reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Heh co za dzien ,niemysklam ze piatek 13 moze byc feralny bo nigdy w niego niewierzylam jakos w te i inne zabobony.Mielismy na dzisiaj do alergologa na Nfz 2 miesiace czekalam ,jechalysmy Nadia cala droge plakala i marudzila jakby przeczuwala ze nie ma po co tam jecjhac ,bo kiedy dojechalismy to "pocalowasmy "klamke u dzrwi wisiala tylko kartka ze wizyty odwolane i przeniesione na 27 kwietnia wrrr noramalnie zgrzlo mnie ja tu jade z dzieckiem w histerii 30 km i na marne.Ciekawe czy mi recepte wypisze na mleko teraz bo ostatnio krzywila sie ze jeszcze niemam zaswiadczenia ,prywatnie isc mnie nie stac niestety ,echhh .A z przyjemnych rzeczy odebralam nadrode co wygrama na Rosnecie ,zestaw kosmetykow dla dziecka z AA:)i jeszcze potem z kolezanka zajechalysmy do jej szwagierki i jej synka 1,5 Alksa ,lobuaik maly ale bardzo saba byli zainteresowani ,Nadia sie wybawila pokakala na skoczku ,na hustawce suie pobujala ,i tp echhh no i niedawno do domu wrocilysmy co za dzien

reklama
helo!

nosz piekielny piatek 13-tego. Ja to na maxa pechowa jestem, wiec jexdzilam dzis autem z postanowieniem slimaczego jeżdzenia, zeby tylko mandatu nie dostac..i co???...dostałam...200,00 zł..za.....gadanie przez telefon?!!??!?!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zbystrzyli mnie przez lornetke...siet!!!!obylo sie ebz punktow, bo jak mi pan powiedział maja taka "promocje" i do konca kwietnia nie ma za to wykroczenie punktów, a od maja az 5. taaa..tez mi pocieszenie. a wiecie z kim gadałam?? z WIŚNIĄ!!!:-):-)TAKZE DOROTKO ZRZUTA NA MANDAT:-D:-D:-D:-D
jeden plus tego: wkoncu zmusiłam sie, zeby sobie kupic słuchawke do ucha (czego nieznosze), jednak wole to, niz byc lzejsza o kolejne dwie stówki.
monia Ziuta na szczescie też dzis po kazdej pobudce od razu zasypiała, ale ma tez noce ze jak sie wbudzi to 3h potrafi nie spac.
konwalianko wygranej zębowej walki zyczymy:)
teska to se piatke mozemy przybic, pechowy ten piatek eh, dobrze, ze chociaz ta wygrana, przynajmniej humor poprawiła:)

miłego wieczorku!

maqnio, oj bidulko :-D ale miałaś dzis pecha :baffled: Kinia na szczescie nigdy tak nie miała, zeby w nocy nie spać dłuzej...

teska, ach ten piatek 13-go !!!! oby 27 kwietnia wizyta się już powiodła :tak:

Nas jakoś piątek 13go ominął szerokim łukiem i bardzo dobrze:tak::-DJutro sobota i mam tyle zaplanowane co robić że nie wiem, czy mi dnia starczy :szok: No i marudzące dziecię na głowie :-)

aaaa, Marzena, jak tam Wasz powrót ze szpitala? Jak wyniki Małej?
Miłego wieczorku i spokojnej nocki !

Ostatnia edycja:
Witajcie

W domu jestesmy ale mamy złe wiadomosci , malutka ma powazna wade serduszka , lekarze powiedzieli ze mała ma dziur w serduszku jak w szwajcarskim serze nie moga podjac zadnej decyzji musza sie zebrac na konsylium i ustalic co dalej robic dadza nam znac za 2 tygodnie i zas w niepewnosci czekac , no zyc sie odechciewa ale musze myslec dobrze dla mojej kochanej kruszynki , bo tak strasznie mocno ja kocham ze oddała bym jej moje serce

Helooo!!!!Ja juz po tym piaatku ochlonelam troche ,Maqnio jak czytalam to ciebie tez nie ominal feralnosc tego dnia ,matko 200 zyli omg ,:szok::-)super ze Rozina lepiej spala mam nadzieje ze wiecej takich nocek bendzie,:tak:Moni no mam nadzieje ze juz tego 27 sie uda ,bende wydzwaniac zeby sie dowiedziec,Marz za was kciuki baardzo mocnooo &&&&&&&&,Anetka dzieki za kciuki ale piatek 13 skutecznie zrobil swoje:angry:a Aneta 85 rok
sama bez meza ???omg wspolczuje za granice gdzies wyjezdza???

Hej Kochane dawno mnie nie było jakiś taki psychiczny bunt :p Mam nadzieję że mnie pamiętacie u nas ok żyjemy jeszcze :-) Byliśmy wczoraj u chirurga z Lilki pępuszkiem jeszcze 2 plastry(miesiąc) góra 4(2 miesiące) ale do roczku będzie już bez :-) pępek sie pięknie goi :-) Lulu raczkuje podnosi sie przy meblach :-) robi kilka kroczków z pchaczem:-) próbuje się puszczać:-) zrobiła się spokojna na spacerkach :-) mamy już na świecie 6 ząbków :-) wczoraj odebrałam wyniki krwi i moczu i wsio ok jest :-) trafiliśmy na jeb***** panią doktor ale już się przepisałam żeby do tej suc** nie iść :-D Buziamy Was mocniutko i pozdrawiamy :-)
Zdjęcie0909.jpg

Wydrusiu kope lat zagladaj czesciej,ja tez nie dawno odblokowalam sie psychicznie zeby wrocic tutaj :tak:Gratki pepuszka ,no i super ze juz tyle umie Lileczka , 6 zabkow to juz czad ,my nadal dwa,:confused2::-Ddobrze ze wyniki okej,milego weekendy :)))

reklama
Hej Laseczki!

Wpadam na chwilkę, bo mam pełno roboty jeszcze, mama pomaga mi przy Kinii a ja ogarniam dom, zostało mi jeszcze odkurzyć pokoje i troszkę prasowanka. Mąż wróci koło 18, więc z obiadkiem muszę poczekać na niego bo zgłodzony przyjedzie :szok::eek:;-) No i na spacerek z Niunią jeszcze idziemy :tak:
U nas nocka w miarę, 4 pobudki, w tym jedna na jedzonko i spanko do 6.40.
No i mamy mały sukcesik: pierwsza kupka do nocniczka :-D Kinia pierwszy raz siedziała na nocniku, grzeczna była bawiła się zabawkami i po 10 minutach zrobiła kupkę :tak: Praktycznie zawsze wiem kiedy kupkę ma robić, bo niezłe bączki puszcza ;-):-D:tak:

wygrusia
, ja też Cię pamiętam! Kupę lat! Gratki za ząbki dla Malutkiej :-D

Teska
, sto latek dla Twojej Małej!

Marzena
, tulę Was mocno...na pewno wszystko się ułoży...zdrówka dla Małej i dużo siły dla Ciebie!

Miłego weekendu !

Do góry