reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
sunset, on jest wyspany, bo budzi się jeszcze śpiąc, a ja - niekoniecznie:-D w ciagu dnia ma dwie drzemki - 40min-90min max.
Mart - ale leci, faktycznie:) dużo zdrówka i podziel się wieścia czy będzie synuś czy córcia:tak:
corin, widziałam zdjęcia, ale fajnie.. u nas nie ma takich huśtawek..
margerita - idz lepiej, bo zbyt długo się ta gorączka utrzymuje.. zdrówka

Margerita, tak. Mial goraczke ponad 38 przez 2 dni, bylismy z nim u pediatry a ta nie stwierdzila zadnych innych objawow wiec powiedziala, ze to pewnie trzydniowka ale w miedzy czasie kazala zrobic posiew moczu i wyszla infekcja.
W miedzy czasie maly wygladal calkiem normalnie, apetyt tez dopisywal jedynie spal troche wiecej w ciagu dnia niz zwykle ale to pewnie od goraczki.

hej, melduje sie wieczorowo
u nas doslownie lato tylko w podkoszulku z krotkim rekawem bylam. maly sie wybawil na maxa.
fagiolino z ktorej czesci Wloch jestes. moze kiedys sie spotkamy. Jestem dosc czesto w It.
Mart koniecznie daj znac czy to boy czy girl.
Corin super fotki.
Miczka wiosna idzie, olej sprzatanie.
konwalianka :* dla Tmusia
margerita oby ta goraczka jak naszybciej minela

milego weekendu

Dobry wieczór.
Dzisiaj kolejny koszmarny dzień. Jowitkę dalej kaszel męczy, a ja coraz gorzej się czuję, mąż też. Wszystkich dopadło. O tyle dobrze, że Niuśka nie ma już gorączki. Dostała wczoraj syrop na kaszel. Wieczorem dzwonił pan z apteki, że znalazł jeszcze lepszy syrop i żeby przyjść dzisiaj oddać stary i odebrać nowy, bez żadnej dopłaty i mimo tego, że już był otwierany. Teraz ma jakiś czekoladowy. Pierwszy raz się spotkałam z takim smakiem syropu. Jak to nie pomoże to mamy na siłę pchać się do lekarza. Najlepsze jest to, że tutaj nikogo takie zachowanie lekarza nie dziwi. Cóż trzeba przywyknąć..

silwia dziękuję, choć do urlopu jeszcze trochę. Twój Alessandro to światowiec, co chwilę coś zwiedza więc nie dziwię się, że lubi podróżować:-) No i już podrywa dziewczyny :-D:-D
sunset współczuję. Żebyś się tylko nie rozchorowała. Tutaj pogoda też lubi robić takie psikusy. W środę strasznie wiało i waliło gradem, wczoraj śnieg leżał, ale temp. całkiem całkiem, dzisiaj na przemian śnieg i wiosna. A teraz pada jak w grudniu
Mart &&& żeby do końca wszystko było jak należy

Idę się położyć. Dobranoc.

Dzień dobry.
Widzę, że wczoraj zamykałam dzień, a dzisiaj otwieram.
Nie uwierzycie. Jowiśka przespała całą noc! Zanim się położyłam, może ze dwa razy kaszlała, a przez resztę nocy nic. Cisza. Wstałam przed 6 wyspana, za chwilę Niuśka też się obudziła. Mam nadzieję, że już jej tak zostanie :-)

Witajcie :)

Daga trzymam kciuki, zeby małej tak zostało. U nas dwie godzinne przerwy w nocy :/ nie wiem dlaczego... Na dworze już 15 stopni w cieniu, a mloda właśnie zasnęła. Jak wstanie uciekamy na dwór.

Macie pomysły na jakis szybki obiad? Nie chce sterczec przy garach w taka pogode, szkoda mi dnia :)

corin a może Ewa za długo śpi w dzień albo za późno ma ostatnią drzemkę? Jowita jak obudzi się kolo 16.30 to wiem, że w nocy zrobi sobie przerwę

reklama
Silwia84 Mieszkamy na polnocnym zachodzie Wloch nad morzem. Z tego co pamietam Ty masz rodzinke chyba w Rzymie, tak? To jeszcze kawalek, ale bardzo chetnie sie spotkam gdybys byla w okolicy :)

Do góry