reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

kasiulka - co za piekny, duzy tygrysek :-) wysoka twoja corcia, albo zdjecie tak zrobione
co do tego dzidziusia o ktorym piszesz - niezle, szacunek, niech sie cieszy ze miala cc ;-)

a porod sn takiego duzego babelka to juz w ogole wieeeeeeeelki wyczyn!!naprawde..

reklama
Witajcie . Ja powoli zaczełam ogarniac sytuację. Jeszcze trochę brakuje mi czasu na chocby posiedzenie na necie ale juz zaczynam spokojnie pic kawę.
Pozdrawiam i trzymajcie za nas kciuki.

Milusia wysypana skaza, musimy na razie próbowac z Bebiko Ha a potem jeśli nie pomoże to Nutramigen. Myslę, ze na nim się skończy bo przeciez je mm ok 150 ml dziennie a reszta to cyc a i tak ja wysypało:baffled:
Bzuiaki dla lipcóweczek i maleństw

Witam porannie, my oczywiście od 5 na nogach.
Młody coś pokasływał więc zobaczymy co ze szczepieniem, ale myślę, że to tylko przez suche powietrze.
Monia - mam nadzieję, że małemu samo minie, ale on ma już pół roku więc martwię się L
Konwalianka - ucałuj od nas Tymcia :*
Kicrym - dopiero dziś po południu idziemy na szczepienie, dam znać… Gratulacje dla Oliwki J Kasiulka - super tygrys J Wisienka - &&& nadal zaciśnięte.
Mateuszkowa, Monia, Ania - jeszcze potrzymajcie &&& za szczepienie do popołudnia J
Resztę mamusiek witam i wszystkim życzę miłego dnia.

EDIT: dziś będę dzwonić w sprawie pracy, trzymajcie kciuki...

Ostatnia edycja:
Hej :-)

U nas noc oki, 4 przebudzenia na smoczka i spałyśmy do 6.30. No i małej super przybladły te placki nad czółkiem, o niebo lepiej to wygląda :tak: a ja @ dziś dostałam, brzuch boli okropnie :baffled::wściekła/y:

asica, to jeszcze mocniej trzymam kciuki za szczepienie :-D

wisieńka, to dobrze, że u Was już lepiej!!! No i my też od wczoraj na Nutramigenie...:crazy:

kkasiulka
, śliczny tygrysek!

Mateuszkowa, no właśnie - moja waży sporo, bo i na starcie miała 4160 g i 60 cm :tak:

kicrym - szok! 3,5 mca i 9,5 kg :szok::szok::szok:

hej mamusie :-)
u nas nocka super, nie liczac pobudki ok 4.00 - kupka.. ale dzidzia zasnela szybko
za oknem zimno, wieje, mokro deszcz ze sniegiem..brrr.. chyba zostaniemy w domu :/ chociaz siedzenie w domu ma swoje plusy - maly przesypia ladnie 3 dlugie drzemki ..
wisienka - &&& bedzie ok zobaczysz! a z malutka to faktycznie - troszke innego mleczka i juz cos wyszlo ;/ oby to HA jej poprawilo wszystko
asica - &&&& za szczepienie znowu :-) i za prace! musi sie udac!
monia - wolalas @ nie dostac??? :-D

monia - wiem o czym mowisz :-D jak nie ma to sie pytasz gdzie jestes cholero, a jak przyjdzie to mowisz wypad stad! ;-) ja nie wiem kiedy wielmozna mnie nawiedzi znowu eh......... :p
asica - ojjj :-( to przez zaparcia??? duzo wody do picia.. mam nadzieje ze przejdzie mu szybciutko

Witam..
my od 6 nie spimy, znaczy mały nie śpi, a ja jeszcze dosypiałam do 7 w łóżeczku a mały obok gadał..zaraz I drzemka, mały już po śniadanku.

asica, ja wprowadziłam dwa razy dziennie owoce, jako II śniadanie i podwieczorek, odpukać kupki codziennie są odkad to wprowadziłam.. spróbuj.. u nas TYmuś też nie chce pić zbytnio..

mój TYmcio ważył tylko 3140 przy urodzeniu a teraz 9kg więc też nieźle
miłego dnia

reklama
Cześć :)

Maja się bawi na balu, Milenka śpi a ja dopijam kawkę.

Mateuszkowa - nie...może tak Ci się wydaje, bo tu młodsze dzieciaczki królują. Majunia należy do średniaczków, w przedszkolu są i mniejsze i większe dzieci :)

Wisieńka - alergen to alergen. Nie ma różnicy ile jej tego podasz - podrażnia nawet najmniejsza ilość. Dlatego mamy karmiące dzieci z alergią nie jedzą nawet masła.....Oby wystarczyło mleko HA. Buziam :*

Do góry