reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

agimar - ogolnie to on jest wesolutki jak na te zabki sam sie gryzakiem "masuje" na dziaselkach tylko picie z butli to koszmar..

reklama
Agimar, hehe, to ja mam o 2 i 19;)

Mateuszkowa, ja przed podaniem butli, psikam Dawidkowi po dziąsełkach tantum verde i wtedy ładnie pije.

Ostatnia edycja:
psotko - jakies specjalne tantum verde dla dzieci ??? jak pomaga to super!!! zakupie jutro

i chcialam sie pochwalic..lalala..jutro mam wolne przedpoludnie z mezem sam na sam ;-) moze pojdziemy do kina.. na jakis tandetny film - bo ograniczenia czasowe a wiekszosc fajnych sa ponad 2 godz a akurat jutro nie ma szans..

a jednak maly wciagnal cala butle w 5 minut i zaczal kwilic dopiero pod koniec!! zjadl mleczko przed "alarmem dziaselkowym " przynajmniej brzuszek pelny :) tata usypia.. a ja wypatruje was na bb ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agimar - tez sie tak dzielimy ale czasem ja poprostu chce wiecej go usypiac.. :) teraz jak maz ma wolne to przejal wszystkie poranne karmienia, co prawda to zawsze ja przygotowuje mleko, kaszke albo obiadek ale on karmi ;-)

Agimar halo halo a coreczki to co? tez niech spia do rana:-)

To na wszystkie akcesoria dla dzieci vat idzie w gore?! cholerka jakbym wiedziala to juz bym miala kupione krzeselko do karmienia a tak to wciaz sie nie zdecydowalam:/

ania - no niestety, zeruja na tym na czym sie da najlepiej - dzieci super biznes, a jeszcze wymyslaja nieraz jakies pseudo udogodnienia ktore maja niby pomoc a rodzic tak slepo wierzy i kupuje..dobrze jak potem uzywa a co jesli nie.. hehe ;-) kochana musisz sie pospieszyc masz 1 dzien na zakupy ;-)

dziewczyny polecam belisse wlosy skora paznokcie - te ktore moga - zjadam juz jakis czas i widze efekty! wlosy nie wypadaja! no cos tam leci ale tak jak kiedys i co najwazniejsze..odrastaja! mialam przerzedzone na przodze a tu siup rosna nowe :) paznokcie tez mam takie twarde nic sie nie lamia - w ciazy tak mialam tylko :) a skora tez lepsza wiec z czystym sumieniem polecam :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agimar teraz mam córeczkę;-)butelki w ogóle nie chcę obojętnie co w środku jest:/ po prostu nie zassysa:baffled:starszaka karmiłam moim z butelki bo wtedy jeszcze studiowałam zaocznie więc był przyzwyczajony do smoka z butelki a ta mała zołza tylko cyc i koniec:baffled:
Mateuszkowa oby ząbki szybko się wyrżnęły, u Kuby najgorzej wychodziły trójki:baffled:górne jedynki i dwójki wyszły nie zauważone:-pale on pierwszego zęba miał w wieku 9m-cy, u Liwki na razie też cisza:)

Wow to macie duże różnice wieku:) ja mam 2 starsze siostry o 2 i 3 lata :)
spokojnej nocki:)

reklama
Ania tak,wybacz :-p córeczki niech śpią tak samo ładnie jak synki,a nawet ładniej :tak:

Mateuszkowa ja tak robię w weekendy,bo w tyg mąż 8-18 pracuje..ale kąpanie zawsze było jego ;-) Choć nie wiem,od tego to zależy,ale jak np mam męża od rana w domu to jestem niezorganizowana,niby więcej mogę zrobić ale jednak na nic nie mam czasu..Nie ogarniam tego

Kicrym hehe no tak ;-)

Do góry