reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
orchidea, zgadza się, mój to jest rzadziej, ale są tego plusy..zawsze jesteśmy stęsknieni i jak jest tu przez te dwa tyg to staramy sie wszystko nadrabiać i spędzamy ze sobą jak najwiecej czasu, w sumie to w ogóle sie wtedy nie rozstajemy.
Zawsze stara się nadrobić stracony czas i juz nie mogę sie doczekać aż przyjedzie.. To już za 11 dni.
Troche narzeka, bo jak on przyjedzie w piątek wieczorkiem, to nas jeszcze nie będzie bo wracamy od siostry w sobote wieczorem.. I A. juz marudzi co on cały dzień sam będzie robił.. (ja wiem co, na pewno skorzysta i będzie sobie w spokoju grał w swoją gierkę na kompie)

A tak na marginesie, to właśnie sprzątnęłam łazienkę i jestem mega zmęczona ta praca hehe

Orchidea, jeśli można spytać, to ile Ty masz lat, że się bałaś, że stara panną zostaniesz? A takie poznanie przez net to super znak naszych czasów. Komputery widać też bywają romantyczne :) W sumie często się słyszy w tv, że ludzie się tak poznają, ale ja nigdy nie znałam żadnej pary, która by się tak poznała. Gratuluję, jak to jednak dziwnie sie ludzie poznają... A to dobrze, życie jest dzięki temu ciekawsze :)

dodi_misia no jednak takiej pracy daleko są plusy tęsknota i brak nudy :D:D i nie tylko... :D:D ojj no jeden dzień da radę kurcze serio tak prawie każdej z nas faect gra na grach ??

Pracuje w Norwegii, jest kierowca.. Jeździ w systemie 4na2, czyli 4 tyg tam w pracy i dwa w domku.. W sumie to urlopu ma tyle w roku, że chyba nikt tu tyle nie ma W Polsce, no ale cos za coś..

orchidea, no mój gra, ale jak jest w domku to mu nie pozwalam, tyle ze on gra na kompie, a nie na playstation (bo nie pozwoliłam mu kupić)

Wooooow ale wy macie tepo skrobania !!!! No ja nie jestem wstanie przeczytac tego co dzis napisalyscie :zawstydzona/y: ...niestety...

Mnie jak w poprzedniej ciazy boli dolna czesc plecow... zaczyna bolec mnie cale krocze , lacznie posladkami, i wewnetrzna strona ud.... Boje sie ze ze powtorzy sie rozrywka z pierwszej ciazy czyli ten okropny bol w kroczu przy ktorym sie lezy jak kloda, przy ktorym nie da sie obrucic w lozku, przy ktorym nie da sie chodzic wogoooole...to jest gorsze niz caly porod !!!!

reklama
Wspólczuje mala-gorzatka, mnie plecki zaczynaja boleć jak coś zaczynam robić, np sprzątać czy długo stoję.. ale tak same z siebie to nie..
Jak widac każda ciąża jest inna..

A ja z A. poznałam sie w sylwestra, na którego zreszta nie miałam ochoty iść..
Ostatnio smialismy się z mężem...po co my poszlismy na tego sylwestra? Teraz mąż, żona, dzieci,praca itp a takie byłoby błogie życie ;-)

Oczywiście zadne z nas by tego nie zmieniło na takie samotne życie.. (chociaż czasami jak mnie wkurza to.....;-):-D

Ostatnia edycja:
Do góry