać :-) a na dzień dziecka Lilka dostanie jakiś ciuszek albo coś bo zabawek ma multum a i tak ponad połową się nie bawi :-(

Ostatnia edycja:
wydrusiu, ja też myślę o jakimś ciuszku ewentualnie zabawce...moja Kinga to też godzina zabawy nową zabawką i już potem jest beee...potem ewentualnie się nią trochę pobawi, ale bez większego szału....Kciukasu za wynik ogromniaste....

sylwia, wybacz że Cię pominęłam:dry: jak napisałaś, że Aleksowi się buzia nie zamyka to od razu przyszła mi myśl..ciekawe w jakim języku sobie gada:-D

my po zakropieniu oczków, matko, ale to trauma:-( płakał, zaciskał oczęta - ech..jeszcze 4 dni:wściekła/y::-( po tym mały jest marudny i płaczliwy i wyszły takie czerwone placki na twarzy..i czerwień wokół oczu..narazie czekam, bo nie jestem pewna czy to alergia, no i nie wiem co zrobić z tym zyrteciem..

ja jeszcze nie myślałam o dniu dziecka..jakoś mi się zapomniało że to małemu trzeba coś kupić :) haha

a i miałam się pytać, nie wiecie ile jest ważne skierowanie do lekarza?

reklama
Wydrusia dwie pobudki, a cała noc- jest różnica. Chociaż fakt, narzekać nie mogę bo wyspana jestem i tak.
Konwalianko biedny Tymuś. Z tym zyrteciem to nie pomogę, ale jak kupowałam dla Bartka leki to też był jeden od drugiego roku. Zapytałam babkę w aptece to mi powiedziała że muszą tak napisać bo jakieś tam wymogi są ale nie stwierdzono działań nieporządanych u młodszych dzieci, więc spokojnie mogę podać.
A skierowanie chyba jest ważne miesiąc.
Monia ja też jeszcze nie myślałam nad dniem dziecka, jakos nie zakodowałam tego dnia ;-)

Do góry