reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witam;)
U nas nadal maruda, ewidentnie skok bo spi gorzej, w nocy sie kreci. Dzis budze sie bo zaczal swa wedrowke po lozeczku z zamknietymi oczami, patrze a on "stoi" na czworaka,glowa wysoko uniesiona z mina pytajaca "co sie dzieje" i tak juz ze 3 noce. Cale dnie marudzi ale gdy robi przerwy lezy na lozku i gada godz, pelza do tylu
Asica, jednak nie udalo sie z praca?
Corin dziewczyny to cala TY;-)
Merlitoczka pierwsze slysze o chrupkach z glutenem
Anap sto lat, ja mialam termin na 2;-)

reklama
asica- kochana, nie martw sie .. bedzie dobrze - jesli nie wyjdzie z praca to zostaniesz z malutkim :) wiem ze pieniazki sa potrzebne ale usmiechnieta mamusia dzidziusiowi rowniez!! prosze sie nie smucic < czekolada>

Hej hej!
Normalnie jestem zarecona bo nie wiem czy ja tu już dzisiaj bylam i się witalam czY nie :/ :p

Wlasnie się szykujemy na reha. Maly je a ja się zastanawiam.. Mateuszowi wyszlo jakies uczulenie oczywiscie nie wiem na co ;/ ma czerwona chropowata plame miedz) uchem a apoliczkiem, i z jednej str szyi i mala kropke wielkoaci malego paznokcia blisko kostki na nozce :/ z nowosci jadlam tylko kompott że sliwek, wisnie w ciescie i mak na bulkach kajzerkach. Nosze się z zamiarem zreobienia testow aleegicznych sobie i Mateuszowi :/ ech ciagle cos.

Na razie lece na cwiczenia.

Witam:)
Mateuszkowa na odparzenie najlepsze jest wietrzenie pupy:) do tego przemywaj wodą przegotowaną a nie chusteczkami no i można kąpać w krochmalu:)
Malami możesz zrobić małemu testy z krwi:) ja robiłam synkowi jak był w wieku naszych dzieci:)
Anula no lada dzień a nam napiszesz że młody raczkuje:)
Asica współczuje utraty pracy:( tulę i trzymam kciuki aby coś nowego się znalazło:)
Corin no wypisz wymaluj mamusia:)

Ja jeszcze nie daję ani żadnych chrupek, skórek itd jeszcze ma Liwka czas, nie tyle o skład mi chodzi co o możliwość zakrztuszenia.

Moja Liwka też robi cyrki ze spaniem, ale u nas to już trwa jakieś 2m-ce:( do ok 3 m-ca było super, spała po 7 godzin, a potem jakby stopniowo się pogarszało do tego stopnia że budzi się co 1,5godziny:/ odpukać dam jej cyca lub smoka i zasypia, ale synek też był takim "nocnym markiem" i od nie dawna zaczyna przesypiać całą noc:/

corin - a mialam pytac - jak sie zebra sparwuje ??? :-)
kicrym - wietrzyc - bede przy kazdej okazji ale te nasze chlopaki to wiesz jakie sa - chlopaki siusiaki strazaki ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja tez nie slyszalam o chrupkach z glutenem. A i zabkow u nas ani sladu, za to mala bedzie chyba przesypiac juz cale noce:-) Po dwoch przespanych nocach mam nadzieje na wiecej:-)

asica ja juz na bezrobociu zapisana jestem i narazie zmieniac tego nie chce. Zawsze troche kasy wpadnie a moge byc w domu z dzieckiem.

Mateuszkowa, Zebra to hit :-)
Ewa leży przy niej i albo przegląda się w lusterku na jednej z nóżek, obrabia też gryzaka albo bawi się grzechotką. Lubi też na niej siedzieć, ale wtedy muszę ją trzymać. Myślę że im będzie starsza tym bardziej zebra będzie w użyciu :-)

reklama
Asica ponoć jak dzieci jedzą gorzej to zęby się zbliżają ;)

Anula oby maruda się skończyła ;)

Malamii a mak nie uczula?Gdzieś mi się to obiło o uszy..

Psota przypomnij mi jak długo już ta ,,inwazja"trwa??

My jacyś dzisiaj przymuleni,Dorian spał od 14 do 16..Trochę głupio,bo do 20 nie może spać i już widzę jaki będzie marudny...Siedzi mi na kolanach ssie smoczka i przytula pieluszkę..Mam nadzieję że jego wyciszenie nie jest związane ze zbliżającą się chorobą..W ogóle mam pytanie jak to u Was wygląda z posiłkami?U Nas przykładowo ( bo wiadomo różnie z tym bywa,najczęściej pierwsze mleko po nocy jest ok 8:30-9 a dzisiaj było o 6:30 ) obiadki mamy 14-15 a deserek 17-18...pytanie dotyczy kaszki ryżowej,czy podajecie ją jako posiłek np na śniadanie czy na spanie??

Do góry