reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

kicrym, póki co to ja na razie mam tylko córeczkę, synka jeszcze nie :-D:-D:-D:-D

Monia przepraszam Cię bardzo:zawstydzona/y:jakoś źle chyba spojrzałam na suwaczek, a jeszcze nie pamiętam Was wszystkich:zawstydzona/y:
Malami i jak z bioderkami??ok??
Madzia też to słyszałam:-(współczuję rodzicom, to straszne co się stało!
Mateuszkowa ja w ogóle nie podaję soków, mała nie lubi a ja nie nalegam:happy:pije tylko wodę (obecnie tą z rossmana)

Moje dzieciaki dziś coś rozdrażnione, Liwka się już pokłada, ale muszę ją troszkę przetrzymać:dry:Kuba robi awantury nie wiadomo o co:dry:ech chcę chwilę spokoju:-p

reklama
Jestem. Ledwo zipię… Wczoraj mały pół dnia przepłakał L Poszliśmy na szczepienie. Cały pobyt w przychodni i szczepienie ok. Tylko chwilkę zapłakał. Nie było pediatry więc o to przechylanie nie pytałam. Mały waży 7200 i ma 66 cm. Pielęgniarki i lekarz nie mogli się nadziwić jak on gada do wszystkich i się uśmiecha.
Noc po szczepieniu koszmarna. Oka nie zmrużyłam. Bardzo płakał. I na dodatek w nocy po szczepieniu katar go złapał. Straszny miałam stres. Dziś trochę lepiej ale sporo marudzi.
Konwalianka - teoretycznie zdrowy. 2 lutego jedziemy do ortopedy i mam nadzieję, że nie trzeba będzie szyny zmieniać… Błażej to taki leniuszek jak Tymcio jeśli chodzi o siadanie ;)
Corin – musi J
Daga – trzymam się bo muszę ;)
Magia - poczekaj jak się Staś rozkręci to nie nadążysz za nim J
Kicrym – z serduszkiem na pewno jest ok.
Malamii – super wieści! J
Evlinka 100 lat dla niuni J
Konwalianka, Corin, Daga Magia, Kicrym, Monia, Mateuszkowa, Malamii, Aniaa – dziękuję kochane za wsparcie. Dałyście mi siłę do działania.
Od wczoraj b. intensywnie szukam pracy. Jest możliwość żebym wróciła do swojej pracy na ½ etatu. Jutro jadę pokombinować żeby był cały – proszę o &.

Ememete, Kwoka, Evelinka, Wydrusia, Miczka, Wisienka, Kasiulka, Madzia, Anetka, Basieniak – witam i buziam.

Wszystkie mamuśki pozdrawiam.
Miło się dowiedzieć, że rodzina Majluj
[*] radzi sobie w tak trudnych chwilach

Corin tak, paracetamol możesz:tak:ja brałam jak usuwałam niedawno chirurgicznie zęba.
Asica to trzymam kciuki!oby udało się z powrotem dostać do pracy!!
Malami a gdzie w Katowicach byłaś na USG??szkoda że nie dałaś znać bo ja jestem z Katowic:happy:super że bioderka ok!
Oliwa już śpi, Kuba jeszcze je kolację ale zaraz też spać, ja szybko muszę machnąć ćwiczenia, odciągnąć mleko i też spać:)
spokojnej nocki!

No już w domu. Mateusz próbuje zasnąć (przy suszarce) a ja jem kolację. Mąż na siłowni.

Monia,Mateuszkowa - mój bąbel od jakiś dwóch tygodni non stop z wywieszonym jęzorem "chodzi" i wydaje z siebie takie charczące dźwięki przy tym (bo śliny przy okazji wylewa się litr :p). Jak byliśmy u lekarza to aż lekarka się zapytała czy on ma sapkę (czy jakoś tak się to nazywa).
asica - &&&& za jutro!!! super, że udało się załatwić pół etatu - to zawsze cos!! ale mam nadzieję, że uda się jeszcze zamienić na cały etat z powrotem :) !!!
Corin - a gdzie Cię połamało? ja niedawno szyją nie mogłam ruszać i koleżanka farmaceutka poleciła mi maść homeopatyczną na tego rodzaju bóle i muszę przyznać, że jest świetna!!! Nawet mój mąż ostatnio jej używał bo też go połamało i był równie zadowolony co ja :) Maść a raczej krem nazywa się Traumeel.
kicrym - usg bioderek mieliśmy w CM Signum na Os. Bażantów, kojarzysz? kolega nam polecał i jesteśmy bardzo zadowoleni. A Ty w której części Katowic mieszkasz? Ja generalnie nie bardzo lubię Katowice, tzn. gdy siedzę za kółkiem a gdy siedzę za kółkiem zimą to do kwadratu ;) Może kiedyś się spotkamy, tylko że to pewnie jak już zima przejdzie :)

Dzisiaj Mateusz po raz pierwszy spróbował żółtko :) Jak je rozdrabniacie? Bo mi zostały takie małe grudki :/
Wiecie, jak czytam o porwaniu małej Madzi to płakać mi się chce :( Od razu stawiam się na miejscu tamtej kobiety, matki.. Masakra, tym bardziej, że to miało miejsce w Sosnowcu :////

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczornie.
U nas dzien jak codzien. Zwykła, szalona bieganina już nie licze ile razy ze schodów zbiegałam, 4 piętro mnie trenuje, heh
malami ciesze się, ze wyniki i bioderka w porządku
wydruś, asica współczuję cięzkich dni i łacze się w bólu
Magia 100 lat Stasinkowi
Madzia z napieciem nie ciekawie, zeszło w miednicę mocno i mięśnie przy kręgosłupie, co nie znaczy, ze obręcz puściło, będziemy się rehabilitować dokąd Mila nie pójdzie. Robi postepy ale nadal jest problem, zwłaszcza w ułożeniu miednicy
Miczka ja tez mam nadzieje, ze bedzie teraz szybciej to szło ale boję sie cofki, jak ostatnio
Mateuszkowa spokojnie można zamrazac przetworzone mięsko , nawet jeśli surowe bylo juz zamrażane
Corin wspołczuję chorubska
konwalianka, kircym witajcie
basieniak PW

Do góry