reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dodi śliczne te rameczki. Jak moja synowa?:-)
Mateuszkowa naklejki super!
Balkan kochana, kopę lat!:-)

My trochę niedoleczeni musimy iść jutro rano o 8 na angielski, a ma być bardzo zimno i ma padać śnieg. My ze Stasiem na dworze godzinę zawsze czekamy. Martwię się czy mu to nie zaszkodzi, ale nie mam wyjścia - Łukaszek ma ostatnią próbę sobotniego przedstawienia ze szkoły językowej. Gra główną rolę - Mikołaja:-p A tak rano nawet nie mamy gdzie się schować ze Stasiem, sklepy pozamykane, a on tak krzyczy w tym swoim kombinezonie. Zastanawiam się - czy ten kombinezon jest taki niewygodny czy mu ciasno w gondoli czy po prostu chce być goły:-D

reklama
Mateuszkowa, spokojnie powinna się zmieścić:)

Ania, to sie nazywa oszczedność!! :-D

Magia, Biancia w miare grzeczna:) na szczeście zdrowa, kaszel minął całkowicie! teraz wypiła butlę (od trzech dni jej daje na wieczór) i śpi:) Staś juz zdrowy, bo nie czytałam....?

psota- jaki ślimak? napisz jak możesz co to za ślimak, bo moje dziecko też na macie nie wyleży niestety;/ też bym chciała żeby na mojej "wiosce" był jaakiś sklep;/ a nawet spożywczaka nie ma ;/
konwalianka, ja do inhalacji dziś dostałam mukosolvan dla małej, rewelacja !!
danuśka a co do fotokalendarzy to też chcę zamówić, jestam w fazie poszukiwania ;)
kasiulka a jaka jakość papieru jest dobra?
mateuszkowa super naklejki, ja też mam z puchatkiem, jako gratisy do zakupów na allegro dostawałam
dodi superowe te rameczki, chyba też zamówię ;)
też mi się winka chce, ale się pocieszam że za pół roku sobie wypiję hehe
dziś byłyśmy z Amelką u pediatry z tym katarem i poleciła mi fajną stronkę, Pediatria - Lekarze pacjentom dużo fajnych artykółów jest, a co najważniejsze pisane przez lekarzy:)

Dodi no to pięknie:-) Staś raz-dwa razy dziennie zakaszle no i jedną noc miał katar, ale już chyba mu przeszło. Łukaszek trochę jeszcze kaszle i ja. No Twoja Bianeczka na chrzciny musi być zdrowa. A to już w tę niedzielę?

Magia, tak to już teraz:) jeszcze tylko sukieneczkę kupię, chcę jakąś welurkową, taka zwyklą, skromną :-) torcik zamówiony..
A tak na marginesie, tort 2,5kg na 13 osób wystarczy??

Dodi, to zalezy jaki duzy ten tort. Moze byc ciezki ale maly, wtedy moze ci nie wystarczyc. Mnie tak raz zalatwili w cukierni, myslalam ze ich pozagryzam, a jak spytalam jak mam teraz to malenstwo podzielic na 15 osoob to mi bezczelnie babka powiedziala ze mam kazdemu z gosci dac po 10 dag :-[ spytalam tylkonczy w takim razie mam go kroic z waga... Od tej pory pieke sama.

reklama
k050.gif

Do góry