reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

katerina ja gdy czytam np 10 ston zaleglosci to tez sie staram zapamietac ktora co pisala i co mam odpisac, ale przy 9 juz nie pamietam ani jednej ahhahaha ostatecznie pisze to co sie u mnie wydarzylo zebym nie wyszla na zapominalska :-D

no wiesz, z moim tak srednio, niby cos tam sie odzywal bo mnie poprosil zebym mu obciela wlosy z tylu glowy maszynka i zrobila jego 2 warkoczyki no to sie zgodzilam, ale pozniej sie juz nie odzywalismy. Moze ja tez jestem za bardzo zawzieta w tym wszystkim, z tym ze jak mu popuszcze jeden raz to bedzie tak caly czas, z nimi jak z dziecmi, daj palec to ci polknie cala reke. A z tym hiszpanskim to sa rozne znaczenia JODER ,jak powiesz NO ME JODAS to jest nie wkurzaj mnie. Ja osobiscie uzywam joder jak jestem na cos bardzo wkurzona i napisalam to w lagodniejszej wersji :-D ogolnie jest to wulgaryzm wiec nie zapamietujcie tego ^^

reklama
Em_ka - zapamiętam, zapamiętam... :tak:

Uparciuchy oboje jesteście i tyle :) Ale u mnie zawsze tak samo to wygląda. Ale jak Cię poprosił o obcięcie włosów, no to masz przewagę bo sam pierwszy czegoś potrzebował ;-)

Super wczorajsze wizytowe dziewczyny ze z dzidziolami wszystko ok! Szkoda tylko faktycznie ze jeszcze nie chce lekarz plci powiedziec...

Ja tez wczoraj caly dzien klotni z moim, zdenerwowal mnie cholernik i tez przeklinalam po hiszpansku tak jak Emka... Mam nadzieje ze az tak zle na dzidzi to nie wplywa, bo wczoraj to bylam naprawde roztrzesiona...

Najgorsze jest to ze dzis sa jego urodziny i jakos trzeba sie bedzie pogodzic...
A wiecie co mu kupilam na prezent? Poradnik dla facetow ktorych kobieta ktora kochaja jest w ciazy.... Ogolnie to pisza jak znosic nasze humory, jak nam dogadzac, czego potrzebujemy....Troche egoistyczny prezent, ale niech ma za swoje jak nie umie sie powstrzymac od denerwowania mnie!!!

W Madrycie pogoda zbrzydla, wiec juz nie ma tego fajnego sloneczka i ciepelka, jest za to wielka mgla.

Jutro ide do mojej ginekolog, a w przyszly poniedzialek mam USG zeby potwierdzic czy wszystko w porzadku - w zwiazku z tymi moimi zawyzonymi wynikami krwi PAPPA i Beta HCG...

Mailuj, dobrze ze wszystko sie pomyslnie skonczylo!
Dodi i Margerita - milych wyjazdow!
Corin - pytania Twoich dzieciaczkow wysmienite, ale sie usmialam!
Emka, nie dajmy sie tym hiszpanom! ;-)

hiszpanskie dziewczyny, mam pytanie do was :)
Czy to prawda że w Hiszpanii nikt nie chce kupować mitsubishi pajero, ze względu na wymowę i znaczenie nazwy? (pajero = pedał)
Pytam, bo francuzi też mają autko które mijają z daleka i nawet jako jedyny kraj zmienił nazwę. :D
Chodzi o toyote mr2 (we Francji jest mr) bo mr2 czyta się "merd" a to znaczy g*wno :-D :-D

no wlasnie hanami nie dajmy sie tym Hiszpanom :-D a z pogoda rzeczywiscie porazka, myslalam ze bedzie tak pogodnie jak w tamtym tyg a tu nici :-( mgla i zimno eh... wczoraj sobie kupilam kasztany na ulicy, takie cieplutkie i pachnace, ale ze bylam po obiedzie to wciagnelam tylko 3 :-D teraz sie szykuje bo znowu ide z kumpela do tych PRZEMILYCH pan zeby mi daly wizyte do bardziej kompetentnych ludzi, ktorzy moga mi udzielic informacji apropo pomocy dla kobiet w ciazy na bezrobociu. bo te idiotki mnie wysylaly do czerwonego krzyza, ze tam mi dadza mleko, pieluchy i cukier. No bez przesady ja taka bidna to nie jestem, ale pieniazki mi sa potrzebne bo jak mi sie bezrobotne skonczy w czerwcu to bedzie nieciekawie.
Hanami a ty nie wiesz nic na ten temat? ja sie wlasnie chce umowic z trabajadora social, moze ona cos wie.

witam wszystkie ciezarówki, od niedzieli nie zagladalam do Was bo jakos nie bylo czasu, wczoraj zanioslam zwolnienie do pracy i 4 godz tam siedzialam, potem pieklam na dzisiaj torta, rano dzis sprzatalam i robilam salatki a wieczorem mam gosci, ale sobie teraz troche odpoczne i poczytam co tam naskrobałyscie, duzzo tego, pozdrawiam

Mailuj kochana nie pamietam tytułu tej ksiazki ale jak pójdziesz do ksiegarni to znajdziesz książek tam bardzo duzo na ten temat napewno jakas ci sie spodoba

Byłam w koncu u lekarki porozmawiałam z nia konkretnie co do mojego badania Amniopunkcji , spytałam sie czy jak by miała przed oczami same moje wyniki USG czy by mnie na takie badanie skierowała to powiedziała ze nie było by potrzeby a wyniki PAPP-A to tylko dane statystyczne nic ciekawego nie wnosza wiec nie ma sie co martwic i przejmowac juz wizyte zabiegu Amniopunkcji odmówiłam

Hanami u ciebie bedzie napewno tak samo to tylko statystyki a dzidzius bedzie zdrowiuteńki

A jesli chodzi o brat snu w nocy to dziewczyny zauwazcie ze jest pełnia a o tej porze to sie gorzej spi sama na sobie o tym sie przekonałam

Corin rozbawilas mnie do lez :-D pierwsze slysze o czyms takim :-D rzeczywiscie pajero to znaczy onanista ale kurcze :-D ahhaha moze hanami cos wie ^^

reklama
Do góry