reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
dzieki , tak czy inaczej na poczatek miesko w sladowych ilosciach :)
maly zjadl caly (!) sloik zupy jarzynowej z kurczakiem ale mlaskal:-D ale niestety mam z nim problem bo nie chce pic.. pil by tylko soczki a musi tez wode..a tu nic ;/
ja teraz zajdam sie obiadkiem :):):)

anp - probowalam, jak byl mniejszy to pil rumiankowa albo na trawienie a teraz nimi gardzi .. smakowych tez nie chce..soczkow przeciez samych pic nie moze.....a wode musze mu dawac..

anp, mateuszkowa herbatki czy wode podajecie zimna czy ciepla? bo u nas tak bylo ze napoczatku podawalam w temp. pokojowej i tez plul, podgrzalam i pije bez problemu.

moj wody nie chce,ja wszystko podgrzewam tym bardziej teraz bo troche nosek ma zapchany ,byl przeziebiony ale mu juz przechodzi.a herbatki Alex wypija mi ok 30 ml pogrzanej,a czasami nie chce.u mnie nie jest zle,ja kupilam mu z hipp wieloowocowa od 5 miesiaca i tej wlasnie 30 wypija.czasami robie rumianek z hipp to tez pare lykow wezmie,--zawsze lepsze to niz nic

to moj maly bobo----
a.tif.jpgP1080086.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
silwia - nic z tego .. tak jak przed chwila ryczal jak nie wiem-chcial pic, ale wody nie tknie-wypil 10 ml ( sukces! ) jak dolalam bobofruta ze bylo 1:1 to wychlal 70 ml i pewnie wypilby wiecej....... a pediatra powiedziala ze soczki ok max 40 ml a tak to woda...... ;/ a jak tak bardzo rozciencze to tez sie nie tknie
podgrzewalam, studzilam i nic... ;/
anp - slodki maluszek

Do góry