reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

No kochane ja od 15 nadrabiam zaleglosci....masa.... i tez juz nie pamietam co i jak odpisać. Ja poszlam spac po 1 w nocy, wrocilam z zajęc to impra trwala, moj mąz tak sie napil ze gosci nie bylo a on komus herbate robil bo ktoś chcial. heheh smialam sie zniego. Polożyl się spać i w miare godz spal cicho a poźniej Aria... Emka wiem co czulaś... ja to sie po 2 kolo 3 przenioslam na kanapę do salonu i tak se spalam dalej choc bylo troszki niewygodnie. Rano moj wstal bo kacyk i mnie budzi niby "szy szy szy" ja juz nie poddosilam glowy <a mialam jeszcze godz spania bo do pracki po 8 wstawalam> zla bylam ze mnie budzi. Jak juz wstalam to mowie mu a on ze to zle ze chcial mnie przeniesc do lozka do sypialni... a ja ze nie na godz przed moim wstaniem...ech ci faceci. Ja czasami myśle ze to oni maja humorki w ciązy niz my... kobity.... a teraz tak spac mi się chce. Wrocilam z zajec z dzieciakami. Ciasto na pizze rośnie wiec za godz moze sie wsadzi do piekarnika.... ide chyba poleżeć ....ale mam nadzieje ze az tak duzo nie napiszecie aaaaaaaaa i ide na watek zdjec koneicznie muszę zobaczyć

Cieszę sie ze z dzidziolkami wszytsko ok a ja na plec tez musze poczekać na usg polowkowe cmok

reklama
hahaha Emka dobrze mowi, onanista!
a o tym samochodzie Corin to w ogole nie slyszalam, moze moj T. by cos wiedzial, jak sie do niego w koncu odezwe to sie spytam, haha!

oj dziewczyny na produkowalyscie tych storon nei dam rady nadrobic bo jak sie zaczytan to nic nei zrobie:-( a tak na marginesie to misie nic nie chce
wczorja wracalam z miasta mialam napiety brzuch u dolu, czulam jakbym miala napompowana piłke w brzuchu a tu brzuch jakos oddzielnie sie telepal pod wpylywem krokow musialam zwolnic, pewnie to jakies skurcze, jak myslicie??

hahaha to mi się przypomniało jak pracowałam we Włoszech i koleżanka do mnie doszła a dzień wczesniej wina za dużo wypiła i do mnie na głos,ale mam wielkiego kaca a Włosi i Włoszki sie patrzą na nią i w śmiech razem ze mną,pytaja mnie co co z nią jest a ja nie wiedziałam jak powiedzieć kac po włosku i tłumacze grande kaco bla bla okazało się,że kaco to przyrodzenie męskie ubaw mieli z nas po pachy hahaha Corin zero słoneczka u mnie :( dziś

Emka, niestety nie wiem za duzo na temat pomocy dla matek... Jest taka stronka Red madre, ale edokladnie nie wiem czy i jakiej pomocy tam udzielaja...
Ja sie musze wywiedziec o pomoc dla rodzicow czy jakies becikowe, ale podobno teraz to nieciekawie z tym....

Marzenka dzieki zaslowa otuchy, miejmy nadzieje ze to sa tylko glupie dane statystyczne!!!

Dziewczyny a może sprawdzić w ambasadzie, gdzie szukać tj. w jakich instytucjach pomocy finansowej w takich sytuacjach? Powinni wiedzieć. W Koszalinie wiosna :-) Nawet ptaki zwariowały i śpiewają do nocy;-)

reklama
Do góry