reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Magia, kochana u nas nie jest najgorzej, ale zasypianie i te pobudki nocne ech..
Mimi, my też nie dajemy marchwi, no czasem w jakimś obiadku ale niewielkie ilości. Zamiat marchwi bazę obiadu stanowi dynia. Tez zapychała małego.

reklama
Monia_26, Ewa potrafiła sama zasypiać, a jak sie zaczęły problemy ze snem to zapomniała jak się zasypia w łóżeczku i zasypia tylko przy piersi. Koszmar. Staram sie ją wybudzać zanim ją odłożę do łóżeczka, żeby jednak wiedziała że już nie jest u mnie, ale chyba już nie kontaktuje wtedy.

Melduję, że teraz Ewa wytrzymała 3,5 godziny, ale juz była max wykończona. Ciekawe ile pośpi. Póki co śpi już pół godziny.

Co do słoiczków. Ja gotuję Ewie, ale staram się mieć 1-2 słoiczki w domu, na wszelki wypadek. I dziś nie miałam jak iść do sklepu więc zgrzałam młodej słoiczek. Ale była walka. W końcu jej odpusciłam i nie zjadła. Nie było mowy żeby jej to wcisnąć. Może to i lepiej? Jak czytam o perypetiach waszych maluszków po zjedzeniu tych dań.

Ostatnia edycja:
Hej mamusie!

Wpadam na szybko i wypadam bo idę z mamuśką do lekarza. Właśnie wrócliliśmy z gór.... booooooooziu jak tam przepięknie!!! Odśnieżyli drogę, więc wjechaliśmy na samą górę a tam... ehhh nie da się tego opisać, cudowne widoki, pogoda wspaniała :-):-) zapakowaliśmy Alexika w spacerówkę, i hoopa na spacerek :-):-) szkoda, że nie miałam aparatu, ale może jutro jeszcze pojedziemy o ile pogoda dopisze... Cieszę się, że mogę mieszkać w kraju gdzie mam dosłownie wszystko - piękną zimę, fajne lato, góry i ocean w jednym... Mmmm, w takie dni kocham Islandię :-D:-D będę później to się odniosę do postów a teraz see yaaaa ;-)

Moje dziecko mnie zaszokowało… spał od 10:40 do 13:40! Aż sprawdzałam, czy oddycha:)

Anp mi pediatra w Polsce powiedziała, że nie wolno podawać ,,oszukanego”mleka. A ile ja maluch?

Corin, no właśnie, my możemy sobie chcieć, a maluchy i tak po swojemu;)

Monia, ja też mam niedoczynność:(

Miczko, dzięki kochana! Jogurtów nie oddam! ;)))

Magia, dzięki Słonko! Ja mam Osanit i nie możemy dawać:/

Alex, przyjedziemy z Dawidkiem i Marcinem, sprawdzimy jaka piękna jest ta Islandia:)

Sesti, Mimi kciuki za poprawę humorków Waszych Maluszków.

Magia kciuki za Łukaszkowy egzamin choć i tak wiadomo, że poradzi sobie świetnie!

Corin u nas z kolei na odwrót. Szymek słoiczki je chętnie, za to mamowymi zupkami na razie gardzi albo zje z miną, która bynajmniej nie oznacza, że mu smakowało :baffled:. Daję mu po troszeczku może w końcu się przekona. Kciuki za Ewowy sen &&&&

Alex Ty cholero, naopowiadasz nam tu jak pięknie a zdjęć dla nas nie masz! Na jutro masz zadanie! :-p:-p

Mężowy właśnie wrócił od lekarza. Wygląda na to że posiedzi z nami jeszcze do lutego...

Mateuszkowa, tak, zwykłą maść wielowitaminową z wit. A:tak:

psota,
ja mam niedoczynność z Hashimoto, normalnie nie odczuwam jej objawów, tylko czasem te 'bezsenne" nocki....tylko zeby mały nie dał Ci w nocy popalić, skoro tyle spał, tfu, tfu, tfu....:-D

alex, ale Ci zazdroszczę pięknych widoków... ale kusisz kobietko....:-D

A moja mała bardzo lubi marchewkę, chyba najbardziej ją lubi...

Hej mamusie !!!mam nadzieje ze u was wporzadku ,wybaczcie ze nieodniose sie do postow bo niemam glowy ,przeziebilam sie gdzies i okropnie siev czuje ,na dodatek maz tez ,echhh :baffled:milego wieczorku kochane

reklama
Do góry