reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

slimakowa nie no w tym roku 27 będzie ale ja ja tak sobie mówiłam że będe stara panna bo szczęścia nigdy do facetów nie miałam :D dodi_misia no mój tez na kompie może niech razem zaczną grać to będzie im raźniej hahaha mała_gorzatka nio pogadaj z lekarzem może tylko te bóle to straszą Cie a nie będziesz miała jak kiedyś ;) bądź dobrej mysli

reklama
orchidea mój gra w World of Warcraft, to jest gra online, więc może, może hehe

Stwierdziłam, że nasze forum dzieli sie na dwie grupy..poranna i wieczorną (nocną)
Rano dziewczyny znowu bedą narzekac, że tyle naskrobane, że doczytac nie idzie hehe :-D

dodi_misia no mój w jakies rappelz ale mówi mi,że tam założyc może konto no dopiero by nas obgadali hahah ,że plecy bolą że zachciewajki mają :D marzenka no to ładnie dzidziulek urodzi się i powie mama dawaj klawiaturę hihi

Ja tam nie gram w żadne gry, jakos mnei to nie kręci, kupilam sobie jakis czas temu the sims3, ale pograłam parę razy i teraz leży nowa płytka w szufladzie...

Jestem ciekawa co faceci by sobie opowiadali:)

Jakoś ich zgadamy ;):D:D a co tam :D ja też nie gram w nic tylko znów maniak ze mnie oglądania filmów odkąd nie gram na radyjku takim internetowym wzięłam się za filmy :zawstydzona/y:

No to Orchidea przesadziłaś z tym staropanieństwem w wieku lat 27 :) albo nawet wcześniej chyba już o tym myślałaś, jak wynika z Twojego postu. Moje kumpele, które masowo oblegają wolnostan to by na Ciebie teraz naskoczyły, że byś się chyba nie obroniła, nie miałabyś szans. Mają około 30tki i baaardzo daleko im do staropanieństwa:-)

Dodi, mi chyba byłoby ciężko tak 4/2. Ale może można się przyzwyczaić... My z mężem razem pracujemy i spędzamy ze sobą bardzo dużo czasu. Nie wyobrażam sobie inaczej, choć słyszę nie raz opinie, że to niedobrze, jak się tyle jest ze sobą. Ale nam jest z tym fantastycznie! Oczywiście się też rozdzielamy, np. teraz ja się zawinęłam do chaty a ?m. jeszcze został, ale myślę, że byłoby mi ciężko tak się rozdzielać na 4 tyg. choć pewnie idzie się przyzwyczaić...

reklama
A mężulek ciągle mnie namawia...:no weź zaloż sobie też konto, będziemy sobie razem grać, fajna jest ta gra" chyba oszalał jeden, jak bym nie miała ciekawszych rzeczy do roboty, w szczególnosci, że to gra typowo dla facetów..takie tam fantastyczne postacie i walki sobie robią..

ślimakowa, cięzko jest, nie powiem, zwlaszcza jemu, bo tam nie ma nikogo, a ja jednak mam tu rodzine i przyjaciół i spędzam sobie duzo czasu z nimi..Jakoś wtedy szybciej leci mi czas, nienawidzę siedziec cały dzień w domku..
No ale w końcu sie do tego idzie przyzwyczaić, a raczej pogodzić.. No ale meżuś chce już w tym roku wracać na stałe, więc bedzie ok:)

Ostatnia edycja:
Do góry