reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

no wlasnie u mnie tez okna zostaly...ale jeszcze nie czas..jeszcze polke bedziemy montowac i dopiero wtedy je umyje - bo polka przy oknie..a na mnie czeka znowu sterta prasowania..ale chyba poczekam na 2 pranie bo juz sie zbiera i wyprasuje wszystko za jednym zamachem..

reklama
Hej! Ja jak zawsze raz na jakiś czas wpadam zobaczyć co u Was słychać i coś napisać.
Witam wszystkie nowe mamusie.
Jak wy to dziewczyny robicie że przez cały dzień coś piszecie? U mnie komputer włączony tylko jak mała śpi, a TV to czasem wieczorem pooglądam. Reszte dnia spędzam z maluśką.
Konwalianka kciuki zaciśnięte za neurologa. A od takiej teściowej to jak najdalej. Majeczka też twarde kupki robi (po zupkach), ale nie cierpi z tego powodu, pomimo że jedna na 2-3 dni. Mam nadzieje że niebawem sie unormuje i brzuszki przyzwyczaja się do nowego jedzenia.
Corin życzę zdrowia dla szwagra i kciuki oczywiście zaciśnięte.
Aneta ja tam nigdy nic nie kombinuję w nocy, nie staram się małej przestawiać na siłę. Czasem budzi się raz w nocy a czasem trzy. Karmię wtedy kiedy Majeczka chce. Wczesniej czy później z tego wyrośnie.
Gocha a ty już w pracy? Ja jeszcze do końca stycznia posiedzę w domu, a potem niestety też muszę wrócić. I tak sobie myślę że te nasze dzieciaczki to teraz takie najfajniesze a tu trzeba do roboty wracać.
Psotka nie boisz się wozić Dawidka w foteliku przodem do kierunku jazdy. Bo tego fotelika chyba nie da się wpiąć tyłem. W razie kolizji to główki nie utrzyma. Wiem że Dawidek duży i ciężko go zmieścić w nosidełku. Majeczka w nosidełku mieści się bez problemu bo ona to drobinka jest, waży ok 6200-6300g.
Resztę mamusiek pozdrawiam.;-)

asica - jejjjj tak masz dobrze????????:szok:zazdroscze:-D

ja teraz zmagam sie z wlasnym JA zewby zostawic w niedziele malego i isc do kina z mezem, nie byloby problemu ale maly bedzie mial wtedy karmienie..i jakos nie moge sie rpzekonac ze ktos da mu jesc jak trzeba..wiem to glupie, sama sie z tego kiedys smialam jak kuzynka miala takie dylematy..ale i mnie dopadlo.. jak cos to bede musiala dac instrukcje krok po kroku jak dla glupiego -zebym to ja byla spokoja :D

Witam ponownie. Byłam rano ale cisza jak makiem zasiał, raptem dwie mamuśki:tak: mysmy juz byli na spacerku i malych zakupach. Dziewczyny przekonayscie mnie z tymi ekologicznymi warzywami i teraz węsze gdzie moge je dostac bo bida w tym naszym miescie ze hej:tak:
corin kciuki za szwagra &&&&&&&&&&
mateuszkowa Twoj tyle zjada a na zdjeciach nie wyglada na upasionego:-D
elżbieta witaj! takie foteliki mozna montowac tylem do kierunku jazdy. ja taki mam:tak:

mateuszkowa - pradwa jest taka, że pralka mi się psuje a poza tym nie mam gdzie suszyć i chcę ją na litość wziąć bo to ciuszki dziecka ale ciiiiiiiiiiiiiiiii ;-):-D dasz radę i pójdziesz do kina ;-)

beja - bo ta moja bida ma po 2 faldki na udach i tyle ;( nawet drugiej brody nie ma .. ale wazy juz ponad 8 kg napewno! i chyba dlugi bo ok 70 cm.. ;-)
asica - jak jest jak korzystac to pewnie!!! :D:D:D

reklama
Do góry