reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dziewczyny Witajcie, pewnie mnie większość z Was już nie pamięta, zresztą nie ma się co dziwic, zagościłam na forum lipcówek na krótko, bo w styczniu moja ciąża się zakończyła niepowodzeniem.

Postanowiłam tu dzisiaj zajrzeć z dwóch powodów, pierwszy to straszna tragedia jaka się wydarzyła, również pamiętam Mailuj, tyle ciepłych słów w tych trudnych dla mnie chwilach od niej dostałam. Tak bardzo mi przykro, nie mogę w to uwierzyć. :-( :-( :-(

I tak po prostu chcę się podzielić moją małą dobrą nowiną, że jestem znowu w ciąży. Pamiętam jak bardzo mi wtedy pomogłyście i ile wsparcia od Was dostałam. Dlatego postanowiłam napisać, że startuję od nowa, z nadzieją że tym razem się uda. Przesyłam buziaki dla wszystkich bobasów, które szczęśliwie przyszły na świat w lipcu i pozdrawiam ciepło wszystkie mamy.

reklama
Mart81, pewnie że cie pamietamy kochana! Bardzo się cieszę, ze znowu nosisz perełkę, teraz juz będzie dobrze!! Trzeba w to wierzyć:) Szkoda, że w takich okolicznościach, zagladaj do nas częsciej!

Mart81 ja też pamiętam witaj - Strasznie się Cieszę że masz w sobie okruszka .... zaciskamy kciuki i pisz co u was

Witam sobotnio
Marta oczywiście, ze pamiętamy. Cieszę sie ogromnie. I &&&&&&&&&&&&&&&& za cudowną, zdrowa i spokojną ciążę
basieniak hej skarbie jak tam u was ze sprawami jedzeniowymi. Swoją drogą śliczna ta twoja kruszynka jest:tak:
kociatka świetnie , ze zaglądasz *
Wszystkie witam i zyczę miłego weekendu.
U mnie zaczął sie kolejny weekend kiedy jestesmy z Milą same. P ma szkołę od rana do wieczora a Maciek pojechał do mojego taty. u którego spęczamy świeta. Chciał strasznie uczestniczyc w kupowaniu choinki. A, ze to nie choinka ze sklepu ale z plantacji gdzie chodzic trzeba , wybrać i wyciąć to jakaś już to atrakcja była. Pojechała tez moja sister pomóc w porządkach. Ja zostałam w domku żeby raz nie ciągac Mile taki kawał tuz przed świetami coby nic nie złapała, dwa nie zostawiać Pawła bez obiadu i kojącej naszej obecności jak wroci, trzy jak Pol pojechał do szkoły to nie miałabym auta a w jedno bysmy się nie zmieścili. Koniec, końcem zostałąm sama z Milą.

Wisnia, ja tez sama w domku...małż jeździ gdzieś między budową a sklepami z gwoździami..no i w poniedziałek wieczorem to już zupełnie sama zostanę...nie wiem czy mąż będzie na święta, bilety kupil na nastepny weekend na te 3 dni, ale nie wie czy da rade przyjechać, bo chyba w Wigilię będzie musial jeszcze pracowac... W sylwestra też sama będę..

dodi to współczuję jeśli dojda do skutku te świeta bez męża. Mam nadzieje, ze w przyszłym roku spedzicie je razem i we własnym domku. Swoją drogą zazdroszcze bo właśnie marze o domku bezustannie.

Mila zalicza 2 drzemkę ale pierwsza była kilkunastominutowa więc taka tylko na przerwanie marudzenia a teraz powinna pospać 1.5 godzinki to ide gotowac . Dziś wołowinka w sosie

Mart81 - Martuś, no pewnie, że pamiętam:-) Jak cudownie, że znów nosisz w sobie małego człowieczka! Za całą ciążę i szczęśliwy poród &&&&&&&&&&&. ****

reklama
Mateuszkowa a może jednak zęby się zaczynają pooooowoli przebijać...:-) i dla tego ciężko ssać bo szczęki bolą :-) a z łyżeczki siup i nie ma :-)

Do góry