reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

mateuszkowa a probowalas z hippa te soczki sa juz rozcieczane z woda. u mnie sa w plastikowych butelkach. oczywiscie u nas rowniez soczek to pierwsza klasa, i tez staram sie nie dawac zbyt duzo, a te z woda wypije za duzo. naszczescie hebatka na trawienie z hippa mu smakuje.

reklama
silwia - pijemy z hippa - lubi sok & herbata , ale chodzi o to ze maly powinien pic wode - bo w tych soczkach jest cukier nawet jesli jest bez-fruktoza, z herbatkami to samo.. to w kwesti ochrony zabkow.. powiedziala ze powinien wypijac 110 ml na 1 kg a on wypija jakies 700 -750 ml ( mleko i wszystko inne plynne :p ).. ;/ wiec latam za nim zbutelka wody i jak wypije 5 ml to cud..moze na lyzeczce mu dam..
marzena - dziekujemy :) twoja dziecinka przegrzeczna

Cześć laseczki, dziś więcej nadrukowałyście więc nie wszystko doczytałam :zawstydzona/y:
Aniaa - 8 rano to dla mnie póxny ranek bo my wstajemy koło 5 i już dzionek się zaczyna :tak:
konwalianko - ja w szpitalu dałam się nakręcić na schematy i jakbym w domu tego nie przemyśała to moje dziecko było by ciągle głodne :-( ty znaz swoje maleństwi i karm je kiedy potrzebuje :*
anp - witaj, śliczny synuś
mateuszkowa, marzenko, silwia, corin i resztę mamusiek witam i buzaim...

EDIT: mateuszkowa ja teraz staram się małemu ograniczyć herbatki i parzę rumianek albo koperek w saszetkach... dziś mu rumianek zaparzyłam i trochę rozcieńczyłam, smakuje :tak:

Ostatnia edycja:
asica - dzieki chyba kupie i zaparze mu, mam nadzieje ze cos wypije :eek: a teraz to w ogole masakra
wypial sie na caly swiat i nie bedzie jadl.. chyba brzuszek go boli..:(:(:(

Cześć wam! Przez półtora dnia nie miałam internetu i dlatego mnie nie było:szok::szok::szok: to straszne jak człowiek nie może sobie znaleźć miejsca jak nie może sobie poklikać:szok:
Przepraszam ze nie odniosę się do waszych postów ale przez ten czas tyle naskrobałyście że masakra jakaś:-D spróbuje się wdrożyć w kolejne wątki:tak:
aha mój bobas zjadł dzić caaałą zupkę! Po wczorajszym to sukces ale moze dlatego ze zostawiłam go z babcią i prababcią??:cool:

reklama
BEJA - ale w sensie ze jestes taka ciekawa dla niego :)

ja skapitulowalam i po 40 minutach nie jedzenia zrobilam malemu kaszke z tego mleka i chyba wsypalam za duzo kaszki bo wyszla taka gesta......ale oczywiscie ksiaze jak poczul lyzke to odrazu sobie przypomnial o jedzeniu i wszamal jakies 100 ml gestej kaszki - tak gesta ze az nie splywa z miseczki :-D chyba przesadzilam ;-) a teraz bedziemy pic wode z lyzeczki.......
mam tylko nadzieje ze nie pogardzi wieczorna butla i ze nie odrzuci butelek na rzecz lyzeczki..

Do góry