halo!!!Monia slyszalam o tej masci czy ona na recepte jest ??bo ja walcze u Nadii z odparzeniami i potrzebuje czegos skutecznegoa co u nas tak po krotce ,ma dwa zeby Nadula moja ,wiercipieta straszna nawet teraz na kolanach niemoge noigdzie zostawic bo boje sie ze spadnie mimo ze nie raczkuje to wszedzie jej lapki i nie tylko lazai tak jak wszystkie mimo ze niepracuje poki co czasu brak na wieksze wywody tu na forum ,nawet niedoczytam bo miele sie cora ,mam nadzieje ze u was wsio dobrze pozdrwiamy ,Maqnio kciuki za zdrowko chrubstwa odczpic mi sie od maluszkowpaaa
reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
moniu imienniczko moja wiem , dziekuje, u nas tormentiol jest na porzadku dziennym do tego 3 razy dziennie smarujemy pupe pimafucortem i naprawde jest super poprawa
tesiu tormentiol nie jest na recepte, dostaniesz go w kazdej aptece, to taka brazowa masc o dosc nieprzyjemnym zapachu, ale naprawde działa cuda!!! buzi dla Was
alez tu dzis cicho....
tesiu tormentiol nie jest na recepte, dostaniesz go w kazdej aptece, to taka brazowa masc o dosc nieprzyjemnym zapachu, ale naprawde działa cuda!!! buzi dla Was
alez tu dzis cicho....
monia_26
Mama Kingusi :*
maqnio, nie wiedziałam że Ty też Monika No niedługo mamy imieninki :-);-)
Teska, hej! Tak jak maqnio Ci pisze - Tormentiol jest bez recepty, kosztuje ok. 10 zł i naprawdę jest super! U nas tylko to pomaga
Aha, jeszcze dobrze jest wykapać dzidzię w kilku kroplach nadmanganianu potasu 1-2 razy w tyg. Stary sprawdzony sposób
Kinia już śpi od 40 minut, dałam jej Viburcol na noc, może ciut pośpimy???
Teska, hej! Tak jak maqnio Ci pisze - Tormentiol jest bez recepty, kosztuje ok. 10 zł i naprawdę jest super! U nas tylko to pomaga
Aha, jeszcze dobrze jest wykapać dzidzię w kilku kroplach nadmanganianu potasu 1-2 razy w tyg. Stary sprawdzony sposób
Kinia już śpi od 40 minut, dałam jej Viburcol na noc, może ciut pośpimy???
I znów wieczór. Nawet nie wiem kiedy mi te dni mijają. Jowita trochę marudziła w dzień. Później "chodziła"z wystawionym językiem i tak śmiesznie nim ruszała. Pokazałam jej jak zrobić rurkę z języka, próbowała powtórzyć, ale jej nie wyszło Ogólnie to cały czas tylko mama i mama. Jak robię coś w kuchni, to przyczepi mi się do spodni i chce wstać :-)
monia obyście dzisiaj przespały calusieńką noc :-)
Ja też już się powoli zbieram do spania. Kolorowych snów :*
Aaa i my tez już tormentiol stosowałyśmy na pupkę , nie wiem może raz albo dwa. Częściej ja go używam jak od kataru mam czerwony. Posmaruję na noc i rano nie ma śladu
monia obyście dzisiaj przespały calusieńką noc :-)
Ja też już się powoli zbieram do spania. Kolorowych snów :*
Aaa i my tez już tormentiol stosowałyśmy na pupkę , nie wiem może raz albo dwa. Częściej ja go używam jak od kataru mam czerwony. Posmaruję na noc i rano nie ma śladu
Ostatnia edycja:
Dzien dobry porannie !!!Wbijam sie do was z kawa ,Maqnio ,MOni jeszcze dzis polece i kupie jej ta masc ,dziekujeDaga graytki przespanej nocki.A ja stresa mam bo jutro do alergologa w koncu bo na Nfz dwa miechy czekalysmy mam nadzieje ze troche tam sie dowiem czegos ,a nie 2 miesiace czekania 5 minut wizyty ....musze jescze jak cos zaswiadczenia wziasc na Bebilon pepti bo teraz wymagaja tego.Ja dla Nadii tez pare razy dawalam ten wiburcol najczesciej na noc ale ci powiem ze u nas to niebardzo pomagalo,ale mam nadzieje ze u was pomoze .Dobra uciekaM miLEGO DNIA!!!
maqnio
Mamusia Różyczki
halo!
nocka standardowo 7 pobudek...dzieki bogu bez goraczki, wymiotów, biegunki to najwazniejsze, a poza tym moze wogóle nie spac, bylby zdrowa była
moniu a no chyba 4 maja mamy imieninki..o ile dobrze pamietam. mam nadzieje ze nocka ok
daga Rózina też notorycznie urzęduje ze mną w kuchni i stoi "przyczepiona" do mnie a raczej do spodni i piszczy zeby na rece ja wziac. ale jak tu obiad gotowac z 11 kg na jednym reku :-)
tesiu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte:*
nocka standardowo 7 pobudek...dzieki bogu bez goraczki, wymiotów, biegunki to najwazniejsze, a poza tym moze wogóle nie spac, bylby zdrowa była
moniu a no chyba 4 maja mamy imieninki..o ile dobrze pamietam. mam nadzieje ze nocka ok
daga Rózina też notorycznie urzęduje ze mną w kuchni i stoi "przyczepiona" do mnie a raczej do spodni i piszczy zeby na rece ja wziac. ale jak tu obiad gotowac z 11 kg na jednym reku :-)
tesiu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte:*
monia_26
Mama Kingusi :*
Hej!
Dawno już Kinii nie dawałam na noc Viburcolu no i dziś nocka super, tylko 3 pobudki, w tym jedna na jedzenie, z powrotem mała znów je w nocy od 3 dni. No i pospałyśmy do 6.30, a normalnie pobudki są o 6.00.
Teraz już kolejna drzemka
maqnio, no taaaak!!!Imieninki mamy 4 maja Ja to zawsze pamiętam tą datę, bo zaraz po weekendzie majowym ;-)Rozumiem Cię z tymi 11 kg - u nas to samo, jak chce Kinga na ręce to jak ją noszę 10 minut to potem mi ręcę tak dygoczą że nie mogę ich opanować I też Kinia tyle waży
Teśka, &&&&&&&&&&& za wiytę u alergologa! Obyście wszystkiego się dowiedzieli i najważniejsze żeby pomogła cos a wizyta
daga, nooo Tormentiol jest też dla mnie niezawodny!
Dawno już Kinii nie dawałam na noc Viburcolu no i dziś nocka super, tylko 3 pobudki, w tym jedna na jedzenie, z powrotem mała znów je w nocy od 3 dni. No i pospałyśmy do 6.30, a normalnie pobudki są o 6.00.
Teraz już kolejna drzemka
maqnio, no taaaak!!!Imieninki mamy 4 maja Ja to zawsze pamiętam tą datę, bo zaraz po weekendzie majowym ;-)Rozumiem Cię z tymi 11 kg - u nas to samo, jak chce Kinga na ręce to jak ją noszę 10 minut to potem mi ręcę tak dygoczą że nie mogę ich opanować I też Kinia tyle waży
Teśka, &&&&&&&&&&& za wiytę u alergologa! Obyście wszystkiego się dowiedzieli i najważniejsze żeby pomogła cos a wizyta
daga, nooo Tormentiol jest też dla mnie niezawodny!
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
Cześć. Dawno mnie nie było. Nie dam rady nadrobić.
Dziś kończymy rehabilitacje bo mały w piątek w końcu usiadł. Tzn. mamy miesiąc przerwy w rehabilitacji, ale odpocvzniemy. W nocy mały 2 razy je i często się budzi. Poza tym na nic nie mam czasu. Ciągle mnóstwo pracy. Marzy mi się odpoczynek i jedna noc przespana
Dziś kończymy rehabilitacje bo mały w piątek w końcu usiadł. Tzn. mamy miesiąc przerwy w rehabilitacji, ale odpocvzniemy. W nocy mały 2 razy je i często się budzi. Poza tym na nic nie mam czasu. Ciągle mnóstwo pracy. Marzy mi się odpoczynek i jedna noc przespana
Maqnio ciesze sie ze zdrowiejecie ,za was zawsze kciuki&&&&&mam nadzieje ze w koncu uda Ci sie w koncu przespac wiekszosc nocy bo sen jest bardzo potrzebny ,Rozyczko cioica prosi w dzien mozesz szlec a w nocy spij jak aniolek ,wysylam pozytywne fluidy zebyscie mialay duzo sily ,ucalowanka,Zakupilam ta masc zobaczymy ale i bez tego temantolu to pupcia wyglada o niebo lepiej ,niewiem czy to nie wina plynu da kapieli mamy z Niwea i wykapalam wczoraj i przedwczoraj samym mydelkiem babbino niewiem czy to zbieg okolicznosci czy naprawde cos na rzeczy z tym plynem...bylysmy u tesciowej Nadia bez porannej dzremki usnela u tesciowej na 20 minut a rozdraznioona sie obudzila wiec poszlysmy do parku gdzie spotkaLYSMY MOJA KOLEZANKA Z CORECZKA W CZERWCU 2 LATKA SKONCZY ACHH JAKIE ZAUROCZONE SOBA BYLY ,LAPALY ZA RACZKI SMIALY SIE DO SIEBIE STARSZA CALOWALA Nadie w policzki normalnie cudowny widok ,a potem to juz masakra cala droge do domu plakala niedospala widocznie ,a ja sprintem jak kubica z wozkiem pedem do domu weszlysmy tylko do naszego bloku i juz cacy bylo,dzieki Bogu teraz zasnela ,mam nadzieje ladnie pospi Asica hejj super ze rehabilitacja pomaga ,buziaki dla Blazejka
reklama
konwalianka
Mały bąbelek
hej kochane,
U nas ząbki na tapecie - 4 górne idą.. do tego nocne pobudki jak u maqnio, no i mój brzdąc nauczył mi się otwierać drzwi (przesuwane) do garderobo-składzika i teraz mam urwanie głowy, bo on ciągle tam chodzi i znika z oczu..
Zmagamy się z azs-em na dłoniach, ale psocia już mi poleciła kremik, więc będę stosować, testujemy mleczko nie dla alergików i alergie takie jakie były nadal są, więc chyba jednak białko nie ma na to wpływu.. nic nowego poza tym się nie dzieje..
Tulę i całuję wszystkie szkraby
U nas ząbki na tapecie - 4 górne idą.. do tego nocne pobudki jak u maqnio, no i mój brzdąc nauczył mi się otwierać drzwi (przesuwane) do garderobo-składzika i teraz mam urwanie głowy, bo on ciągle tam chodzi i znika z oczu..
Zmagamy się z azs-em na dłoniach, ale psocia już mi poleciła kremik, więc będę stosować, testujemy mleczko nie dla alergików i alergie takie jakie były nadal są, więc chyba jednak białko nie ma na to wpływu.. nic nowego poza tym się nie dzieje..
Tulę i całuję wszystkie szkraby