reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
zobaczcie kojce Berber, są fajne i składane, tylko kwestia ceny czy komus odpowiada...
Basieniak spróbuj mniej dawać moze, a powiedz w jakiej pozycji karmisz? na bujaczku czy juz w fotelikku specjalnym? Jesli 2 opcja to czy nie pochyla sie do przodu przy tym (moja tak robi i czasem chlusnie)

Anetkaaa - pozazdrościć! Miłego pobytu…
Alex - mój zjadał jakie mu dałam J na początku trochę krzywił się na owocki…
Monia - super, że z brzuszkiem Kini ok.
Konwalianka - &&& oby się Tymka alergia nie łapała!
Psotka – super, że Dawidek da Ci trochę odsapnąć J Na szczęście, bardziej ja się nie mogłam po tym upadku pozbierać L Co do słoiczków to nie mamy pewności, że są takie dobre. Lepiej samemu gotować.
Miczka - kawkę daj J chyba lekka przesada żeby po 6 m-cu tak duże kawałki były… Tym bardziej, że nie wszystkie bąble mają zębolki
Resztę mamusiek witam!
Co do piątku 13 – ja raczej 13 mam dobry a dziś po prostu tak wyszło…

Sestina no w foteliku do karmienia delikatnie pochylona do tylu.... fakt że się czasem napina do przodu ale to nie wtedy wymiotuje.... no i nie przy każdym jedzeniu.... zazwyczaj sporo zjada bez problemu....

Psota, nie moge Ewie tak powiedziec. Zapatrzona jest w Dawidka jak w obrazek, moze to odebrac nie jako grozbe a jako obietnice i dopiero mi da do wiwatu. ;-)

Poki co kolejna noc przed nami. Z jednej strony licze na to ze przespimy ja pieknie a z drugiej jakos w to nie wierze. Ogarnia mnie strach na sama mysl.

Dobrej nocy i trzymajcie za nas kciuki.

Cześć
Ciężko was nadrobić ale…

Kicrym dalej nie mam patentu na dobre spanie-a jak u was?
Corin współczuje nocki…

Asica ja też się próbuję przebić może z czasem i nas pokochają lipcówki-bo co by nie było tez i my lipcóweczki.
Stare lipcówki i mnie przygarniecie? Z chęcią z wami popiszę
Wisienko ja Cię pamiętam! Nawet Twojego bloga oglądałam
Corin upiekłam Twój chleb! Pyszny!A po tym wszystkim to mam nadzieję, że i mnie ktoś zauważy
Wydrusia powodzenia w remoncie!
Aaalexaaandraaa super suwak! A co do cycek też marzę otakich jędrnych
U nas królują deserki własnej roboty. Synek lubi kuchnię mamusi, zupki też. Czasu mało, dwójka dzieci robi swoje, ale jutro wpadnę nadrobić co napisałyście ;-) i może uda mi się coś więcej napisać a póki co...Dobranoc!

]Hej mamusie !!!ja juz na nogach ,mala dzis obudzila sie o 5 45 to dosc wczesnie bo zawsze kolo 7 ,a i nocka nieciekawa od 1 wiercila sie i budzila co pol h prawie ,wczoraj tez tak samo :cool:z 3 dni nie dam rady doczytac wiec tyle ile bende mogla to przeczytam co tam u was :tak:maz byl 3 dni w domu wiec on okupowal kompa i niemialam dojscia do Was :sorry:
100 lat naszym lipcowym szkrabom,dzis 6 miesiecy swietuja :Milenka ,Mateusz i Nadia !!!

reklama
Hej!:-D
U nas nocka gorsza od poprzednich, tzn. mała dosłownie co godzinę budziła się, aby smoczka dać... wstała o 6.30.

Sto lat dla Nadii, Mateuszka i Milenki !!!!!!!!!!!!!!!:-D

Corin
, no i jak???? Ewcia spała w nocy???

Miłej soboty :)

Do góry