reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej ho,
ja na chwilkę,
100 latek lipcówkowym solenizantom i solenizantkom:)
U nas sniegu sporo, fajnie:)
Nas zalała fala kupy z wczesnego rana i potem po raz drugi - skończyło się na porannej kąpieli:p:p a wszystko przez ...słoiczek z musem z suszonych śliwek Gerbera...nosz, nawet g.. miałam na wykładzinie, tyle tego...
miłego , rodzinnego weekendy wszystkim mamom bez wyjątku!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej hej!
Weekend prawie na polmetku wiec i na bb spokojnie :)
Mi dzisiaj dnia braklo bo spalam do 11!!! Po kiepskiej nocy Mateusz postanowil dluzej pospac i spal od 8 do 11. A ja rzem z nim :) ale wwolalabym żeby w nocy spal ladnie a nie co godzine pobuidka. Tak jak Corin ostatnio boje się nocy..

Sesti wiem o czym piszesz ;) od kiedy Mateusz zaczal jesc soiczki i kaszke kupa często nie miesci się w pieluszcze :/ ale na podlodze jej jeszcze nie było :)

Psotko, (y dajesz Daidkowi Osanit? Ile granulek i w jaki sposob? W jakiej pozycji jest Dawidek? Jak często? Bo ja mam Osanit i nie wiem jak go podac. Boje się że się zachlysnie tymi granulkami :/
Milego weekendu babeczki!

Ostatnia edycja:
witam
sto lat dla solenizantów i solenizantek
mam podły humor a wam życzę miłego weekendu
corin fajnie że coraz lepiej z tym spaniem u was

hej wieczorkiem,
Liwka już śpi, coś po południu była mega marudna,chyba się nie wyspała, teraz też był problem z zaśnięciem:confused2:
Madzia oby humorek się poprawił:)
Malami do 11??co za rozpusta:-D
Sestina no to śliwki rzeczywiście pomogły:-p:-D
Konwalianko oby te nocki były wreszcie lepsze!nawet śliwki u Was nie pomagają?ja jeszcze daję małej nektar ze śliwek i zazwyczaj pomaga.
Anp prawie 8.5 kg i malutki???moja Liwka ma 7.5 i uważam że jest całkiem pokaźna:-p
Basieniak no moja zaciska usta i odwraca głowę, dziś np nie zjadła obiadu:sorry:

spokojnej nocki!

kicrym no moja potrafi na przykład przez pierwszą połowę posiłku trzymać usta zaciśnięte a przez drugą już nie także nie chce mamusi wysyłać wyraźnego sygnału że już starczy...
My po ważeniu dzisiaj i jest 6690g więc 180g w dwa tygodnie :szok: no jak na Wiki to szaleństwo..... super:)

Basieniak to moze dlatego zwraca ze jej wciskasz na sile? Ale skoro inaczej nie da rady... Kurde ciezko z takim dzieckiem, nie wiesz co zrobic bo slabo na wadze przybiera wiec jesc musi a sama nie chce ech.

reklama
witam wieczornie.. a my znaczy Tymek zamiast spac, to co robi? siedzi u mamy na kolanach - ale mi łobuz rośnie..a jak sie uśmiecha, no i jak tu się na niego złościc:-D pozera kabel od myszki - gryzoń mały..
sesti - hihi.. wykładzina do prania:rofl2:

mały wypil dziś kompot ze śliwek, który mu ugotowałam - 60ml i zjadł pół słoiczka moreli na których jest napisane "rozluźnia stolce" i co?????????????????? wielkie NIC!!!!! czyli znowu się meczymy

Do góry