reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Dodi śliczne te rameczki. Jak moja synowa?:-)
Mateuszkowa naklejki super!
Balkan kochana, kopę lat!:-)

My trochę niedoleczeni musimy iść jutro rano o 8 na angielski, a ma być bardzo zimno i ma padać śnieg. My ze Stasiem na dworze godzinę zawsze czekamy. Martwię się czy mu to nie zaszkodzi, ale nie mam wyjścia - Łukaszek ma ostatnią próbę sobotniego przedstawienia ze szkoły językowej. Gra główną rolę - Mikołaja:-p A tak rano nawet nie mamy gdzie się schować ze Stasiem, sklepy pozamykane, a on tak krzyczy w tym swoim kombinezonie. Zastanawiam się - czy ten kombinezon jest taki niewygodny czy mu ciasno w gondoli czy po prostu chce być goły:-D

reklama
Mateuszkowa, spokojnie powinna się zmieścić:)

Ania, to sie nazywa oszczedność!! :-D

Magia, Biancia w miare grzeczna:) na szczeście zdrowa, kaszel minął całkowicie! teraz wypiła butlę (od trzech dni jej daje na wieczór) i śpi:) Staś juz zdrowy, bo nie czytałam....?

psota- jaki ślimak? napisz jak możesz co to za ślimak, bo moje dziecko też na macie nie wyleży niestety;/ też bym chciała żeby na mojej "wiosce" był jaakiś sklep;/ a nawet spożywczaka nie ma ;/
konwalianka, ja do inhalacji dziś dostałam mukosolvan dla małej, rewelacja !!
danuśka a co do fotokalendarzy to też chcę zamówić, jestam w fazie poszukiwania ;)
kasiulka a jaka jakość papieru jest dobra?
mateuszkowa super naklejki, ja też mam z puchatkiem, jako gratisy do zakupów na allegro dostawałam
dodi superowe te rameczki, chyba też zamówię ;)
też mi się winka chce, ale się pocieszam że za pół roku sobie wypiję hehe
dziś byłyśmy z Amelką u pediatry z tym katarem i poleciła mi fajną stronkę, Pediatria - Lekarze pacjentom dużo fajnych artykółów jest, a co najważniejsze pisane przez lekarzy:)

Dodi no to pięknie:-) Staś raz-dwa razy dziennie zakaszle no i jedną noc miał katar, ale już chyba mu przeszło. Łukaszek trochę jeszcze kaszle i ja. No Twoja Bianeczka na chrzciny musi być zdrowa. A to już w tę niedzielę?

Magia, tak to już teraz:) jeszcze tylko sukieneczkę kupię, chcę jakąś welurkową, taka zwyklą, skromną :-) torcik zamówiony..
A tak na marginesie, tort 2,5kg na 13 osób wystarczy??

Dodi, to zalezy jaki duzy ten tort. Moze byc ciezki ale maly, wtedy moze ci nie wystarczyc. Mnie tak raz zalatwili w cukierni, myslalam ze ich pozagryzam, a jak spytalam jak mam teraz to malenstwo podzielic na 15 osoob to mi bezczelnie babka powiedziala ze mam kazdemu z gosci dac po 10 dag :-[ spytalam tylkonczy w takim razie mam go kroic z waga... Od tej pory pieke sama.

reklama
k050.gif

Do góry