reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

hej, Tymcio już śpi od 2h.. ja po kąpieli zaraz też sie kładę..
asica, super..cieszę sie, że jednak cos się ruszyło.. zawsze dobre i 1/2 etatu, a jak sie nie uda cały to na spokojnie możesz szukać pracy już pracując.. będzie dobrze..

reklama
widzę, że zamykam dzień i go otwieram.. zatem - Dzień dobry śpiochy!!!!

U nas nocka super, tylko 3 pobudki na amu..gdyby jeszcze moje dziecię pospało dłużej niż do 5.30 to byłoby rewelacyjnie!:-D:rofl2: no ale nie ma co narzekać..hehe

MIłego dnia

Hej:-D

asica, trzymam mocno &&&&&&&& za pracę! Oby wszystko poszło pomyślnie :tak:

malami
, super że z dzidzią wszystko oki!!!!!!!

konwalianka
, witaj!

A u nas nocka taka sobie, pobudka od 3 do 4, mała zjadła butlę i w końcu zasnęła. No ale wstała już o 6.30 :szok: i cały czas buszuje w łóżeczku.
A ja mam dziś po południu wizytę u stomatologa, no i dziś mi stuka 26 latek...ech...

Hej mamusie

Zima znow zaskoczyla drogowcowc :p
Wczoraj wiosennie a dzis zima na calego
Konwalianka – usmialam się z tego bujania ;-) slodki
Malami – a sapka to nie wystepuje przy alergi ?? ja tez pytalam o takie charczenie bo maly tak robil od początku ale lekarka stwierdzila ze wszystko ok i ze niektóre dzieci tak robia ;-) co do zoltka to u nas jeszcze nie ma, na razie dalej „badam” gluten, pozniej jakies jogurciki, deserki mleczne i dopiero..
Asica - &&&&&&&&&&&&&&&&
Monia – sto lat, sto lat.. :-D:-D zaśpiewałabym ci a może lepiej nie? ;-)Zobacz załącznik 429905

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej! My dopiero wstaliśmy:) Bartolini był rewelacyjny, jak zasnął o 20 tak z jedną pobudką o 3 spał do 8. Mogę powiedzieć że jestem wyspana:)
Kicrym no jest strasznie ruchliwy i szczerze wątpię że brzuszek kiedyś mu się znudzi.
Asica trzymam kciuki za pracę.
Monia sto lat!!!
Wszystkim życzę miłego dnia.

Witajcie. Nie wiem czy mnie pamietacie bo strasznie długo mnie nie było a widzę że trochę sie tu zmieniło, duzo nowych lipcówek więc watpię.
U nas wszystko dobrze. Gabuś rosnie zdrowo. Ma już 9 kg. Własnie wychodza mu dwie jedynki wiec troche jest marudny. Będę was trochę podczytywac.

Witajcie dziewczyny.
U nas dzisiaj nocka bez zmian. Jowitka wstałą o 6, wzięłam ją do siebie, poleżałyśmy do 6,30 i znów na godzinę zasnęła. A ja wstałam połamana.
Dziś wieje takie wiatrzysko, że aż strach na zewnątrz wychodzić. Wczoraj napadało tyle śniegu, że zrobiła się w momencie przepiękna zima. Słoneczko przyświecało, wiatru nie było, a dzisiaj mało głów nie pourywa.

Monia, Jowita zasysa dolna wargę i wydmu****e powietrze, przy okazji cała sie opluje :-)
Madzia a co dokładnie się stało z tą małą Madzią? Widziałam tylko urywek w telewizji. Porwali ją?
Malami gratuluję dobrej wiadomości, super, że z bioderkami wszystko ok :-)
Asica trzymam mocno kciuki żeby udało się załatwić pełny etat
Wisienka jeśli chcesz to ja chętnie pobiegam za Ciebie z tych schodów, przydałoby mi sie zrzucić parę kilko ;-) Trzymam mocno kciuki za Emilkę
Monia sto lat! :-)

I zaczal sie nowy dzien, maly dzis w nocy cwiczyl mowe i rozlegala sie na caly dom bababababa, smieszny jest, chyba skocze po seler i sprobuje dzis wprowadzic kolejny skladnik, stanowczo bardziej mu smakuje taka zupka wieloskladnikowa, zeby ida i wyjsc nie moga

A ku ku Mamuśki u nas noc ciężka... Lilusia wstała sobie po 23 i do 1 się męczyliśmy jak nie dalej... Po kąpieli przy mleczku tak padła że nie szło jej dobudzić...i przez to nie dostała leków na allergie... kurde nie wiem czy to ma coś wspólnego ale jak dostaje leki śpi pięknie a jak jej nie podam to noc kiepska... 2 razy mi się zdażyło zapomnieć i noce były fatalne... już nie wiem co myśleć:-( Ale gwiazda bierze się za raczkowanie :-) już wykonuje jak to powiedziała położna(znajoma) poprawne ruchy :-)
Anetko,Nil,Daga,Kwoka witam Was :-) no i reszte mamusiek! :-)
I zaczal sie nowy dzien, maly dzis w nocy cwiczyl mowe i rozlegala sie na caly dom bababababa, smieszny jest, chyba skocze po seler i sprobuje dzis wprowadzic kolejny skladnik, stanowczo bardziej mu smakuje taka zupka wieloskladnikowa, zeby ida i wyjsc nie moga
U nas też już ćwiczenie głosu :-) tylko że Lilou przez "e" mówi :-) e mamama e bababa eguuuu :-)

reklama
NIL, witaj.. ja pamietam:) zaglądaj częsciej.. z tymi zębami to niestety nie jest lekko, u nas też masakra
wydruś a jakie te leki bierze Lila?
monia, wszystkiego najlepszego! Matko, kiedy to się miało te 26 lat.. hehe

a my usnęliśmy o 7.30 i dopiero wstaliśmy :) hehe, ale wyspani i w dobrych humorkach, ja popijam herbatkę a Tymcio rozbraja zabawkę w kojcu:-D

Do góry