reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Wisienka no jakoś ostatnio jej lepiej jedzenie idzie. Najchętniej by jadła same owoce bo to to je super zadowolona. Więc poszłam na sposób i do sinlacu dodaję jej 2-3 łyżeczek owocu i też troszkę lepiej idzie (choć szału nie ma). No i jeszcze muszę coś wymyślić co by ją do obiadków zachęcić... Ale uwaga... Ważyłam ją dzisiaj i po tym jak w poprzednie 2 tygodnie przybrała 10g tak w tym tygodniu 120g normalnie szał jak na nią.... Nie pamiętam takiego tygodnia... A tamta z 10g to może przez próbę wprowadzenia nabiału do mojej diety bo coś jej dalej szkodził... Ale oby już tak zostałó jak teraz...
Dodi kurcze oby mężowi udało się przyjechać choć na chwilkę... No i oby w przyszłym roku w domku wspólnie w święta... :)

Sesti ******
basieniak rewelacyjna wiadomośc kochana, ciesze sie. A i u nas numer z owocami działa od jakiegoś czasu no i u maqnio też. Mila też zupek teraz nie jada. Ma po prostu cofkę na wymioty od nich:szok:
dodiś zaciskam podwojnie&&&&&&&&&

dodi - mam nadzieje ze maz da rade byc z wami na swieta!!!
felidae - witaj, zabkow nie ma, bylismy u pediatry 3 dni temu i nic a nic bo sprawdzala..
basieniak - brawo dla malej ze zjada :)

a mojemu malemu posmakowala kaszka o smaku waniliowym, mniam mniam :) ale zjadal!
a..i polecam deserki z rosssmana-babydream maly zjadal jablko z gruszka, smaczne, bez cukru i glutenu, troszke zageszczone ryzem i.tanie.. u mnie po 2,99 zl za 190 gr! jak inne deserki tego nie wiem ale patrze na sklad coby cukru nie bylo !!

ps - po glutenie mamy troszke zielone kupki... myslicie ze ok ?

Wisienka no właśnie chyba tutaj od was ten pomysł z dodawaniem owoców do kaszki podejrzałam, spróbowałam i działa:) a dzisiaj był pierwszy obiadek z mięskiem ale kiepsko poszedł... może i dlatego że mała jakaś marudna i senna dzisiaj
konwalianka no właśnie moja mała chyba tą pogodę podłapała bo jak od tygodnia nie zawsze udawało mi się ją na drugą drzemkę w ciągu dnia namówić tak dzisiaj już czwartą zalicza. Co prawda takie krótkie ale strasznie marudzi cały czas pomiędzy...
Dzięki dziewczyny... uspokoiłam się i oby mała tak dalej przybierała...
To jeszcze się pochwalę, że w końcu zdecydowałam się na naklejki do pokoju małej i ściana będzie wyglądała mniej więcej tak:
3b.jpg
Tylko na razie udało mi się tylko pociąg przykleić bo tyle wytrzymała między jednym spaniem a kolejnym....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry