reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
zobaczcie kojce Berber, są fajne i składane, tylko kwestia ceny czy komus odpowiada...
Basieniak spróbuj mniej dawać moze, a powiedz w jakiej pozycji karmisz? na bujaczku czy juz w fotelikku specjalnym? Jesli 2 opcja to czy nie pochyla sie do przodu przy tym (moja tak robi i czasem chlusnie)

Anetkaaa - pozazdrościć! Miłego pobytu…
Alex - mój zjadał jakie mu dałam J na początku trochę krzywił się na owocki…
Monia - super, że z brzuszkiem Kini ok.
Konwalianka - &&& oby się Tymka alergia nie łapała!
Psotka – super, że Dawidek da Ci trochę odsapnąć J Na szczęście, bardziej ja się nie mogłam po tym upadku pozbierać L Co do słoiczków to nie mamy pewności, że są takie dobre. Lepiej samemu gotować.
Miczka - kawkę daj J chyba lekka przesada żeby po 6 m-cu tak duże kawałki były… Tym bardziej, że nie wszystkie bąble mają zębolki
Resztę mamusiek witam!
Co do piątku 13 – ja raczej 13 mam dobry a dziś po prostu tak wyszło…

Sestina no w foteliku do karmienia delikatnie pochylona do tylu.... fakt że się czasem napina do przodu ale to nie wtedy wymiotuje.... no i nie przy każdym jedzeniu.... zazwyczaj sporo zjada bez problemu....

Psota, nie moge Ewie tak powiedziec. Zapatrzona jest w Dawidka jak w obrazek, moze to odebrac nie jako grozbe a jako obietnice i dopiero mi da do wiwatu. ;-)

Poki co kolejna noc przed nami. Z jednej strony licze na to ze przespimy ja pieknie a z drugiej jakos w to nie wierze. Ogarnia mnie strach na sama mysl.

Dobrej nocy i trzymajcie za nas kciuki.

Cześć
Ciężko was nadrobić ale…

Kicrym dalej nie mam patentu na dobre spanie-a jak u was?
Corin współczuje nocki…

Asica ja też się próbuję przebić może z czasem i nas pokochają lipcówki-bo co by nie było tez i my lipcóweczki.
Stare lipcówki i mnie przygarniecie? Z chęcią z wami popiszę
Wisienko ja Cię pamiętam! Nawet Twojego bloga oglądałam
Corin upiekłam Twój chleb! Pyszny!A po tym wszystkim to mam nadzieję, że i mnie ktoś zauważy
Wydrusia powodzenia w remoncie!
Aaalexaaandraaa super suwak! A co do cycek też marzę otakich jędrnych
U nas królują deserki własnej roboty. Synek lubi kuchnię mamusi, zupki też. Czasu mało, dwójka dzieci robi swoje, ale jutro wpadnę nadrobić co napisałyście ;-) i może uda mi się coś więcej napisać a póki co...Dobranoc!

]Hej mamusie !!!ja juz na nogach ,mala dzis obudzila sie o 5 45 to dosc wczesnie bo zawsze kolo 7 ,a i nocka nieciekawa od 1 wiercila sie i budzila co pol h prawie ,wczoraj tez tak samo :cool:z 3 dni nie dam rady doczytac wiec tyle ile bende mogla to przeczytam co tam u was :tak:maz byl 3 dni w domu wiec on okupowal kompa i niemialam dojscia do Was :sorry:
100 lat naszym lipcowym szkrabom,dzis 6 miesiecy swietuja :Milenka ,Mateusz i Nadia !!!

reklama
Hej!:-D
U nas nocka gorsza od poprzednich, tzn. mała dosłownie co godzinę budziła się, aby smoczka dać... wstała o 6.30.

Sto lat dla Nadii, Mateuszka i Milenki !!!!!!!!!!!!!!!:-D

Corin
, no i jak???? Ewcia spała w nocy???

Miłej soboty :)

Do góry