reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Fajny byłby taki szalik komin, ale nie mogę znaleźć nic w rozmiarze na naszego bąbla. Takie swetrowe niefajne.
Miczka a gdzie kupiłaś taki trójkącik?

Julo też jeździ w gondoli ale czasami jak tak wieje to wydaje mi się, że coś takiego by się przydało na szyjkę. Narazie kładę mu pieluchę "w te rejony" (bo też ma dwie brody), ale tak wiocha trochę ;p

Ostatnia edycja:
reklama
Witam,
Zaraz Was nadrobie;)
Holedorka my mamy szalik kupilam w sklepie dzieicym i zakladam bo maly nie do do konca dopiac kombinezonu wiec biore szalik;-)

Corin mialam pytac o ten korzen irysa, sprawdza sie?
Wisienka Mila nie wyglada na mala, toz to juz calkiem spora kobietka;-)
Dodi teraz chyba na dluzej maz przyjechal;-)
Asica ja mysle o mgr z parcy socjalnej
Psota kurcze Ty to mialas niezlego mikolaja:-D
Magnio oby w kocu Rozinka dala pospac chociaz jedna noc, moj wstaje raz je i spi
Miczka a jak Wasze cwiczenia?
Madzia jak mala?wrocilas juz do malego?
Holedorka zpomnialabym moj w prawdzie w dzien zbyt spiacy nie jest ale u nas drzemki 30 min to norma, spi w dzien 3 razy po pol godz tylko na dworze max 2;-)
Dodalam fotke malego od tyg wie ze ma nozki:-D

Ostatnia edycja:
Anula Bartus nadal łysolek?:)

Psota a nasze dzieciaki nie sa jeszcze za male na takie foteliki do samochodu? Nie powinny same siedziec zanim sie do takiego fotelika przesiada?

Anula, dlaczego niezłego? :) ależ Bartuś szybko produkuje te ząbki;)

Ania,
Dawid nie siedzi w tym fotelu, bo mu ustawiliśmy pozycję półleżącą. A według producenta, jest za mały.

Ostatnia edycja:
Anula ćwiczymy dalej... jest lepiej i rehabilitantka twierdzi, że Mały jest coraz silniejszy ale dopóki lekarz nie powie stop to ćwiczymy. A wizytę mamy dopiero po nowym roku. Chociaż chyba już oboje mamy dość to zaciskamy ząbki i jedziemy dalej.
U nas ze spaniem jest identycznie - trzy razy po 30 minut, na dworze trochę dłużej. Chociaż ostatnio raz dziennie po tej pół godzince musi sobie jeszcze zasnąć bo mega maruda jest. A jak się uda to potrafi jeszcze z godzinkę pospać.

Ostatnia edycja:
reklama
Ania lysy ale powiem Ci ze meszek sie pojawia:-D
Psota no wiesz laptop to niezly prezent ja swojego na gwiazdke dostalam ale to juz ze 3 lata;-)
Miczka no to jeszcze troche a nawet jesli juz wystaczy to cwiecznia nie zaszkodza ale domyslam sie jakie to meczace

Ostatnia edycja:
Do góry