reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej,
i nie nadrobię :wściekła/y: dzisiaj cały dzień latałam, dopiero co usiadłam na tyłku i na męża czekam. Jowita grzeczna, dzisiaj miała naprawdę dobry humor. Pewnie przez to słoneczko, które cały dzień świeciło. Zauważyłam, że przebija się górna jedynka, pewnie niedługo wyjdzie. Nasze noce ostatnio są super. Czasami przebudzi się zanim jeszcze my pójdziemy spać, a tak to śpi. Mam nadzieję, że będzie już coraz lepiej.
Jutro zaczynamy nasz wspólny weekend. Zaglądnę do Was po niedzieli.

Dobranoc :-)

hej Słonca!

zły dzień dziś nastał. Rózina zasneła wczoraj ok 20, wybudziłą sie chwilke po 21 i ...zasneła dzis o 5:15. Cała noc marudziła, uspokajała sie tylko na rączkach i po podaniu leków na zębole eh..

w konsekwencji wpadłam do biura z rozwichrzonym włosem i spoźniona 50 min. I oczywiście pech chciał, ze moj ojciec-szef był już w pracy. Nosz. Zawsze pojawia się w biurze ok 11 a dzis przyjechał prędzej, bo mu net w domu siadł a musiał koniecznie popracowac. Spojrzał tylko na mnie wymownie, nawet nie skomentował, a ze zakochany dziadek w Rózinie jest na maxa, to obyło się bez suszenia głowy.

Do tego pogoda pod psem, szaro, buro i ponuro. Zły dzień ,zły, zły...

monia u nas tez wstązki od ochraniaczy na topie:) i chyba tez nie chciałabym, zeby moje dziecie było az takie spokojne. Wystarczyłoby gdyby spała w nocy i ciutke dłuzej zajeła sie soba w dzien. wiecej mi nie potrzeba:)
daga miłego weekendu:)

mimo wszystko have a nice day!!!!

Maqnio wspolczuje nocki to Ci Rozina dala do wiwatu ajjj:szok:dobrze chociaz obylo sie bez awanturki za spoznienie:tak:serwuje kawcie Tobie slonce i wszystkim niewyspanym i wyspanym rowniez

Załączniki

• kawaaa.jpg
    kawaaa.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 27
Hej
Monia mój siostrzeniec od urodzenia przesypia całe noce i też potrafił długo bawić się sam , ale tak jak piszesz każde dziecię inne. Takie to już nasze lipcowe dzieciaczki :) no i w sumie dobrze! a jak będziemy doceniały te przespane nocki kiedy nasze dzieciaczki zaczną lepiej sypiać ! :) tylko kiedy to będzie?... :)
Maqnio współczuję nocki. Dobrze, że tata wyrozumiały. Co do zupki to miksuję, ale nie na bardzo gładką papkę, ale synek już przyzwyczajony bo słoiczki też kupuję już z jakimiś cząstkami i spokojnie je więc myślę, że to nie o konsystencję chodzi , a o smak. Wczoraj już był taki głodny, że zjadł kilka łyżeczek , ale bardzo się przy tym męczył więc nie wciskałam na siłę.
Przez to musiałam go wcześniej wykąpać i dać mu mleczko bo był bardzo głodny
Teśka, Konwalianko, Daga witajcie

Dzisiaj drugie podejście do mojej zupki, ale na wszelki wypadek kupiłam słoiczek, aby nie był głodny gdyby moja zupka znowu mu nie smakowała.
U nas nocka nad wyraz dobra. Mały zasnął o 19 obudził się na mleczko o 22, ale jeszcze nie spałam więc nie musiałam specjalnie wstawać , a później wstał o 4:40 wypił mleczko i pospał do 7!

Miłego dnia wszystkim mamom i maluszkom

Hej!

Ja od rana dziś w terenie. Byłam małej po receptę u pediatry na mleczko, przepisała mi 4 op. i póki co nie czepia się o zaświadczenie. Potem do apteki, małe zakupy i....ja do samochodu a atm co???KAPEĆ!!!!!!!! no i musiałam jeszcze do wulkanizacji podjechać, dobrze że mam w samochodzie pompkę, podpompowałam koło i do wulkanizacji (na szczeście 2 minuty samochodem od tego miejsca jest). nie opłacało mi się koła zmieniać na tak krótki odcinek, zresztą sama chyba nie dałabym rady...

maqnio, oj faktycznie zły dzień, zły...u nas tez nocka masakryczna...od godz. 23 do 1 pobudki co 15-20 minut, dopiero po 1 pobudki co godz. do rana :szok:

ememte,
ale masz grzecznego synka,że tak ładnie w nocy spi!

Tesiu, Ty też mnie ta kawką uratowałaś :tak::-)

Witajcie kochane

My juz od wczoraj wieczora w domku małej duzo oj duzo lepiej , wyniki sa dobre teraz tylko jeszcze diatka i duzo picia i mam nadzieje ze wroci wszystko na swoj tor

ja za to załapałam jakiegos wirusa leci na 2 strony pewnie w tych Katowicach cos nas dopadło i tak pokolei na kazdego , najgorsze ze moje malenstwo musi sie włuczyc od szpitala do szpitala ale dobrze ze juz lepiej z nia ja stara dam sobie jakos rade

mamuski nie czytam co u was bo bardzo jestem słaba weszłam napisac tylko co u nas

Marzeno ty wiesz ze my za was trzymamy mozno kciuki ,zdrowka &&&&&&,super ze kawka sie przydala:tak:Maqnionie ma za co psiplasiac :-Dpracujesz wiadomo wydrusiu ememte,daga ,ania ,silvia ,konwalianko ,Monia ,Maqnio ,samea ,Wisienko pozytywne fluidy za nocki i cmokaski wysylam &&&&&ucnas pozhmurno i deszczowo wiec siedzimy w domku

Ostatnia edycja:
reklama
hej,
ja szykuje walizki. Jutro lecimy do Rzymu. wiec pewnie zajrze po powrocie. pozatym pogoda brzydka, siedzimy w domu.
marzenko duzo zdrowka dla Ciebie i dla calej rodzinki. i ciesze sie ze wrociliscie do domku i Klaudusia czuje sie lepiej.
maqnio ajjjjj, noz Rozinka poimprezowala w nocy. dobrze ze szef przymknal oko.
tesia dzieki za kawe
daga milego weekendu
monia ememte konvalianka witajcie

Do góry