reklama
Sylwkachmiel997
Zaangażowana w BB
Wstępnie ginekolog mówiła że jak będę miała czas to abym zbadała w piątek i sobotę. W sobotę nie znalazłam za siebie zastępstwa i musiałam jechać do pracy. Dlatego chciałam jeszcze zbadać jutro i ewentualnie w czwartek rano ale i tak w czwartek na 13 mam już wizytę więc to też już niedlugo
Ewi12
Fanka BB :)
jak miałam puste jajo to mi zwolniła po 3000 i to był serio mały już przyrost np o 1000 i potem zaczęła spadać…Dziewczyny a kiedy beta zaczyna mniej rosnąć niż te 66% co dwa dni? Obliczyłam że po 4 dniach (czyli jutro) moja beta powinna wynosić minimum 37 tys. Boję się strasznie tego pustego jaja
Sylwkachmiel997
Zaangażowana w BB
Ok rozumiem. Dziękuję za wskazówki. Czekam niecierpliwie do czwartku i tyle. Chyba już przesadzam. Wybaczcie
amusedxxx
Ciężko tak spokojnie wysiedzieć i nie rozkminiać za dużo, ale co zrobić, musimy uzbroić się w cierpliwość ja też się stresuję, czy będzie w piątek serduszko, ale staram się o tym za dużo nie myśleć. Będzie co ma byćOk rozumiem. Dziękuję za wskazówki. Czekam niecierpliwie do czwartku i tyle. Chyba już przesadzam. Wybaczcie
zdecydowałam się pojechać dzisiaj do szpitala, jeszcze serduszko nie bije ale jest ciąża wewnątrzmaciczna na jajowodzie mam prawdopodobnie żylaka, którego poprzedni lekarze widzieli jako ciążę
zostawili mnie na obserwacji 2-3 dni bo może inny lekarz zobaczy coś innego, chociaż podobno takie przypadki są ultra rzadkie że jedna ciąża jest pozamaciczna a druga wewnątrz więc lekarz by tego nie podejrzewał w moim przypadku.
Chociaż dziwne jest to że przy becie ponad 8tys lekarz ocenił ciążę na 4 tydzień
zostawili mnie na obserwacji 2-3 dni bo może inny lekarz zobaczy coś innego, chociaż podobno takie przypadki są ultra rzadkie że jedna ciąża jest pozamaciczna a druga wewnątrz więc lekarz by tego nie podejrzewał w moim przypadku.
Chociaż dziwne jest to że przy becie ponad 8tys lekarz ocenił ciążę na 4 tydzień
Niestety stres w ciąży jest ciągle, martwienie się od wizyty do wizyty. Wyszukiwanie w Internecie każdego bóluDziewczyny każda się stresuje, nie ma co się dziwić. Ja niby 5.11 miałam zarodek i bijące serduszko a wraz się stresuje czy 26.11 będzie na pewno nadal wszystko okej i dobrze.
Musimy to przetrwać po prostu
Sosna108
Cieszę się że jest wewnątrzmaciczna bo to najważniejsze. Jeśli chodzi o rozwój to faktycznie dziwne a jest możliwe żeby ciąża była młodsza?zdecydowałam się pojechać dzisiaj do szpitala, jeszcze serduszko nie bije ale jest ciąża wewnątrzmaciczna na jajowodzie mam prawdopodobnie żylaka, którego poprzedni lekarze widzieli jako ciążę
reklama
Szczerze mówiąc to wiem dokładnie kiedy był stosunek z którego doszło do zaplodnienia, owulacja była dzień po stosunku potwierdzona tylko paskami owulacyjnymi. Było to 20 października, ostatnia miesiączka 2 października. Owulacja faktycznie była jakoś 3 dni później niż zazwyczaj ale nie powinno mieć to aż takiego znaczenia, chybaCieszę się że jest wewnątrzmaciczna bo to najważniejsze. Jeśli chodzi o rozwój to faktycznie dziwne a jest możliwe żeby ciąża była młodsza?