reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

No kochane ja od 15 nadrabiam zaleglosci....masa.... i tez juz nie pamietam co i jak odpisać. Ja poszlam spac po 1 w nocy, wrocilam z zajęc to impra trwala, moj mąz tak sie napil ze gosci nie bylo a on komus herbate robil bo ktoś chcial. heheh smialam sie zniego. Polożyl się spać i w miare godz spal cicho a poźniej Aria... Emka wiem co czulaś... ja to sie po 2 kolo 3 przenioslam na kanapę do salonu i tak se spalam dalej choc bylo troszki niewygodnie. Rano moj wstal bo kacyk i mnie budzi niby "szy szy szy" ja juz nie poddosilam glowy <a mialam jeszcze godz spania bo do pracki po 8 wstawalam> zla bylam ze mnie budzi. Jak juz wstalam to mowie mu a on ze to zle ze chcial mnie przeniesc do lozka do sypialni... a ja ze nie na godz przed moim wstaniem...ech ci faceci. Ja czasami myśle ze to oni maja humorki w ciązy niz my... kobity.... a teraz tak spac mi się chce. Wrocilam z zajec z dzieciakami. Ciasto na pizze rośnie wiec za godz moze sie wsadzi do piekarnika.... ide chyba poleżeć ....ale mam nadzieje ze az tak duzo nie napiszecie aaaaaaaaa i ide na watek zdjec koneicznie muszę zobaczyć

Cieszę sie ze z dzidziolkami wszytsko ok a ja na plec tez musze poczekać na usg polowkowe cmok

reklama
hahaha Emka dobrze mowi, onanista!
a o tym samochodzie Corin to w ogole nie slyszalam, moze moj T. by cos wiedzial, jak sie do niego w koncu odezwe to sie spytam, haha!

oj dziewczyny na produkowalyscie tych storon nei dam rady nadrobic bo jak sie zaczytan to nic nei zrobie:-( a tak na marginesie to misie nic nie chce
wczorja wracalam z miasta mialam napiety brzuch u dolu, czulam jakbym miala napompowana piłke w brzuchu a tu brzuch jakos oddzielnie sie telepal pod wpylywem krokow musialam zwolnic, pewnie to jakies skurcze, jak myslicie??

hahaha to mi się przypomniało jak pracowałam we Włoszech i koleżanka do mnie doszła a dzień wczesniej wina za dużo wypiła i do mnie na głos,ale mam wielkiego kaca a Włosi i Włoszki sie patrzą na nią i w śmiech razem ze mną,pytaja mnie co co z nią jest a ja nie wiedziałam jak powiedzieć kac po włosku i tłumacze grande kaco bla bla okazało się,że kaco to przyrodzenie męskie ubaw mieli z nas po pachy hahaha Corin zero słoneczka u mnie :( dziś

Emka, niestety nie wiem za duzo na temat pomocy dla matek... Jest taka stronka Red madre, ale edokladnie nie wiem czy i jakiej pomocy tam udzielaja...
Ja sie musze wywiedziec o pomoc dla rodzicow czy jakies becikowe, ale podobno teraz to nieciekawie z tym....

Marzenka dzieki zaslowa otuchy, miejmy nadzieje ze to sa tylko glupie dane statystyczne!!!

Dziewczyny a może sprawdzić w ambasadzie, gdzie szukać tj. w jakich instytucjach pomocy finansowej w takich sytuacjach? Powinni wiedzieć. W Koszalinie wiosna :-) Nawet ptaki zwariowały i śpiewają do nocy;-)

reklama
Do góry