reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

konwalianka, ale Wam dobrze z tym spaniem, u nas to można sobie pomarzyć, aby jeszcze pospać do 10 :-D To ile Ty masz lat, że tak "dawno" miałaś 26???:-D :-D:-)

NiL, witaj! Ja też Cię pamiętam :tak:

daga, moja Mała też strasznie pluje i robi bąbelki ze śliny :-D:-D

Wydrusia, kwoka, Anetkaa i reszta - hej :-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
kwoka - no to mialas "nocne rozmowy " ;-)
nil - witaj :-)
wydrusia - mam nadzieje ze malutka juz nie bedzie marudzic w nocy, a moze faktycznie te leki na alergie jakos wplywaja na to ze mala jest bardziej senna? patyrzylas na sklad? jest tam cos co moze ja wyciszac i usypiac?
anetka - no to maly ma ladne spanie :-)
daga -witaj

Hej! :-)

Staś powiedział wczoraj MAMA:-) Synki mamusi:-D
Nil no coś Ty, jakbyśmy mogły Cię zapomnieć! Witaj:)
Konwalianko a nas nocka wręcz przeciwnie. Jak nie Staś to Łukaszek dawał mi do wiwatu, ale już chyba się przyzwyczaiłam:cool: Luuuuz. Jak kupki, dalej zielone?
Wydrusia tak, bo te leki uspokajają... np. clemastina. Staś ma też to zalecone, ale jakoś na razie nie chcę mu tego podawać.
Asica jak nastrój dzisiaj? Mam nadzieję, że bojowy!:-)

Ale mi miło że pamietacie:-):-)
Stęskniłam sie trochę za Wami.
Później może jakieś zdjatka powstawiam, bo na 13 do dentysty ide;-) tez na chirurgiczne usuwanie, jak któraś z was pisała.
monia sto lat i samych miłych chwil.
konwalianko no coś Ty. Wszystkie jesteśmy młodymi mamusiami przecież.
Magia mój synus właśnie też powtarza mamamamam. Jestem dumna jak paw:-D
Gabek dzisiaj mi robi masakrę straszną cały czas go na rekach noszę bo sie drze:crazy: tak już 1,5 tygonia więc mam nadzieję, że niedługo te zębiska sie pokażą.
Miłego dnia dla Was kochane

Ostatnia edycja:
Konwi ona bierze Ketotifen i Neosine.
Mateuszkowa kurde już sama nie wiem... zaraz poczytam
Magia brawa dla Stasinka! :-) Lila na początku brała Fenistil w kroplach ale po ukończeniu 6 mies dostała ketotifen...
Nil kciukasy za wizyte :-)
Przepraszam że tak mało piszę ale trudno mi sie tu wbić :-)
A ile dziennie kupek robią Wasze maluszki ?

dzień dobry!

U nas nocka całkiem ładna, synek obudził mnie o 8.30 ciągnąc mnie za włosy i wołając "ejjjjjjjj".

Malamii super, że badania wyszły dobrze!!

Corin jak dzisiaj samopoczucie?

Asica super, że z pracą jakoś się udało, trzymam kciuki żeby był to cały etat.

Monia sto lat!!!!

Nil kopę lat... wpadaj częściej!

Magia gratuluję! Ależ musisz być dumna, zazdroszczę :D

My po ćwiczeniach, synkowy śpi. Zaraz zabieramy się za montowanie kojca który właśnie przyszedł. Ciekawe czy spodoba się Szymkowi.

Cały czas mi po głowie chodzi mała Madzia... Nie umiem sobie wyobrazić co przeżywa jej rodzina :(

reklama
Do góry