reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
ja zaczelam brac kwas foliowy jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy czyli w 5tc. a niby powinno sie brac juz 6 miechow przed zajsciem w ciaze. EeEEeeEEee... :-D

uwaga, moj dalej sie do mnie nie odzywa. :-D ja nie daje za wygrana i zazwyczaj to on dluzej nie moze wytrzymac. Nie wie ze ma do czynienia z koziorozcem? ze ze mna nie da sie wygrac jesli chodzi o zabawe : kto sie dluzej nie bedzie odzywal :-D moja mama cos o tym wie, cale zycie sie ze mna tak meczyla biedaczka !!!

ej a jak dobrze pojdzie to bede miala dziecko spod znaku LWA, ale mi sie trafilo :-D chyba charakterek jednak odziedziczy po mamusi :-D ciezkie zycie bede miala z tego co widze :-D

a to moj znak i pisze prawie slowo w slowo jaka jestem:

Koziorożec – opis znaku Zodiaku

koziorozec.gif
(22.12 – 19. 01)
słowa kluczowe: Dążę do celu. Jestem konserwatywny, zdyscyplinowany, wytrwały, ambitny.
Cechy charakteru

Koziorożce stoją obiema nogami na ziemi, a wzrok mają skierowany cały czas na cel. W ogóle można powiedzieć, że ich życiem rządzi zasada celowości – często wyrzekają się spraw, z których nie ma konkretnego pożytku. Ich podejście do życia jest realistyczne – wiedzą czego chcą i jak mają to osiągnąć. By mieć poczucie sensu życia, muszą działać efektywnie i zaznaczać swoją pozycję. Ich specjalność to także wytyczanie granic oraz występowanie w obronie norm i struktur.
Główne zalety

Koziorożce są gotowe przyjąć na siebie większą odpowiedzialność niż większosć przedstawicieli innych znaków – czasem nawet ponad siły. Są dojrzałe ponad wiek i nawet bardzo młodym Koziorożcom nie trzeba tłumaczyć, co to znaczy dorosłość. Są praktyczne, obdarzone zdrowym rozsądkiem, wytrwałe i konsekwentne.
Główne wady

Koziorożce mogą łatwo dać się owładnąć presji sukcesu i w pogoni za osiągnięciami zapomnieć o radościach życia. Zimny rozsądek potrafi zabić cieplejsze uczucia. Koziorożce powinny pamiętać, by nie przesadzić z wymaganiami – zarówno wobec siebie, jak i wobec innych.
Kobieta

Typ chłodnej profesjonalistki, kobiety biznesu. Poważna, odpowiedzialna, a nawet surowa

Ostatnia edycja:
em_ka i dobry znak zodiaku lew :D stanowczy :-D a Twojemu pewnie przejdzie oni zawsze musza pokazać,że są macho :D kobieta biznesu profesjonalistka wow :D:D

Ostatnia edycja:
a moj wie ze ze mna nie wygra, mimo wszystko dalej sie nie odzywa. No ciekawe, ciekawe, uparty typ nie powiem :-D on czeka az ja cos powiem zeby zaczac skonczony juz temat mojego wyjscia, wiec ja tez dla zasady nic nie powiem zeby nie dyskutowac i tyle. O tak!
ide sie kapac bo widze ze pustki to nie chce mi sie juz siedziec. Buziole, jeszcze pozniej zajrze czy cos przybylo zeby miec mniej zaleglosci rano ^^

ja zaczełam dopiero w 9 tygodniu ciazy brac tak dobrze sie czułam ze nie wiedziałam ze jestem w ciazy , zadnych wymiotów ,pracowałam w niemczech akurat dzwigałam i nosiłam chore kobiety nawet nie przypuszczałam ze pojechałam do pracy w ciazy , dobrze ze byłam tam tylko miesiac , nie dostawałam okresu , myslałam ze to zmiana klimatu moze byc powodem juz nie raz tak miałam kiedys nawet wstrzymał mi sie na 9 miesięcy okres( ale nie byłam w ciazy)
Dopiero jak odłozyłam kwas foliowy mdłosci i złe samopoczucie mineły dalej czuje sie rewelacyjnie

reklama
Do góry