reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
ja zaczelam brac kwas foliowy jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy czyli w 5tc. a niby powinno sie brac juz 6 miechow przed zajsciem w ciaze. EeEEeeEEee... :-D

uwaga, moj dalej sie do mnie nie odzywa. :-D ja nie daje za wygrana i zazwyczaj to on dluzej nie moze wytrzymac. Nie wie ze ma do czynienia z koziorozcem? ze ze mna nie da sie wygrac jesli chodzi o zabawe : kto sie dluzej nie bedzie odzywal :-D moja mama cos o tym wie, cale zycie sie ze mna tak meczyla biedaczka !!!

ej a jak dobrze pojdzie to bede miala dziecko spod znaku LWA, ale mi sie trafilo :-D chyba charakterek jednak odziedziczy po mamusi :-D ciezkie zycie bede miala z tego co widze :-D

a to moj znak i pisze prawie slowo w slowo jaka jestem:

Koziorożec – opis znaku Zodiaku

koziorozec.gif
(22.12 – 19. 01)
słowa kluczowe: Dążę do celu. Jestem konserwatywny, zdyscyplinowany, wytrwały, ambitny.
Cechy charakteru

Koziorożce stoją obiema nogami na ziemi, a wzrok mają skierowany cały czas na cel. W ogóle można powiedzieć, że ich życiem rządzi zasada celowości – często wyrzekają się spraw, z których nie ma konkretnego pożytku. Ich podejście do życia jest realistyczne – wiedzą czego chcą i jak mają to osiągnąć. By mieć poczucie sensu życia, muszą działać efektywnie i zaznaczać swoją pozycję. Ich specjalność to także wytyczanie granic oraz występowanie w obronie norm i struktur.
Główne zalety

Koziorożce są gotowe przyjąć na siebie większą odpowiedzialność niż większosć przedstawicieli innych znaków – czasem nawet ponad siły. Są dojrzałe ponad wiek i nawet bardzo młodym Koziorożcom nie trzeba tłumaczyć, co to znaczy dorosłość. Są praktyczne, obdarzone zdrowym rozsądkiem, wytrwałe i konsekwentne.
Główne wady

Koziorożce mogą łatwo dać się owładnąć presji sukcesu i w pogoni za osiągnięciami zapomnieć o radościach życia. Zimny rozsądek potrafi zabić cieplejsze uczucia. Koziorożce powinny pamiętać, by nie przesadzić z wymaganiami – zarówno wobec siebie, jak i wobec innych.
Kobieta

Typ chłodnej profesjonalistki, kobiety biznesu. Poważna, odpowiedzialna, a nawet surowa

Ostatnia edycja:
em_ka i dobry znak zodiaku lew :D stanowczy :-D a Twojemu pewnie przejdzie oni zawsze musza pokazać,że są macho :D kobieta biznesu profesjonalistka wow :D:D

Ostatnia edycja:
a moj wie ze ze mna nie wygra, mimo wszystko dalej sie nie odzywa. No ciekawe, ciekawe, uparty typ nie powiem :-D on czeka az ja cos powiem zeby zaczac skonczony juz temat mojego wyjscia, wiec ja tez dla zasady nic nie powiem zeby nie dyskutowac i tyle. O tak!
ide sie kapac bo widze ze pustki to nie chce mi sie juz siedziec. Buziole, jeszcze pozniej zajrze czy cos przybylo zeby miec mniej zaleglosci rano ^^

ja zaczełam dopiero w 9 tygodniu ciazy brac tak dobrze sie czułam ze nie wiedziałam ze jestem w ciazy , zadnych wymiotów ,pracowałam w niemczech akurat dzwigałam i nosiłam chore kobiety nawet nie przypuszczałam ze pojechałam do pracy w ciazy , dobrze ze byłam tam tylko miesiac , nie dostawałam okresu , myslałam ze to zmiana klimatu moze byc powodem juz nie raz tak miałam kiedys nawet wstrzymał mi sie na 9 miesięcy okres( ale nie byłam w ciazy)
Dopiero jak odłozyłam kwas foliowy mdłosci i złe samopoczucie mineły dalej czuje sie rewelacyjnie

reklama
Do góry