reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

kicrym - boskie laurki - maly je teraz co ok 3 godziny i nawet juz glodny jest jak jest 2,5 czasem ;-)
my laurki robimy jutro do tego jeszcze wydrukuje im jakies super zdj :-)
monia - super ze wysypka zeszla, czyli to moze nie alergia?? my jestesmy w pieluszkach 4 - obojetnie jaka firma, 4 pasuja i super ;D chociaz nieraz jak krzywo uloze siuraka :p to przecieknie wszystko! takze pilnuje hehehe

reklama
monia moj widocznie jest moczopedny.:-D wlasnie te 4+ sa cienkie i jak mu zaloze o 19 to 6 mamy przeciek i to tylko w tych mi sie zdarzylo, no chyba ze zdarzy sie ze maly zje o 2 czy 3 to wtedy przebieram. ciesze ssie ze wysypkazanikla. miejmy nadzieje ze to nie alergoa
kicrym moj 29 grudnia wazyl 8750g no to teraz juz bedzie dobre ponad 9kg wiec sprobowalam ty 4+. ale jednak przejde na 4 bo sa lepsze dla mnie.
Mateuszkowa,basieniak,ania,corin,daga :*

hej hej, dołączam do mam moczopędnych maluchów:-D my próbowaliśmy wszystkiego na noc.. i każde bez wyjątku przeciekają..MASAKRA..niemal każdej nocy przebieram bąka:-( najlepiej spisują się sleep&play..ale teraz robię znowu podejście do acitv baby, no i mam problem czy wziąć 4 czy 4+:eek: Tymek waży 9 kg

ja na szczęście mam umowę na czas nieokreślony, ale i tak obawiam się czy mnie nie zwolnią jak wrócę, z drugiej strony nie chce siedzieć na urlopie,bo trudniej bedzie mi wrócić.. i tak przy TYmciu kiepsko wyszo, bo w jednym dniu podpisałam umowę na czas nieokreślony a w następnym dowiedzialam się, że jestem w ciąży.. no ale skąd mogłam wiedzieć, że zaciażę po jednym cyklu..hmm..więc mam nadzieję, że za drugim razem też pójdzie gładko:-) tak naprawdę do plan jest taki: wracam we wrześniu, a od kwietnia następnego roku staramy się..ale jak wyjdzie to też zobaczymy:rofl2:

malamii, no wlaśnie chciałabym wrócić i zostać..

jeśli chodzi o 13-nastki to u nas nie ma (już), ja w oświacie pracuje ale inaczej niż TY..niestety ominęły mnie za to premie kwartalne..no trudno

Ostatnia edycja:
Konwalijka - więc jednak?? Będzie druga dzidzia? Pomimo tego co przeszłaś i wciąż przechodzisz?? Szacun :*

Kicrym - cudne!!!! A jakich farb używałaś? Takich zwyczajnych??

Padam z nóg, obie chore, chyba teraz jest rota, bo obie za przeproszeniem srają na potęgę......zarąbiście.

kkasiulka - oby to nie były rota...!!!!!!!!!!!!!
konwalianka - trzymam kciuki za realizację planu ;) jak zmniejszysz wymiar czasu pracy to Cię nie zwolnią! nam udało się w drugim cyklu mimo że miałam mega nieregularne więc też liczę na to że uda się szybko :)

Kasia, no raczej tak.. nie chce aby Tymuś był jedynakiem.. i mimo, ze nadal te plany sa odległe, to jednak sa:tak: oby to nie było rota.. ucałuj dziewczynki..biedactwa

malamii, wiem, że mogę ale wolałabym nie zmieniac wymiaru godzin..

hej!

Mało mnie ostatnio bo nie mogę się z niczym wyrobić. Chroniczny brak czasu. Podczytuję Was ale nigdy nie mogę zdążyć żeby coś napisać. W sumie u nas nic nowego. Nocki ostatnio mamy różne - Młodemu coraz częściej zdarza się budzić w nocy i jest święcie przekonany, że już się wyspał i czas się pobawić. Średnia perspektywa o 4 rano.

Kicrym super laurki!

Daga my jedliśmy już kaszki truskawkowe. Na początku po troszeczku żeby sprawdzić reakcję. Szymkowi nic po nich nie bylo więc jemy już normalnie.

Kkasiulka zdrówka dla Was!

My drugiego bąbla jeszcze nie planujemy. Też nie chcemy żeby była za duża różnica ale muszę najpierw znaleźć nową pracę, dostać umowę na nieokreślony i dopiero będziemy myśleć.
No... i więcej nie pamiętam...

reklama
Hej, hej. Witam wszystkie mamuśki!
Daga, malamii - może dlatego, że młody dziś 6 m-cy kończy. Jakoś tak mi się pomyślało i już poszło J
Malamii - my może do roczku będziemy nosić szynę (oby nie!) więc moglibyśmy czekać. Choć z tego co wiem u nas się 2-3 tyg max. Czeka (tak było jeszcze w tamtym roku) ale nie wiem czy u nas podejmą się reh małego. Zobaczymy co lekarz w lutym powie…
Mateuszkowa - coś okropnego jak dziecię wymiotuje L
Silwia - powodzenia w poszukiwaniu opiekunki J
Daga - spróbuj małemu pomału dać ta kaszkę. Ja też myślę żeby małemu spróbować troszkę truskawki dać spróbować. Może go nie uczuli… Brzoskwinia go uczula.
Kicrym - no ja mam wielką nadzieję, że 13 dostanę (w maju poszłam na zwolnienie) bez tej 13 to mogiła będzie tym bardziej, że inne „dodatkowe” pieniądze mnie ominęły przez ciążę – TAKA TO JUŻ U NAS POLITYKA PRORODZINNA!

Co do pieluch to my 3 i to na wyrost! J Nie wiem jakie licho mnie kiedyś podkusiło i kupiłam gagi w Tesco. A niech szlak te pieluchy trafi. Dziś młody pierwszy raz się przesikał.

Do góry