reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

no wlasnie u mnie tez okna zostaly...ale jeszcze nie czas..jeszcze polke bedziemy montowac i dopiero wtedy je umyje - bo polka przy oknie..a na mnie czeka znowu sterta prasowania..ale chyba poczekam na 2 pranie bo juz sie zbiera i wyprasuje wszystko za jednym zamachem..

reklama
Hej! Ja jak zawsze raz na jakiś czas wpadam zobaczyć co u Was słychać i coś napisać.
Witam wszystkie nowe mamusie.
Jak wy to dziewczyny robicie że przez cały dzień coś piszecie? U mnie komputer włączony tylko jak mała śpi, a TV to czasem wieczorem pooglądam. Reszte dnia spędzam z maluśką.
Konwalianka kciuki zaciśnięte za neurologa. A od takiej teściowej to jak najdalej. Majeczka też twarde kupki robi (po zupkach), ale nie cierpi z tego powodu, pomimo że jedna na 2-3 dni. Mam nadzieje że niebawem sie unormuje i brzuszki przyzwyczaja się do nowego jedzenia.
Corin życzę zdrowia dla szwagra i kciuki oczywiście zaciśnięte.
Aneta ja tam nigdy nic nie kombinuję w nocy, nie staram się małej przestawiać na siłę. Czasem budzi się raz w nocy a czasem trzy. Karmię wtedy kiedy Majeczka chce. Wczesniej czy później z tego wyrośnie.
Gocha a ty już w pracy? Ja jeszcze do końca stycznia posiedzę w domu, a potem niestety też muszę wrócić. I tak sobie myślę że te nasze dzieciaczki to teraz takie najfajniesze a tu trzeba do roboty wracać.
Psotka nie boisz się wozić Dawidka w foteliku przodem do kierunku jazdy. Bo tego fotelika chyba nie da się wpiąć tyłem. W razie kolizji to główki nie utrzyma. Wiem że Dawidek duży i ciężko go zmieścić w nosidełku. Majeczka w nosidełku mieści się bez problemu bo ona to drobinka jest, waży ok 6200-6300g.
Resztę mamusiek pozdrawiam.;-)

asica - jejjjj tak masz dobrze????????:szok:zazdroscze:-D

ja teraz zmagam sie z wlasnym JA zewby zostawic w niedziele malego i isc do kina z mezem, nie byloby problemu ale maly bedzie mial wtedy karmienie..i jakos nie moge sie rpzekonac ze ktos da mu jesc jak trzeba..wiem to glupie, sama sie z tego kiedys smialam jak kuzynka miala takie dylematy..ale i mnie dopadlo.. jak cos to bede musiala dac instrukcje krok po kroku jak dla glupiego -zebym to ja byla spokoja :D

Witam ponownie. Byłam rano ale cisza jak makiem zasiał, raptem dwie mamuśki:tak: mysmy juz byli na spacerku i malych zakupach. Dziewczyny przekonayscie mnie z tymi ekologicznymi warzywami i teraz węsze gdzie moge je dostac bo bida w tym naszym miescie ze hej:tak:
corin kciuki za szwagra &&&&&&&&&&
mateuszkowa Twoj tyle zjada a na zdjeciach nie wyglada na upasionego:-D
elżbieta witaj! takie foteliki mozna montowac tylem do kierunku jazdy. ja taki mam:tak:

mateuszkowa - pradwa jest taka, że pralka mi się psuje a poza tym nie mam gdzie suszyć i chcę ją na litość wziąć bo to ciuszki dziecka ale ciiiiiiiiiiiiiiiii ;-):-D dasz radę i pójdziesz do kina ;-)

beja - bo ta moja bida ma po 2 faldki na udach i tyle ;( nawet drugiej brody nie ma .. ale wazy juz ponad 8 kg napewno! i chyba dlugi bo ok 70 cm.. ;-)
asica - jak jest jak korzystac to pewnie!!! :D:D:D

reklama
Do góry