reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Corin - pozytywnie pojechane te Twoje dzieciaczki. Ciekawe jakimi tekstami bedzie rzucała trzecia dzidzia? ;)

Mój kochany walczył z tym nieszczęsnym prysznicem. Oczywiście był zły, że coś się tam schrzaniło i musi naprawiać więc standardowo mnie się dostało :baffled: Pojechał kupić jakieś uszczelki i chyba już mu przeszło bo przed chwilą dzwonił i pytał czy mi coś kupić do jedzenia. Oczywiście już go dobrze znam i interpretacja brzmi - zjadłbym jakies śmiecie na wynos i mam zamiar je kupić w drodze powrotnej. Żebyś była na to przygotowana i ochłonęła zanim wrócę z jedzeniem, pytam czy coś chcesz.. - w taki sposób zawsze mnie uświadamia. Ale się dziś chyba zdziwił bo ja na to - tak, kebaba! :-) Tak mnie jakoś przed chwilą naszło :-)

Corin twoje dziecie bez najmniejszych watpliwosci jest bardzo inteligentne i zadaje bardzo przemyslane pytania :-D trzymanie pionu wbrew pozorom jest mardzo wazne :-D szczegolnie jesli komus nie pozalowano przodu :-D ja sie nie mam czym martwic ze mnie przechyli bo lewa piers zawsze mialam mniejsza niz prawa i na dzien dzisiejszy chodze prosto, policja z alkomatem mnie nie zatrzymala :-D

No jadłam własnie kobitki i czytałam Was herbatą sie zalałam ketchupem bluzke wyplamiłam tak się usmiałam a mój na mnie patrzył jak na głupia jakąs siedzi je patrzy w monitor i pluje herbata :-D :zawstydzona/y:

Corin, my nie prześmiewcze, no, może trochę... ale w sumie to z samych siebie. Ciekawe, czy jakby nam się piersi nierówno wypełniały, to czy wszystkie lipcówki byłyby pochylone na jedną stronę, czy raczej od razu poszłoby na forum:
"ej, mnie przechyla na prawo, myślicie że będzie chłopak?", na to Corin: "nie, to nie ma nic wspólnego, mnie w drugiej ciąży przechylało na prawo i jest dziewczynka".
ale mam dzis głupawkę. W sumie ta szczota ryżowa to by mnie może przyhamowała:-)

Corin, my nie prześmiewcze, no, może trochę... ale w sumie to z samych siebie. Ciekawe, czy jakby nam się piersi nierówno wypełniały, to czy wszystkie lipcówki byłyby pochylone na jedną stronę, czy raczej od razu poszłoby na forum:
"ej, mnie przechyla na prawo, myślicie że będzie chłopak?", na to Corin: "nie, to nie ma nic wspólnego, mnie w drugiej ciąży przechylało na prawo i jest dziewczynka".
ale mam dzis głupawkę. W sumie ta szczota ryżowa to by mnie może przyhamowała:-)

hahahahahahahahaha, powaliłaś mnie :-D

reklama
Do góry