reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej Kochane:-) melduje się że u nas ok Lilou dziś o dziwo bardzo grzeczna :-) więc dała mi porobić to co musiałam:-)
A co u Was tak w skrócie? bo nie dam rady doczytać :-) wrzuce zaraz kilka zdj Lilci

Malami, evelinka moze jeszcze kiedys bedziemy cos organizowac dla rodziny Mailuj to sie odezwiemy!:tak:

Basieniak, kurcze ciezko cos Ci poradzic. Jedyne co to ja jestem przekonana ze mojemu dziecku bobofrut szkodzi, bo calego zwraca.

asica jestem pewna ze maz szybko znajdzie nowa prace, trzymam kciuki!

Wydrusiu zagladaj czesciej!

hej
Tymuś już spi dobrą 1.40.. pewnie zaraz pobudka bedzie.. u nas też dzisiaj mały armagedon, Tymuś ciągle rączki do buzi wklada aż mu sie już porobiły zaczerwienienia i strupki.. straszne to jest.. ale nic nie jest w stanie uśmiezyć ten ból.. idą mu dwójki dolne, ale kiedy wyjdą.. ech
malamii, dziękujemy za zyczenia:-)

Konwalianko u nas to samo. Chyba czuję dolną dolną dwójkę. Czy masz to samo odczucie, że jedynki to pikuś przy dwójkach???
Basieniak nie znam dobrego alergologa przyjmującego w ramach NFZ. My natknęliśmy się na beznadziejnego w CZD. Teraz mamy swojego w Lux Medzie.
No i może szkodzić coś z konkretnej jednej firmy. Wystarczy, że dolewają np. sok winogronowy albo dodają jakiejś skrobi kukurydzianej, na której mała nie toleruje.
Malamii ​Witaj Kochana:)

Ostatnia edycja:
hej!

Znowu nie doczytam...
U nas w sumie po staremu. Szymek przeszedł do pozycji czworaczej, cały czas podciąga nóżki pod brzuszek, tyłek w górę i buja się do przodu i do tyłu. Śmiesznie to wygląda. No i dzięki temu mamy zezwolenie od rehabilitantki na ćwiczenia dwa razy dziennie zamiast trzech. Cieszy mnie ten fakt niezmiernie bo bardzo ułatwi nam to rozkładówkę dnia. Skoro nie możemy jeszcze całkiem zaprzestać to chociaż tyle... Nadal jednak sam nie siedzi chociaż usilnie próbuje dźwignąć się z leżenia. Wyspecjalizował się w pełzaniu do tyłu i w sekundę znajduje się pod szafką żeby otworzyć szuflady :eek: No... to teraz będzie już tylko "łatwiej" hehe :-D

pozdrawiamy!

Witajcie, przez ten brak czasu i nadrabiania czuję się jak intruz ale wiem, ze moje kochane mi wybaczycie
Dziś bylismy na rehabilitacji, Mila ma swój pierwszy sukces, staje na czworakach , mam nadzieje, ze nie bedzie cofki i w końcu pojdzie do przodu.
Mamy teraz tragedie z jedzeniem!!!!Mila spadła na wadze na 6880, Basieniak jak tam U was, napisz mi Pw jak możesz bo potem nie mam czasu w postach odnalexć przez ten zamęt u mnie.
Pozdrawiam wszystkie lipcóweczki

Hejka :-D

Wisieńka, oczywiście, że Ci wybaczymy :-D:-D:-D To super, że z Milcia robi postępy :-D Zdolna dziewczynka :tak: Trzymam &&&&&&&, żeby Wam się wszystko powiodło!

Miczka, zdolny chłopczyk!

Magia, zgadzam się z Twoimi słowami. Moja koleżanka też tak miała: dziecku odpowiadały tylko owocki z Gerbera, Bobofruta nie mogła mała jeść.

konwalianka, u nas podobnie z zębami... cały czas dziecko nerwowe, rączki w buzi aż czerwone , hektolitry śliny, no i to wieczne marudzenie... kiedy te zębiska w końcu wyjdą :angry::confused:

U nas nocka ok, pobudki smoczkowe, ale nie pospałyśmy długo - aż do 6.00 :szok: no a teraz drzemka... na szczęście ta alergia z główki schodzi pomału...

Witam sie z rana..
u nas nocka taka sobie, 4 pobudki, więc też nie narzekam bardzo...

Od wczoraj próbujemy nabiał, wczoraj 3 łyżeczki jogurtu i dzisiaj kolejne 3 łyżeczki.. narazie oznak alergii brak!!!! Boże ale bym była szczęśliwa, gdyby nic się nie pojawiło... Pierszy raz od dawna, skórka TYmcia jest gładka bez alergii, lepszej okazji do sprawdzenia bym nie miała..

Magia,
dokładnie.. ale ja jeszcze nie widzę tej główki białej..ech
Miczka
, gratuluje.. hehe
wisienko, gratulacje dla Milci

STO LAT STASIU!! ROŚNIJ ZDROWO

reklama
Do góry