reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

JA tez robilam a6w ale wymieklam bo strasznie mnie kregoslup napierniczal:/ a szkoda bo widzialam efekty! Chyba znowu sproboje.
Co do kg to ja startowalam z waga 59/60 a jak sie ostatnio wazylam to bylo 64kg ale to przed swietami bylo... Teraz nie wiem jak jest i poki co sie nie dowiem bo zawsze wazylam sie w aptece i tylko tamtej wadze ufam a poki co zamiast niej stoi tam choinka:-D

Konwalianko Tymus juz nozkami przebiera wow! Karola wie ze ma nogi ale nie ma pojecia do czego sluza:-p Obraca sie sporadycznie z plecow na brzuch, odwrotnie wcale.

reklama
Mateuszkowa dzięki za ćwiczenia, też się za nie wezmę i to juz od jutra. Mój mały kilka dni nie chciał zupek, deserków i za nic nie mogłam wmusić, ale na szczęście przeszło, oby i u was tak było.

Ja z kilogramami nie narzekam , przed ciążą 54, teraz 55, ale ten brzuch .. oponka została i straszny celulit.

Mój Franek jeszcze nie siedzi, ale zajada stópki - też uwielbia na golaska poleżeć i wtedy stópki najlepsze :) obraca się chętnie z plecków na brzuszek i z brzuszka na plecki, no i zaczął robić kosi kosi rączkami :-)

Któraś pytała o chodzik, ja mam koleżankę rehabilitantkę, która nie poleca chodzików i innych cudów.

trzymajcie kciuki, zaczęłam poszukiwanie pracy!

Witam rankiem:)
Częstuję horlakiem i herbatką:-p
My już na nogach od 7, zaraz się przebieramy i wędrujemy do p-kola.U nas jakiś milimetr śniegu się pokazał:-p
MamaFranusia wow co za waga, baaardzo zazdroszczę:happy2:ja od zawsze się odchudzam więc taka waga to marzenie:-ptrzymam kciuki:)
Aniaa moja Liwka też się nóżkami nie bawi:cool2:
Anp to już jedną wirusówkę macie za sobą, oby wysypka szybko zeszła i mały wrócił do formy:tak:
Mateuszkowa mam nadzieję że będę miała tyle samozapracia;-):-p
miłego dnia!

Witam i ja porannie:) U nas nocka super. Bartuś usnął pięknie po kąpieli, obudził się raz żeby zjeść ok 22 i dalej poszedł spać. Dobrze chociaż jak raz w miesiącu tak będzie:)
Bączek nóżami się bawi dosyć często ale do buzi nie trafia. Turla się cudnie, a leżenie na brzuchu opanował do perfekcji przez co też wieczorami nie śpi bo jak tylko się przebudzi to od razu na brzuch i się rozbudza.
Co do kilogramów to mam już 2 mniej niż przed ciążą- przytyłam 16.
A na golaska to chyba każde dziecię uwielbia:-D

Witam!
U nas nocka w miarę, jedna krótka pobudka na pól godz. i mała zasnęła, spałyśmy do 6.40.

Mateuszkowa, ja mojej Kinii smaruję dziąsełka Dentinoxem, bardzo dobry, polecam! Co prawda jest drożdży od Bobodentu, koszt ok. 28 zł, ale kupowałam jeszcze w listopadzie chyba więc teraz nie wiem czy nie zdrożał. Bobodent też próbowałam, ale mojej Małej nic nie pomagał. A zrób jeszcze tak, że ok. 3 minut przed jedzeniem posmaruj tym Dentinoxem i spróbuj dać butlę. Mojej też to pomaga, bo też sporadycznie odmawia teraz jedzenia, a jak posmaruje to coś wtedy zje.

Corin, jak tam nocka????

Monia, nocka po japońsku - jako tako. Od 19.30 do 22.30 - 4 pobudki, potem spała do 1, do 3 i od 3.30 do 5.30. Gdyby nie kupsko o 6 to pewnie spałaby dalej. Ale nie narzekam, w porównaniu do poprzednich nocek ta dzisiejsza była super.
Dziękuje za pamięć :)

A jak u was nocka?

Witam wszystkie mamusie!
Patrze a za oknem snieg! Śniegu duzo nawet chociaż temperatura +1 stopien mnie nie zacheca bo już robi się taka ciapa na chodnikach ;/
Malutki pieknie przespal nocke chociaż zaczyna budzic się po 7.00 co jest niepokojace….dziecko a spijze do 8.00 ;D za dobrze bym miala..
Wczoraj się strulam czyms, jakas masakra..podejrzewam warzywa na patelnie z biedronki.. ;/ nigdy wiecej ..
Do tego Glowa mnie boli od jakiegos tygodnia dzien w dzien.. paracetamol moglby zaczac plynac w moich zylach..eh..
Maly zasnął..wiec czas na śniadanko :)

Konwalianka – wooow Tymus stoi! Brawo :)
Ania – ty to chudzina chyba jestes?
Anp – mam nadzieje ze to nie winogrona – sok z winogron tak jak z jabłek jest wszedzie.. :(
mamaFranusia – oby!!bo my już walczymy ponad miesiąc … a cwiczenia sa wazne – SA efekty a i czujesz się lepiej, masz wiecej energii przynajmniej tak jest u mnie :) oby z praca cos szybko się znalazlo!! :)
kicrym – oswiec mnie ale co to horlak ???????? :eek:
Anetka – ty nastepna która ma jeszcze mniej niż przed ciaza?? Jak? Jak wy to robicie?? ;-)
Corin – czy ze jak, ze już nie jestes zombie? ;-) btw jak szwagier ??

reklama
Dzień dobry!U nas noc też w miarę jakoś zleciała,nie moge zachwalać bo zawsze jak to zrobie to tak jakby usłyszał i nie śpi.
Ja tez mam Dentinox,,ale z tego co wiem to chyba w ulotce jest że smarować po jedzeniu i przez ok godziny nie podawac nic do jedzenia dziecku.
Od dzis mam zamiar gotować dietetycznie ,wczoraj uprzedziłam juz męża,,,macie jakis fajny przepis na obiad,,,,tylko nie jakis wymyślny,taki bardziej prosty bo muszę zrobić coś z tego co mam w domu.Bo na zakupy się nie wybieram dziś.
Miłego dnia!!

Do góry